اره ارزش داره ولی یه نمه باید از تنظیمات گرافیک بالای بازی کم بشه(یعنی یکی تو pc گرافیک ته بازی کنه تو یه خورده گرافیکت پایین تر از اون هست)من که یک ماه پیش خریدم و ازش رازی هستم.
اره ارزش داره ولی یه نمه باید از تنظیمات گرافیک بالای بازی کم بشه(یعنی یکی تو pc گرافیک ته بازی کنه تو یه خورده گرافیکت پایین تر از اون هست)من که یک ماه پیش خریدم و ازش رازی هستم.
وقتی نشه روی pc بازی کرد دیگه گرافیکش رو pc چه اهمیتی داره؟؟![]()
یوبی سافت داره خیلی واسه این بازی خرج میکنه.
الان صفحه اول یوتیوب یه بنر تبلیغاتی متحرک (فلش+ویدئو+لینک پیش فروش) خیلی جالب گذاشته .
آخه بازیش ارزشش رو هم داره!میاد واسه بازی هاش خرج میکنه و یه قفل خیلی با درصد امنیتی بالا میزاره،کاملا حق داره...من که دیگه خسته شدم از بس بازی تقلبی گرفتم...از این به بعد سریال قانونی بازی ها رو میگیرم...(سریال این بازی داره پیش فروش میشه تو یکی از فروم ها(پی تی))
روی کاور بازی که تو Gamespot گذاشته شده، نوشته شده A Permanent Internet Connection is Reqiured to play the game که یعنی احتمالا همون مشکل بازی Assassin 2 برای کرک شدن را خواهد داشت!!!
امیدوارم همین ubisoft مردم ایران رو عادت بده به خرید نرم افزار و بازی اورجینال![]()
البته مردم ایران هم باید از یه طرف نقلینه داشته باشن واس اینکه اورجینال بخرن ... با این تورم که نمیشهامیدوارم همین ubisoft مردم ایران رو عادت بده به خرید نرم افزار و بازی اورجینال
مردم ما هم حق دارن خوب![]()
حالا بحث به بیراهه نره , اینکه بازی تا 10 روز دیگه منتشر میشهای جاااااااااااااان
![]()
میخوام بدونم بازی از حالت جاسوسی ای که قبلا داشت خارج شده و به سمت action رفته؟
وای شماره معکوس برای انتشار بازی شروع شده ای کاش این دیگه مشکل AC2 رو نداشته باشه
هم بزن بکش بترکون داره هم جاسوسیمیخوام بدونم بازی از حالت جاسوسی ای که قبلا داشت خارج شده و به سمت action رفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)