احتمالاً اونا جاوای تاچ هستن
احتمالاً اونا جاوای تاچ هستن
این تاپیکو باید تشییع جنازه بکنیم!!!کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
واضح توضیح دادم دیگه!
ببین یه سری برنامه و بازی جاوا هست که تاچن و بدون نیاز به دکمه چه مجازی چه واقعی ندارن
یه سری بازی و برنامه و بازی جاوا هست که تاچ نیستن و به دکمه نیاز دارن که تو پیکسون برای اینا دکمه های مجازی رو صفجه میاره و میشه کار کنی باهاش
البته یه مشکلی داره اونم که اگر بازی تاچ هم جواب بده باز اون صفحه کلید مجازی رو میاره...
یعنی نمیشه به راحتی بازی رو اجرا کرد و اون صفحه کلید مجازی روی بازی می افته؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان لطفا کسانی که این گوشی رو دارند و با جت هم کار کردند (تکرار میکنم کسانیکه عملا این دو گوشی رو باهاشون کار کردند نه مثل من تو نت خونده باشن) لطف کنند تفاوت و شباهتشونو کامل توضیح بدهند
1 از نظر ساخت
2 قیافه ظاهری
3رابط کاربری
4 سرعت پاسخ دهی
5 کیفیت صفحه
6کیفیت عکس (کار به سایز ندارم که کدوم 5 یا 12 هستش)
7 محتویات بسته بندی
8 کیفیت فیلمبرداری
9 مالتی مدیا
10 هر چی که خودتون میدونید
ممنون زودتر جواب بدین من میخوام بخرم
اگر هم مقایسه ای بین این دو گوشی و اولترا تاچ انجام دادین ممنون میشم بگین
پایین بازی میفته و اوقدری مشکلی ایجاد نمیکنه چون زیاد بزرگ نیست ولی خوب من دوست ندارم!
خدمت اون دوستمون هم بگم از لحاظ عکس برداری خیلی خیلی قدرتمنده حتی n86 رو به راحتی قورت میده حالا جت رو نمیدونم چیز دیگه هم که داره هم فلاش led داره و هم زنون فیلمبرداری رو نمیدونم
من خودم جت دارم برادرم پیکسون از نظر ساخت عین هم هستند قیافه ظاهری جت به نظر من خیلی خوشگلتر هست و البته خیلی تو دست و جیب آدم احساس راحتی میکنه چون ضخامتش کمتر هست دوربین پیکسون چون بزرگ هست و بیرون اومده واسه همین وقتی تو جیب میذاری یا تو دست میگیری آدمو اذیت میکنه رابط کاربری عیت هم هستند هیچ فرقی ندارن سرعت پاسخدهی هم باز هم مثل هم هستند کیفیت صفحه عین هم
کیفیت عکس پیکسون بسیار عالی اصلا با جت قابل مقایسه نیست
هر کدوم تو جعبه یک کیف و شارزر و کابل و یک رم 2 گیگ تو پیکسون
فیلمبرداری مثل هم هستند و مالتی مدیا
کلا پیکسون همون جت هست فقط دوربینش بسیار عالی شده و قیافش به نظر من بدتر شده من جت رو خیلی دوست دارم تو دست یا جیب خیلی آدم احساس راحتی میکنه اگر این جت میتونست تو این بدنه دوربینه پیکسون رو بزاره بهترین گوشی میشد اگر به دوربین زیاد اهمیت نمیدی جت بخر اگر اهمیت میدی حتما پیکسون بخر چون خداییش عکسهاش استثنایی هست لنز 28 میلیمتری هم داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)