با سلام
بچه ها دل g را زده مانیتورش lCrystal Brite
و مدل زد جی را زده LED ؟
حالا کدوم بهتره؟ من مانیتور را ترجیح بدم یا سیو بهتر را؟
من بیشتر فیلم میبینم با لب تاپ
با سلام
بچه ها دل g را زده مانیتورش lCrystal Brite
و مدل زد جی را زده LED ؟
حالا کدوم بهتره؟ من مانیتور را ترجیح بدم یا سیو بهتر را؟
من بیشتر فیلم میبینم با لب تاپ
همه مدلهاي5738 ال سي دي از نوع ال اي دي بك لايت دارن
همه مانند هم هستن از اين جهت![]()
ممنون حمید جان آقا من فکر میکردم که ما سه نوع کانفیگ از این مدل داریم الان تو سایت سازگار بودم دیدم به 4 نوع کانفیگ زده
خوب به نظرتون کدوم بهتره؟
Acer Aspire 5738ZGIntel Dual Core 2.0GHz 1MB
3GB DDR3 1066MHz
Nvidia Geforce G105M 512MB
320GB SATA HDD
Price: 689,000T****************************************** ************************************************
Acer Aspire 5738Intel Core 2 Duo 2GHz 2MB
3GB DDR3 1066MHz,320GB HDD
Graphics Intel 4500MHD 256MB
Price: 699,000T
اگه اشتباه نکنم اولی گرافیک بهتری داره دومی یک مگ کش بیشتر داره!
تفاوت دیگه هم ندارن
حالا بهتر نیست کش را به گرافیک ترجیح بدم با توجه به اینکه من اهل گیم هم اصلا نیستم؟؟
اگه اهل گیم نیستین مدل بدون پسوند خیلی عالی هست
ولی از من می شنوین همون مدل زد را بگیرین
من خودم دارمش عالیه
حالا بهتر نیست کش را به گرافیک ترجیح بدم با توجه به اینکه من اهل گیم هم اصلا نیستم؟؟ اگه اهل گیم نیستین مدل بدون پسوند خیلی عالی هست
ولی از من می شنوین همون مدل زد را بگیرین
من خودم دارمش عالیه
ممنون دوست گرامی
یه سئوال دیگه دوستان من میخوام نوت بوک را همش روشن نگه دارم چون یه برنامه مهندسی باهاش ران میکنم که همیشه نتیجه اون مثلا 3 روز بعد بعد از ران کردن برنامه اجرا میشه
حالا یه سئوال این مدل را میشه همیشه روشن نگه داشت مثلا برای مدت یک ماه؟ داغ نمیکنه؟
سئوال بعدی اینکه لب تاپ را که میگیرم باید آک باشه؟ چه چیز هاییش را تست کنم همون جا پهلوی فروشنده
با تشکر از شما
سلام به همه.من یه سوال دارم.تو این مدل 5738g کارت گرافیکش 512 که تا 1.5g رو share می کنه.یه مدل دیگه aspire 5535 که کارت گرافیکش256و ati 3200 ست زده که تا 2g رو share می کنه.میخواستم ببینم چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟
اگه این جوری باشه که دومی قوی تره ؟؟؟؟؟ چه فاکتورهایی باید هنگام مقایسه باید مد نظر داشت؟؟؟
من فكر مي كنم شما نوت بوك براي محاسبات رياضي مانند فاينايت المنت و حل ماتريسهاي رياضي بزرگ مي خواهين
اگه قرار باشه كه محاسبات رياضي سنگين باشه به اين مفهومي كه شما مي فرمايين بهتره روي يك نوت بوك با سي پي يو كورتو دو با كش 6 مگ فكر كنين
ايسر 6920 جي
و انواع و اقسام مدلهاي دل ووسترو و استوديو
محسابات رياضي سنگين به سي پي يو وابسته هستن و اگه سي پي يو خوب داشته باشين زمان ممكنه يك سوم بشه
اگه هم خيلي سنگينه اصلا روي نوت بوك فكر نكنين بلكه يك پي سي جهار هسته اي سنگين تهيه كنين
اغلب نوت بوكها طاقت كار پيوسته چند روزه ندارن
غير از سري پرسيژن شركت دل كه اون هم 4 ميليون هست
Last edited by H@mid-Vista; 17-07-2009 at 12:06.
با تشکر از شما
ببینید من کاری که میخوام بکنم سنگین نیست یک pc سی پیو سلرون هم میتونه بکنه فقط زیاد طول میکشه چون کار رون نرم افزار شبیه سازی است حالا میخوام ببینم این نوت بوک این قابلیت را داره مثلا یک هفته مدام روشن باشه؟
داغ نمیکنه؟
ممنون مشم نیز بفرمائید واسه تست اولیه نوت بوک این نوت بوک چه کار کنم و آیا نوت بوک باید آک باشه؟
سپاس
یک دکمه در سمت راست در بالا وجود داره که شکل باتری و برگ است این وکمه به چه دردی میخوره؟
ايسر 5535 گزينه خوبي نيست
سي پي يوش اي ام دي توريون هست
باس كلي سسيتم هم خيلي كمه
مواردي كه به نظر من ميرسه اينهاست:
1-قيمت: مهمترين معيار تعيين كننده دامنه انتخاب است. نوت بوكهاي زير 700 هزار تومان عمومي و بين 700 تا 1.8 ميليون متوسط و بالاي 1.8 نوت بوكهاي خاص هستند. (البته اعداد بر اساس دلار بود و تبديل كردم)
2-سي پي يوك بين اي ام دي و اينتل به نظر ميرسه حرارتزايي اي ام دي بيشتر و مصرف باطري بيشتري داره ولي ارزونتره. انتخاب با شماست. اينتل مدلهاي سلرون،دوال كور و كورتو دو را داره و اي ام دي در واقع سمپرون (مشابه سلرون) و توريون كه مشابه دوال كور هست. به نظر من بهتره روي اينتل فكر كنين.
سلرون كه كلا" تعطيه ولي خيلي ارزون درمياد و بهتره اصلا طرف سلرون نرين. دوال كور از كور تو دو ارزونتر و كم كاراتر هست ولي اختلاف كاراييشون به اندازه قيمتشون نيست. اختلاف كورتو دو و دوال كور بيشتر در مصرف باطري و حرارتزايي است كه در مورد دوال كور بيشتر هست. پس اگه پول كافي دارين كور تو دو باشه واي اگه دوال كور هم بود خيلي چيزي از دست ندادين.
3-ميزان كچ: مهمترين چيز در سي پي يو ميزان كچ هست و كارايي را خيلي عوض مي كنه كه به خصوص در مورد نرم افزارهاي مهندسي سنگين و گيمها خيلي مهمه. كچ الان بين 1 تا 6 مگ هست. هر چه بيبشتر بهتر و خيلي هم گرونتر. اگه كاراتون روزمره و ساده است (مثل افيس و نت و فيلم) روي يك دوال كور كه يك مگ كچ داره فكر كنين كه پول كمتري خرج كنين. اما اگه محاسبات سنگين و يا گيم دارين روي يك سي پي يو با كچ 6 مگ فكر كنين.
4-باس كلي سيستم: مهمترين چيز در مورد سرعت نوت بوك باس كلي سيستم هست و اگه مناسب نباشه با قطعات تاپ هم خوب كار نمي كنه. الان اقلا" باس 800 لازمهو بهتره اقلا" 1066 باشه. باسهاي 533 و 667 منسوخ شده هستن و اگه ديدين باس نوت بوك 533 و 667 هست علامت بدي هست و معناش كندي در اجراي ويندوز و نرم افرارهاست.
5-ميزان رم: رم بهتره با باس 800 به بالا باشه و حداقل 2 گيگ باشه و اگه امكان داره تا 4 گيگ مناسبه. دقت كنين براي نوت بوكهاي با رم بالا اگه سيستم عامل 32 بيت نصب كنين بيش از 3 گيگ رم شناخته نميشه. پس اگه رم بيشتري نياز دارين بايد ويندوز نسخه 64 بيت نصب كنين.
6-ميزان حجم هارد: هاردها از دو مدل 5400 دور و 7200 هستن كه اغلب 5400 هستن. بهتره كه هارد از نوع ساتا و با حجم بالاي 160 گيگ باشه. هر چه بيشتر گرونترو بهتر...
7-مانيتور: مانيتور بزرگرتر ديد بهتري داره ولي باطري زود تموم مي كنه و وزن كلي نوت بوك هم ميره بالا. اما اگه هدفتون نصب نرم افزارهي داراي تول بارهاي زياد هست اقلا بايد 15 اينچ باشه. نوت بوكهاي 17 اينچ عملا دسك تاپن و خيلي سنگين و نوت بوكهاي 13 اينچ خيلي سبك و بهترين قابليت حمل را دارن.
به نظر من 14 و 15 بهترين هستن. بهتره كه مانيتور از نوع ال اي دي LED باشه كه كه مصرف باطري كمتر و كيفيت تصوير بهتره.
8-امكانات جانبي: بلوتوث، وايرلس، وب كم، اچ دي ام آي، 1394 و ....
9-باطري: باطري 4 سلولي به غير از 13 اينچها اصلا توصيه نميشه و بهتره اقلا 6 سلولي باشه. باطري هاي 9 سلولي دوام شارژ بهتري دارن ولي سنگينترن و گرونتر
10-سيستم عامل نصب شده: در اغلب كشورها ويندوز قانوني مهمه ولي براي ما پرداخت پول بابت ويندوز به نظر من اقتصادي نيستو بهتره با داس و يا لينوكس بخرين.
11-رنگ و برند و ....
12-- گارانتی معتبر و خدمات پس از فروش مناسب
بله اين نوت بوك اينجوري كه شما ميگي مي تونه يك هفته روشن باشه
موقع خريد يك پك بسته ميدن
اصلا بازش نمي كنن
فقط خودت از بين جعبه ها يكي رندوم انتخاب كن كه شانس دسته گل اب دادن كمتر باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)