تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 36 از 469 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

آخر فروم باز Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Somewhere nearby,Who Cares

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط roksana
    جناب آقای پیشی فکر نکن که فقط توی تهران میشه همچین کاری کرد. اگه بیای اهواز رو ببینی می فهمی که اینجا بدتره
    بابا من خودم اهواز زندگی کردم. ساااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااال ارن به مولا . همشون . اره؟!! یادمه اونجا . بابا تهرانو میگه زکی ؟ حالا چرا میگین اینجااز اونجا خفن تره ؟ !! یعنی چی ؟ من نوفهمم . بگین ما هم بگیم .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

بابا من خودم اهواز زندگی کردم. ساااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااال ارن به مولا . همشون . اره؟!! یادمه اونجا . بابا تهرانو میگه زکی ؟ حالا چرا میگین اینجااز اونجا خفن تره ؟ !! یعنی چی ؟ من نوفهمم . بگین ما هم بگیم .
    بزرگ میشی ... یاد میگیری - شوخی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ashkanbuffon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    The slums of Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط my friend
    بزرگ میشی ... یاد میگیری - شوخی
    آره راست میگه!!! بزرگ میشی پیر میشی!!!!!!!!!!

پروفشنال shahabmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    New Zealand-Auckland

پيش فرض

خانوما نخونن يوهو آبروم بره
    يه هفته بود كه خارجي شده بودم كه دوست داداشم اومد در خونه گفت مي خام برم استخر مي ياين بريم؟ داداشم گفت من حال ندارم شهابو ببر كه تازه اومده (آقا منو ميگي مثل خر داشتم كيف مي كردم ولي اصلا بروي خودم نمي اوردم)
    خلاصه رفتيم ديدم يه سري پسر -دختر دبيرستاني از طرف دبيرستان اومدن استخر منتظرن سر پرستشون بياد برن داخل. ما رفتيم داخلو حاظر شديم رفتيم داخل استخر . دوست داداشم پريد داخل آب منم نشستم روي سكو كنار استخر داشتم به اين فكر مي كردم كه عجب استخر بزرگ و تميرزيه كه يهو دانش آموزا اومدن تو منم اينطوري شدم (تا حالا كه نديده بودم ....) براي همين ناخودآگاه زول زدم بهشون در همين حال يهو يكي زد رو شونم ديدم دوست داداشمه .اونم نامردي نكرد با صداي بلند زد زير خنده كلي پيشش ضايع شدم.
    خلاصه از اون روز به بعد منو تا ميبينه خوب بهم مي خنده اگه كسيم اطرافم باشه براش تعريف مي كنه

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط shahabmusic
    خانوما نخونن يوهو آبروم بره
    يه هفته بود كه خارجي شده بودم كه دوست داداشم اومد در خونه گفت مي خام برم استخر مي ياين بريم؟ داداشم گفت من حال ندارم شهابو ببر كه تازه اومده (آقا منو ميگي مثل خر داشتم كيف مي كردم ولي اصلا بروي خودم نمي اوردم)
    خلاصه رفتيم ديدم يه سري پسر -دختر دبيرستاني از طرف دبيرستان اومدن استخر منتظرن سر پرستشون بياد برن داخل. ما رفتيم داخلو حاظر شديم رفتيم داخل استخر . دوست داداشم پريد داخل آب منم نشستم روي سكو كنار استخر داشتم به اين فكر مي كردم كه عجب استخر بزرگ و تميرزيه كه يهو دانش آموزا اومدن تو منم اينطوري شدم (تا حالا كه نديده بودم ....) براي همين ناخودآگاه زول زدم بهشون در همين حال يهو يكي زد رو شونم ديدم دوست داداشمه .اونم نامردي نكرد با صداي بلند زد زير خنده كلي پيشش ضايع شدم.
    خلاصه از اون روز به بعد منو تا ميبينه خوب بهم مي خنده اگه كسيم اطرافم باشه براش تعريف مي كنه
    من بزرگ شدم و فهمیدم بابا تو دیگه اند سوتی بیدی . ها لا کدوم خارج بودی؟
    اینجوری هم شدی : یه موقع که تنت خدای نکرده به نامحرم نخورد که بابا

پروفشنال Man Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Holland

12

خوب...اينو بگيرين كف كنين!!!!!

آقا...ما به بار خونه يكي از بچه ها بوديم با 4-3 تا ديگه از رفقا(جاتون خالي!).گرم صحبت بوديم....يهو مامان رفيقم اومد تو گفت مهران جان ما داريم ميريم بيرون!!!!!!(اين مهران هم تازه 4 تا فيلم xxx توپ از پسر عموش گرفته بود!)

آقا هيچي....ما رفتيم دم پنجره....آمار گرفتيم كه مامانش اينا برن!!!!.بعدشم 10 دقيقه منتظر شديم كه خيلامون راحت بشه!.خلاصه..آقا سي دي رو گذاشتيم تو سيستم.....فيلم شروع شد...ما هم همه ............

بعد از يه 5 دقيقه ديديم صداي فقل در مياد...تا اومديم به خودمون بجنبيم....منمناش تا وسط حال اومده بود.
    خلاصه ما هم هول شده بوديم....با مشت زديم رو دكمه پاور مانيتور(بله..مانيتور..نه حتي كيس.تكرار ميكنم مانيتور)
    من هم پاشدم جلوي مانيتور ايستادم...يه دستم رو گداشتم روي ميز خيلي با حالت متفكرانه به دروريوار نگها ميكردم
    .مامانش اومد ديد اوضاع مشكوك ميزنه....پرسد چي شده...چرا اينقدر هوليد؟
    آقا چشمت روز بد نبينه...تا ما اومديم حرف بزنيم...يه صدا از توي اسپيكر ها گفت :Ah! Yeeeeeeeeeeeeees!!!!!
    من كه فرار كردم.....بچه ها هم پشت من....مهران موند و مامانش.....
    فرداشم باباش برد كامپيوتر رو فروخت.......
    ما اومديم بيرون...نميدونستيم بخنديم...گريه كنيم با فرار كنيم.....
    البته خدا رو شكر الان روابط من با خانوده همين مهران اينه رديف....
    ولي تا عمر داريم يادمنون ميمونه!!!!!!!!!!!!!!!

ولي هنوز كه هنوز باباش كه منو ميبينه...يه 4 تا تيكه بارمون ميكنه!!!!!

يا حق

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط WolfHound
    خوب...اينو بگيرين كف كنين!!!!!

آقا...ما به بار خونه يكي از بچه ها بوديم با 4-3 تا ديگه از رفقا(جاتون خالي!).گرم صحبت بوديم....يهو مامان رفيقم اومد تو گفت مهران جان ما داريم ميريم بيرون!!!!!!(اين مهران هم تازه 4 تا فيلم xxx توپ از پسر عموش گرفته بود!)

آقا هيچي....ما رفتيم دم پنجره....آمار گرفتيم كه مامانش اينا برن!!!!.بعدشم 10 دقيقه منتظر شديم كه خيلامون راحت بشه!.خلاصه..آقا سي دي رو گذاشتيم تو سيستم.....فيلم شروع شد...ما هم همه ............

بعد از يه 5 دقيقه ديديم صداي فقل در مياد...تا اومديم به خودمون بجنبيم....منمناش تا وسط حال اومده بود.
    خلاصه ما هم هول شده بوديم....با مشت زديم رو دكمه پاور مانيتور(بله..مانيتور..نه حتي كيس.تكرار ميكنم مانيتور)
    من هم پاشدم جلوي مانيتور ايستادم...يه دستم رو گداشتم روي ميز خيلي با حالت متفكرانه به دروريوار نگها ميكردم
    .مامانش اومد ديد اوضاع مشكوك ميزنه....پرسد چي شده...چرا اينقدر هوليد؟
    آقا چشمت روز بد نبينه...تا ما اومديم حرف بزنيم...يه صدا از توي اسپيكر ها گفت :Ah! Yeeeeeeeeeeeeees!!!!!
    من كه فرار كردم.....بچه ها هم پشت من....مهران موند و مامانش.....
    فرداشم باباش برد كامپيوتر رو فروخت.......
    ما اومديم بيرون...نميدونستيم بخنديم...گريه كنيم با فرار كنيم.....
    البته خدا رو شكر الان روابط من با خانوده همين مهران اينه رديف....
    ولي تا عمر داريم يادمنون ميمونه!!!!!!!!!!!!!!!

ولي هنوز كه هنوز باباش كه منو ميبينه...يه 4 تا تيكه بارمون ميكنه!!!!!

يا حق
    بابا سوووووووووووووووووووووووو ووت ی : تو کجا بودی هلند ؟ یا همین ایران ؟ چن سالته ؟کی رفتی اونجا ؟ فیلمش چینجوری بید با سانسور یا بی سانسور : blink:

پروفشنال Man Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Holland

12

نقل قول نوشته شده توسط Master
    بابا سوووووووووووووووووووووووو ووت ی : تو کجا بودی هلند ؟ یا همین ایران ؟ چن سالته ؟کی رفتی اونجا ؟ فیلمش چینجوری بید با سانسور یا بی سانسور : blink:
    نه بابا...ايران بوديم.....ميگم xxx بود...اين فيلما رو هم مگه سانسور ميكنن؟!!!!1

الان 21 سالمه...اون موقع 19 سالم بود!

يا حق

پروفشنال shahabmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    New Zealand-Auckland

پيش فرض

بچها چشه Mafia رو دور ديد اينها رو مي نويسيد؟ ولي شما نمي دونيد كه Mafia هميشه شمارو اينطوري نيگاه مي كنه تا كار خلاف انجام ندين .
    بدبختي غير از خودش اسمشم خطرناك(مافيا )

اميدوارم كسي ناراحت نشه اين فقط يه شوخيه

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط WolfHound
    نه بابا...ايران بوديم.....ميگم xxx بود...اين فيلما رو هم مگه سانسور ميكنن؟!!!!1

الان 21 سالمه...اون موقع 19 سالم بود!

يا حق
    اینم یه سوتی بید که الان دادی ؟ اره که سانسور میکنن مگه ندید ی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •