نه میخوام بدونم مثلابری توی یه شهرو بگردی بر حسب شانست پیدا میکنی..یا جزئ ماموریتهای فرعی به حساب میاد!!!
نه میخوام بدونم مثلابری توی یه شهرو بگردی بر حسب شانست پیدا میکنی..یا جزئ ماموریتهای فرعی به حساب میاد!!!
سینا:
دوستان من رفتم این نقشه اوله که میگه بین دو صخره هست ولی هیچ شمشی پیدا نکردم کسی هست راهنمایی کنه؟
ممنون
از مراحل فرعي هم نيست!مثلا بايد بري بين كوه ها و دشت ها و اينا بگردي يه جا مخفي هستن.2-3 صفحه پيش يكي از دوستان جاي همه نقشه ها رو با عكس گفته بودن.
موفق باشيد.![]()
سلام
کسی در مورد secret بازی که توی قسمت customize avatar /awards هست، چیزی میدونه.
لطفا بگید که چه کارایی باید انجام بدیم که secretها بدست بیاد. ممنون
سلام، آقا ببخشید این سوال رو میپرسم، شاید تکراری باشه ولی آیا این بازی قراره واسه pc بیاد؟ rock star هیچ قولی نداده؟
نه دوست عزیز فعلا خبری نیست اگرم Rock Star خیالی بکنه شاید حدود یک سال طول بکشه
بازی هنوز یک ماه کمتره که برای کنسولها اومده
راستی دوستان شما هیچی Outfit آزاد کردین من 20 درصد بازی رو رفتم هنوز
راهی برای آزاد کردنشون پیدا نکردم فکر کنم حدود 13 تایی باشه . ولی خدایش
اگه بخواهیم بازی رو هم ماموریتهای جانبی وهم خط کلی داستان رو بریم فکر کنم
بیشتر از 30 ساعت طول بکشه![]()
در مورد این outfit توضیح میدین موقعی که گزینه اش رو انتخاب میکنیم یکسری لباس میاد ولی باز نیستن باید چه کار کرد باز شن؟
کاش داستان شماره دو درباره پسره باشه.خیلی با حال میشه اگه بشه.
اصلا شماره دو تایید شده؟؟؟!!!!!
راهنمای آزاد کردن و فواید Outfit ها :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام یه قسمت بود که یه پیره مرده کنار جاده افتاده تیر خورده کمکش میکنیم میزاریمش رو درشکه و به دکتر میبریمش بع اون مارو میبره جایی شیوه تیراندازی و دوئل و غیره رو یاد میده و یه قابلیت میده که وقتی ded eye رو میزنی خودش چند تا نشانه گیری روی طرف میزاره من این پیره مردرو خونه پسر عموم که بازی میکردیم اول بازی دیدم واین قابلیت رو گرفتم ولی یک بار خودم دارد تو خونمون میرم الان 40 درصد بازی رو رفتم هنوز اون پیره مردرو ندیدم ونه فابلیت نشانه گراری رو افراد رو گرفتم ممنون میشم اگه راهنمایی بکنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)