خوب امروز صحنه ای بس جالب پیش اودم که گفتم شما هم ببینید
البته شاید دیدید شایدم دقت نکردید
البته با صجبت هایی که با این مرغ داشتیم گفتن که دستمزدشون برای بازی تو این سکانس 6 دلار بوده
![]()
خوب امروز صحنه ای بس جالب پیش اودم که گفتم شما هم ببینید
البته شاید دیدید شایدم دقت نکردید
البته با صجبت هایی که با این مرغ داشتیم گفتن که دستمزدشون برای بازی تو این سکانس 6 دلار بوده
![]()
بازي چه سيستمي ميخواد؟هر چند سيستمم 100% به بازي ميخوره.
یکم شکنجش میکردی بیشتر اعتراف میکرد.تو تلویزیون پخش میکردن.![]()
حداقل سیستم مرود نیاز :
CPU: Intel Pentium 4 3.2 GHz Intel Pentium D 2.66 Ghz, AMD Athlon 64 3500 +
RAM: 1 GB for Windows XP / 2 GB for Windows Vista
VGA: Graphics card with 256 MB RAM, compatible with DirectX 10.0 or DirectX 9.0c with Shader Model 3.0 - supported cards: NVIDIA GeForce 6800/7600-7950/8600-8800/9600-9800/GTX 260-280, ATI RADEON X1650 - 1950/HD 2400-2900/3650-3870/4650-4870
DX: DirectX 10.0 or DirectX 9.0c
HDD: 4 GB of disk space
Sound: Sound card compatible with DirectX 9.0c
ODD: DVD-ROM
دوست من گوش گرفتی داشت چی گفت
فکر نکنم چون اگه گوش داده بودی حداقل نتیجه ش رو میومدی میگفتی ولی به هر حال اگه با فایلهایی که alex گذاشت کارت راه افتاد(اگر چه مال من یکی هم دقیقا مثل فایل خودته) که فبها و گرنه اگه راههای رو که من گفتم چک کردی وتازم جوای نگرفتی این فایل رو به عنوان آخرین راه حل دانلود کن ببین کارت راه میافته:
اگه شد بازم فبهاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوگرنه تا مدیریت یه اخطار نثارت نکرده بقیه بحث رو اینجا مطرح کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی بسیا ر جالبیه گیم پلی بازی هم در نوع خودش عالی من سری قبل رو بازی کردم اما این یکی یه چیز دیگس
ازون بازیاست که احساس میکنی سر کار نیستی
سلام.من قبلا يه نسخه گرفتم راحت اجرا ميشد.الان يكي گرفتم موقع اجرا ميگه كارت گرافيك رو ساپورت نمي كنه.مدل كارت گرافيكم nvidia geforce GTX295 1.5gb هست.مشكل چيه؟
1:دوستان این بازی مشکلات رایجش همین صدا نداشتن هست ؟ برای رفع مشکل چه بکنیم ؟
2:بعد اینکه این جوجه هارو کجا بترکونیم داستانش چیه ؟ مخصوصا این عکس بالایی(مردم از خنده)
3:و اینکه پس رو اکس پی پک2 مشکلی نداره پس خدارو شکر !!
4:راستی دوستان من امروز میخوام برم این بازی رو بگیرم گرچه خیلی دیر هست اما عیبی نداره !!! میخواستم بدونم شما در عین اینکه میتونید مراحل رو انجام بدین میتونید توی اون شهر هم بگردید یعنی اسلحه فروشی و ... بعد تو شهر چه چیزایی وجود داره ؟
5:راستی کسی میدونه برای مولتی پلیر باید چه کنیم خیلی دوست دارم بازی کنم !!
6:کسی اطلاعاتی چیزی درباره موتور بازی داره ؟ ممنون
ممنون میشم کمکم کنید چون این بازی رو دارم میرم بگیرم !!!
Last edited by a.z.p.z; 18-07-2009 at 15:38.
1-همون راه حل همیشگی disable کردن unimodem...
2-فکر کنم یه تخم مرغ دوزرده جایزه میدن
3-نه تا اونجا که من می دونم...
4-تقریبا یه همچین چیزایی داره ولی نه به وسعت بازیهای open world مثل gta ولی در کل بازی بحالی بگیریش ضرر نمی کنی
5-I don't kknow چون من یکی که اهل مولتی پلیر نیستم...
6-کاملا جدیده اسمش هم chorme 4 هست و تقریبا میشه گفت بهترین موتور بازی در دنیاست(نظر شخصی) دلیلش رو هم اینجا نوشتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdy.z; 18-07-2009 at 15:50.
بله اتفاقا من الان داشتم مطلبی میخوندم در این باره ی موتور بنظرم فوق العاده هست !!
راستی با دایرکت اکس 10 که مشکلی نداره و راحت میشه اجرا کرد نه |؟
بعد مثلا تو شهر چه امکاناتی در اختیارت هست ؟
راستی کسی چیزی در مورد مولتی پلیر میدونه حتما به من بگه چون بازی کرک شده و اونجوری که اصلا کار نمیکنه
راستی کرکش ماله کجا بید ؟
Last edited by a.z.p.z; 18-07-2009 at 16:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)