تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 773 اولاول ... 263233343536373839404686136536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

كسي در اين دو پستي كه من ارسال كردم نظري نداره ؟ چون انشالله پس فردا ميريم براي خريد واسه همين نيازمند راهنمايي شما هستم مرسي

در مورد ex 500 سوني 40 اينچش چه اطلاعاتي داريد ؟
    ممنون ميشم
    آيا اين تلوزيون امتحانش رو پس داده ؟
    آيا 100 هرتز رو داره ؟
    قيمتش تو بانه چنده ؟
    متشكرم

دوستان به راهنمايي تون احتياج دارم
    چون به زودي ميريم بانه و من نمي خوام كه انتخاب بدي داشته باشم و بعدا پشيمون بشم
    مدل 650 كه 40 اينچش مد نظرم هست چطوريه ؟
    چيكار كنم ؟ اصلا موندم چي بخرم؟
    من بيشتر فيلم مي بينم و فوتبال زياد اهل گيم نيستم هرتز هم برام مهمه + فول اچ دي بودن
    سري خوبيه 100 هرتز هست در واقع اون E مخفف entertains كه خوب معلومه واسه چه كاريه
    ولي به شخص نظرم سرس X وبهد W
    در مورد سامسونگ قطعا با توجه به قيمتش B650 ‌سلطانه

2. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من حدود 3 ماهه full led shrp خریدم واقعا راضی هستم باور کنید از اقوام عید اومده بودن خونه ما سونی دارن سامسونگ دارن ولی همه می گفتند تصویر sharp بهتره
    تنها ضعفی که می تونم از این تلویزیون بگم دو نکته است
    اول اینکه پورت usb نداره
    و دوم اینکه تله تکست فارسی نداره
    که این دو مورد خیلی راحت می تونست از رف مادیران طبق سفارش به سازنده مرتفع بشه اما این کار رو نکردن چون اون موقع ایکس ویژن هاشون دیگه فروش نمی رفت.
    در عوض تصویر عالی آپشن های مختلف برای تنظیم تصویر و ورودی خروجی های متعدد برای وصل کردن dvd -----set top box---pcو... داره
    دوستان می تونند در فروشگاه هایپر استار تصویر شارپ رو با بقیه تلویزیونها مقایسه کنند تازه الان 1600 شده .

در هرصورت من آماده ام اگه از دوستان کسی سوالی داره در این مورد پاسخ بدم
    ضمنا من نه فروشنده ام نه نماینده شرکت خاصی
    ممنون از اطلاع رسانيت
    فقط ميخواستم بگم از وقتي خط توليد رو ماديران وارد كرده اين مشكل تله تكست هم انگار رفع شده .
    ولي كلا من هم اعتقاد دارم كه بهترين TV ها رو شارپ داره و خود فروشندگان سوني هم اينو قبول دارن

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد ex 500 سوني 40 اينچش چه اطلاعاتي داريد ؟
    ممنون ميشم
    آيا اين تلوزيون امتحانش رو پس داده ؟
    آيا 100 هرتز رو داره ؟
    قيمتش تو بانه چنده ؟
    متشكرم
    چرا le700 نميگيري؟
    كيفيتش خيلي خوبتره

5. این کاربر از alilosting بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سري خوبيه 100 هرتز هست در واقع اون E مخفف entertains كه خوب معلومه واسه چه كاريه
    ولي به شخص نظرم سرس X وبهد W
    در مورد سامسونگ قطعا با توجه به قيمتش B650 ‌سلطانه
    1- واقعا سامسونگ اين وسط چيكارست. در برابر سوني و شارپ حرفي براي گفتن نداره
    2- سوني كيفيتش عاليه ولي قيمتي كه از مشتري هاش به خاطر اسم برند ميگيره خيلي گزافه
    در حال حاضر بهترين قيمت و كيفيت رو شارپ داره. فول ال اي دي بي نظيري داره

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

1- واقعا سامسونگ اين وسط چيكارست. در برابر سوني و شارپ حرفي براي گفتن نداره
    2- سوني كيفيتش عاليه ولي قيمتي كه از مشتري هاش به خاطر اسم برند ميگيره خيلي گزافه
    در حال حاضر بهترين قيمت و كيفيت رو شارپ داره. فول ال اي دي بي نظيري داره
    در اين مورد كه اين وسط چيكارست بهتره بحث نشه چون به حد كافي بحث شده
    در مورد فول ال اي دي هاي شارپ موافقم واقعا عالي هستند نسبت به قيمت سوني

داره خودمونی میشه amir69_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام من یک sony bravia مدل KLV_40s550A
    دارم و برای بازی هم خریدم 1250000هم براش پول دادم و به اسم اینکه سونی بهترین مارک هست در زمینه Tv خریدم ولی وقتی میخوام باهاش بازی کنم اون کیفیتی که مد نظر من بود را نمیده و اگر با مانیتور هم بازی میکردم تفاوتی جز بزرگ شدن تصویر نمیبینم البته به غیر اینکه هرتز دستگاه پایین هست و مثلا موقع فوتبال بازی کردن چشم آدم درد میگیره و البته رنگ هم توش خیلی به نظرم جالب نمیاد مثلا وقتی روی حالت زنده قرار میدمش به شدت زمین را سبز نشون میده روی حالت بازی هم که رنگ رو از همه چیز میپره اگر میشه راهنمایی کنید که چه تنظیماتی انجام بدم در ضمن من با کامپننت Xbox 360 بازی میکنم که تا 1080p را ساپورت میکنه ولی واقعا 1080P جالبی نیست

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

دارم و برای بازی هم خریدم 1250000هم براش پول دادم و به اسم اینکه سونی بهترین مارک هست در زمینه Tv خریدم ولی وقتی میخوام باهاش بازی کنم اون کیفیتی که مد نظر من بود را نمیده و اگر با مانیتور هم بازی میکردم تفاوتی جز بزرگ شدن تصویر نمیبینم البته به غیر اینکه هرتز دستگاه پایین هست و مثلا موقع فوتبال بازی کردن چشم آدم درد میگیره و البته رنگ هم توش خیلی به نظرم جالب نمیاد مثلا وقتی روی حالت زنده قرار میدمش به شدت زمین را سبز نشون میده روی حالت بازی هم که رنگ رو از همه چیز میپره اگر میشه راهنمایی کنید که چه تنظیماتی انجام بدم در ضمن من با کامپننت Xbox 360 بازی میکنم که تا 1080p را ساپورت میکنه ولی واقعا 1080P جالبی نیست
    ببخشيد اينو ميگم...اما من خوندم و شنيدم كه سري s پايين ترين كيفيتها رو دارن ....اي كاش قبل خريد بيشتر دقت ميكرديد ...
    Last edited by titanium_zarin; 11-05-2010 at 17:34.

داره خودمونی میشه amir69_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شاید درست بگید متاسفانه خانواده به علت این کلکی که سونی زد و گفت اجناس تخفیف خورده دستگاه را بدون اجازه به بنده که تحقیق کنم خریدن حالا کاری هست که شده دوستان دیگر چه نظری دارن شما هم با نظر دوستمون موافق هستید که پایین ترین کیفیت مال این مدل هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مثل این میمونه که شما یک دوربین VGA از بهترین برندی که دوربین میسازه بخرین و بعد به خاطر این که اون دوربین عکس با کیفیتی نمیگیره بگین این برند اصلا خوب نیست و به درد نمیخوره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آیا بهترین HDTV که میگن Kuro هست این مدل هست ؟
    Pioneer PDP_428 XG‎
    این مدل قیمتش 2400000هست
    این همون کارو معروف هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •