با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم متاسفانه در یکی از هاردهای کامپیوترم ارورهای زیر رو مشاهده کردم در صورت امکان معنی و در صورت امکان جهت رفع اون راهنمایی کنید ممنون میشم
![]()
با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم متاسفانه در یکی از هاردهای کامپیوترم ارورهای زیر رو مشاهده کردم در صورت امکان معنی و در صورت امکان جهت رفع اون راهنمایی کنید ممنون میشم
![]()
دوستان این اخطار چیه اومده اینجا؟
باراکودا 1000 گیگ
یه تحلیل هم میتونید لطف کنید؟
همچنین میشه لطفآ بگید هارد ساتا 2 هست یا ساتا 3؟
![]()
سلام
ورژن Firmware هارد شما CC4B هست که فکر کنم ورژن جدیدتر موجود باشه (باید چک کنید) . در صورت موجود بودن ورژن جدید توصیه میشه که پس از بکاپ گرفتن از کلیه داده ها و با رعایت نکات ایمنی Firmware رو آپدیت کنید و سپس مجدداً تست بگیرید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
دوست عزیز خیلی ممنون
نمیدونم چرا بعد از آپدیت فریمور به ورژن فعلی خود یعنی CC4B مونده
و ورژن جدید یعنی CC4H رو نمیگیره
همه مراحل درست انجام میشه و سیستم بعد ریست آرم پنگوئن لینوکس رو میاره و انگار آپدیت هم میکنه
ولی وقتی بعد از آپدیت وارد hd tune میشم فریمور همون قبلی هست.....
مشکل از کجا میتونه باشه؟
راه حل هاي پيشنهادي .
1. پيشنهاد ميكنم كه فايل iso را دانلود و با برنامه مناسب مثل iso burner ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) روي CD رايت كنيد . پس از رايت شدن روي CD گزينه اول بوت را روي CD/DVD Drive قرار بديد و شروع به آپديت كنيد .
2. اگر هارد ديگري روي سيستم هست آنها را جدا كنيد .
3. پيشنهاد ميكنم كه بايوس سيستم را default كنيد .
4. شايد بي ربط باشه ولي اگر تمام موارد بالا بي تاثير بود و اگر تنظيمات بايوس روي AHCI هست پس روي IDE تنظيم كنيد .
در هر حال اگر آپديت Firmware به هر علتي Fail بشه (مثلاً قطع شدن برق در حين آپديت) هارد را از دست ميديد كه بايد با دستگاههاي مناسب (مثل pc3000) دوباره Firmware ريخته بشه . پس قبل از هر كاري از اطلاعات مهم يك كپي بگيريد .
دوست عزیز بسیار ممنون از راهنمایی
با راهنمایی شما و بوسله ایزو فریمور آپدیت شد و hdtune نیز فریمور جدید رو تایید کرد و همچنین هارد و ساتا 3 کردم ممنونم.....
سلام لطف میکنید ببینید این ارور برای چیه ؟ چجوردرستش کنم ؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام .
مشکلات هارد را اگر امکانش هست درانجمن زیر مطرح کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Seagate 4TB ST4000DM000 Desktop HDD.15
5900rpm
1TB Platters
هارد ایده آل برای آرشیو /
بسیار عالی! چند تا هارد رو رید کردید؟ 4تا SSD؟
Last edited by userb; 31-07-2013 at 19:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)