کونامی رو ولش کن تا وقتی Trailer ندن هیچ چیزی مشخص نمیشه !
نه تنها برای این بازی بلکه تمام بازی ها !
کونامی رو ولش کن تا وقتی Trailer ندن هیچ چیزی مشخص نمیشه !
نه تنها برای این بازی بلکه تمام بازی ها !
دوست من خاله بازی که نیست ..........
مطمئن باش این دادن اطلاعات از بازی خودش هزار برنامه داره ..................![]()
تقدیم به شما
First PES 2010 Screen Released!
And who else to star in the pic than the main man himself, Lionel Messi. The words PICTURE PERFECT come to mind!
سایز بزرگ :
اینم اطلاعات منتشر شده ................................................. آقای 4039 ما منتظریمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Messi brought to vivid life in PES 2010
Konami showcases massively enhanced graphics engine as
PES revamp continues apace
Konami Digital Entertainment GmbH has released the first in-game image of its forthcoming PES 2010 title, demonstrating the stunning new level of detail and graphical refinement the new game enjoys.
The work in progress image shows cover star Lionel Messi in action in the new game, and showcase a massive advance in aesthetic detail. Crucial to the new game’s look are all-new dynamic lighting effects, where the position of the sun or the illumination from the floodlights is reflected in real time within the shadows cast both on the pitch, stadium, the ball and players.
The newly-expanded Tokyo-based PES Productions team has also worked hard to create the most vivid player recreations to date. Player expressions are now fully implemented, while the level of detail has been extended to individual skin textures and different weaves for the various kits to mimic the breathable material so many manufacturers now use.
Further details will be released in the coming weeks.
.................................................. .................................................. ....................................
اولین تصویر از pes 2010 منتشر شد.
در اینجا تصویر مسی ارائه میشود تا واقعیت زنده در 2010 pes به نمایش گذاشته شود.
کونامی بطرز با شکوهی گرافیک پیشرفته بازی رو توی این تصویر نشون میده .اصلاحات و تغییرو تحولات همچنان با سرعت ادامه داره .
این اولین تصویرمنتشر شده از داخل بازیه که نشان دهنده کیفیت بسیاربالای جزئیات و روتوش های گرافیکی بازیه .
تصویرمربوطه لئو مسی رو در حال حرکت توی نسخه جدید بازی نشون میده که بیانگر یک پیشرفت عظیم درخلق جزئیات و ظرافت های زیبای بازیه .
توی این نسخه از بازی روی افکت های نوری داینامیک و پویا بخوبی کار شده و نوآوریهایی صورت گرفته . زاویه سایه های بازیکنان و توپ (که بر اثر تابش نور خورشید ایجاد شده اند ) بصورت پویا به خوبی به نمایش در می آید همچنین شدت و ضعف روشنایی نور افکن ها و انعکاس آنها چه در داخل زمین و چه در محوطه استادیوم به خوبی به نمایش در می آید.
تیم سازنده بازی که به تازگی توسعه و گسترش پیدا کرده سخت کار میکنن تا طراحی کنند واقعی ترین شکل یک بازیکن رو که پیش ازاین وجود نداشته .چهره بازیکنان در حال حاضر بطور کامل تکمیل شده در حالیکه سطح جزئیات بر روی تکسترهای پوستی افراد مختلف و بافتهای متفاوت برای نمونه های مختلف تعمیم داده شده است ..
جزئیات بیشتر هفته های آینده منتشر خواهد شد .
آقا من که اینجوری شدم از این گرافیک و جزئیات ظریف این تصویر .
انگار میگی خود واقعیته .
انصاف نیست هنر کونامی که توی این تصویر به نمایش در اومده رو در اندازه اصلیش توی تاپیک نذاریم .من با اجازه تصویرو با سایز اصلیش میذارم .
![]()
Last edited by 4039; 12-05-2009 at 00:53.
این پست تکراری شد .
Last edited by 4039; 12-05-2009 at 00:26.
ما مخلصیم ...........
آقای 4039 واقعا ممنونم ...........
اینم در مورد چهره PES2009 و PES2010
A World Apart
The header about shows the difference between an in-game pic of Messi in PES 2010 and last years PES 2009. Its an image that portrays a consistent theme when judging and analyzing all the information from the latest version in the PES series. I discuss the impact of the first image, and what we can expect from PES 2010.
“PES Revamp Continues Apace”. A telling line in the header of the most recent press release. Many viewers skimmed over the writing, preferring instead to wax lyrical on how Messi looks in the in-game pic. I can’t blame the people who did, but there’s an underlying message that has skipped peoples interest.
Meticulous attention to detail. A phrase that many gaming connoisseurs would attribute to the team creating PES in the PS2 era. The accuracy of kits, player representation, hairstyles, dribbling animations, whether they wear gloves, short/long sleeve, player attributes, correct boots etc etc etc. All these things were perfect in the old games, where that level of affection from the developers was evident in the final product. That’s been missing for far too long in the PES series, but you feel the OCD has kicked back in. Where else would you see the team so focused on reproducing this: ”the level of detail has been extended to individual skin textures and different weaves for the various kits to mimic the breathable material so many manufacturers now use.”
خداییش pes 2009 در برابر این مثل کارتن میمونه .الان دیر وقته فردا پیش از ظهر ترتیب متن بالا رو میدم .محمود جان ممنون از این خبر توپت.
در ضمن توی متن بالا به دو تا مساله اشاره شده یکی گرافیک خیره کننده بازی یکی دیگه افکتهای پویایی که بکار برده شده که خودش یک نوآوریه توی این سری .نمیدونم ترجمه ای که درموردش کردم گویا بود یا نه .
فردا یه سر میرم پیش آدام و برو بچ ببینم اونا چی میگن wow.
wow!!!!!
چه میکنه کونامی...!!!
آقا واقعا ممنون...هم بابت عکس ها و هم بابت ترجمه زیبای این متن
بخدا دیگه داشتم کف می کردم بس که توی بی خبری مونده بودم
گفتم برم یه سرچ بزنم ببینم عکسی گیرم میاد که گفتم قبلش یه سر برم توی فروم که دیدم دوستان یه حال اساسی بهمون دادن
واقعا لذت بردم...اصلا با pes 2009 قابل مقایسه نیست
باید منتظر یک شاهکار از کونامی باشیم
باز هم ممنون
عجب چیزیهههههههه واقعآ قابل قیاس با 2009 نیست. دستتون درد نکنه بچه ها مارو از خماری نجات دادین.
شصتت درد نکنه عزیز.خیلی باحال بود.نسخه 2010 فوق العاده پیشرفت داشته.امیدوارم ea هم این مرموز کاری رو کنار بذاره و عکس بده و این چیزا ببینیم در مقایسه با این بازی چطوره؟؟؟؟در کل فکر کنم امسال هر 2 بازی خفن بترکونن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)