اخر نفهمیدید تاریخ دقیق امدنش کی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من که از بس عکس دیدم کف کردم............
اخر نفهمیدید تاریخ دقیق امدنش کی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من که از بس عکس دیدم کف کردم............
پست اول : 17 نوامبر معادل با سه شنبه 26 آبان![]()
در حقیقت اولین تفنگ های فیتله ای یا matchlock هم در اروپا در اواسط قرن 15 ساخته شدن که البته خیلی ساده بودن، یعنی دقیقاً هم زمان با این بازی؛ پس انتخاب این تاریخ برای بازی نشون میده بی دلیل هم نبوده و مهمترین دلیلش همین پیدایش تفنگ در اون زمانه احتمالاً.
البته Pistol اون زمان ساخته نشده بود و بیشتر توسعه و پیشرفت تفنگ های فیتیله ای هم اواخر قرن 15 و اوایل قرن 16 صورت گرفت، تفنگ ها مثل شکل زیر بودن:
یه نکته مهم دیگه اینه که تو قرن 15، یکی از ابزارهایی که خیلی در جنگ ها مرسوم بوده و مدل های مختلفی هم ازش وجود داشته، توپ بوده که خیلی در جنگها استفاده داشتن و البته از قرن های قبل هم حتی توپ وجود داشته مثل این توپ:
البته ممکنه اونی که شما دیدین انیمیشن معرفی بازی بوده باشه![]()
چند تا عکس از تریلر جدید که مصاحبه با سازندگان بازی بود:
عکس از استفاده، اون دو تا خنجر تو دستش.
مبارزه و کشتن سربازان با استفاده از سلاح خودشون.
![]()
Assassin's Creed II Dev Diaries Part I: Ezio HD
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه کلیپ با حجم کم هم برای ما اینترنت ذغالی ها بزارید !(آخ دستم سوخت ذغالاش داغه !!!!!!!!)
خبری نشده که بازی از DX 11 و یا PhysX پشتیبانی می کنه یا نه ؟
DX11 که نیست ولی ممکنه از Physx استفاده کنه اولین بازی معرفی شده DX11 بازیه Dirt 2 هست.
اينم لينكهاي متنوع از HD تا SD براي دوستاني كه سرعت نت پاييني دارند پيشنهاد ميشه با فرمت MP4 دانلود كنند
كيفيت HD
دانلود با فرمت mov و حجم 80.6 مگابايت
دانلود با فرمت wmv و حجم 81.9 مگابايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كيفيت SD
دانلود با فرمت mov و با حجم 29.3 مگابايت
دانلود با فرمت wmv و با حجم 30.2 مگابايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود با فرمت mp4 و با حجم 22.4 مگابايتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاش 3gpش هم میزاشتین....MB 22 خیلی زیاده!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)