یعنی هیچ راهی وجود ندار؟؟
دوستان من dvd های این بازی رو در اختیار دارم ولی سریال نامبرشو رو ندارم اگه دوستان دارند لطفی کنند بذارند
با تشکر
پچ شرکت سازنده رو نصب کردم.فرقی که کرده اینه که دیرتر می پره بیرون :d
بازي خوبي بود امشب تموميد بالاخره بعد از 14 ساعت بازي . گيم پلي روون و جالبي داشت البته بازي يه جورايي قابل پيشبيني بود ! كلا بازي هايي كه يه طرفش Nazi ها باشن دوست دارم . بالا رفتن از ايفل هم جالب بود واقعا . اما باگ زياد داشت و كُلي هم خنديديم . در كل ارزش تموم كردن داشت
من این بازی را انجام ندادم . به نظرت ارزش داره بگیرم ؟ یه چیزه دیگه : بازی گنگ نیست ؟ چون من زیاد وقت ندارم رو بازی ها فکر کنم و دوست دارم به صورت خطی باشه و سریع بشه تمومش کرد .
نه اصلا گنگ نيست ! ميري ماموريت ميگيري از اينو اون ميري انجام ميدي . Open world ـه ديگه ! به نظر من ارزش بازي كردن داره من خودم خوشم اومد كه 13 ساعت براش وقت گذاشتم
آقا من اونجای بازی گیر کردم که بعد از اینکه با ماشین مسابقه می دی و اول میای بشی و نازیه بهت شلیک میکنه بعد از دیدن دمو , سوار ماشین می شم و اون نازیه هم میاد روبروش .تا من بیام حرکت کنم اونم حرکت میکنه و یک چیزی پر میشه . وقتی هم اون پر شد بازی رو باید از همون جایی که سوار ماشین میشم شروع کنم .اونجا باید چی کار کنم؟
کسی جواب ما رو نمی خواد بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)