تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 133 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1322

نام تاپيک: Battlefield: Bad Company 2

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

دوستان میخواستم فردا این بازیو بگیرم به نظرتون ارزش داره؟داستانش قشنگه؟
    بازي خوبيه.حالت تكنفرش يكم كوتاهه ولي كلا اين بازي براي مولتي پلير ساخته شده

2. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

بازیه خیلی خوبیه. چیزی که در اولین نگاه به چشم میاد گرافیکه بازیه که بسیار خوب و عالی روش کار شده. تخریب پذیری هم مثل نسخه اول خیلی خوبه. تنوع مراحل هم عالیه من تو کمتر بازی چنین تنوع جغرافیایی را دیده بودم! سرعت بازی هم خیلی خوبه و هیجان هم که بسیار زیاده!

در کل GAMER در این بازی با وجود عوامل مختلفی که در بازی وجود داره به هیچ وجه احساس خستگی نمیکنه و از بازی کردن لذت کافی را میبره. به نظره من یکی از بهترین fps های امسال هست!

4. 3 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه RAMB0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

از کسانی که بازی رو گرفتن این سوال رو دارم که به جز حالت داستانی و مولتی پلایر بازی, حالت Battlefield 2 به صورتی که بشه یک گروه مثلا آمریکا یا چین رو انتخاب کرد و یک مپ رو هم انتخاب کنیم و اونجا بجنگیم و پرچم پایین بیاریم, رو داره این نسخه ؟
    بله میشه گفت مثل اونه ولی متاسفانه هیچکس تاحالا نتونسته قسمت mpبازی کنه...

6. این کاربر از RAMB0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

يكي يه كرك خوب داره براي بازي قرار بده؟

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

بازیه خیلی خوبیه. چیزی که در اولین نگاه به چشم میاد گرافیکه بازیه که بسیار خوب و عالی روش کار شده. تخریب پذیری هم مثل نسخه اول خیلی خوبه. تنوع مراحل هم عالیه من تو کمتر بازی چنین تنوع جغرافیایی را دیده بودم! سرعت بازی هم خیلی خوبه و هیجان هم که بسیار زیاده!

در کل GAMER در این بازی با وجود عوامل مختلفی که در بازی وجود داره به هیچ وجه احساس خستگی نمیکنه و از بازی کردن لذت کافی را میبره. به نظره من یکی از بهترین fps های امسال هست!
    اصلا با شوترش حال نکردم... مراحل اول که انگار داری cod:waw رو بازی میکنی....
    حیف این بازی که شوترش اینطوریه... اگه روش بیشتر کار می کردن میتونست از کال جلو بزنه ولی مهم ترین بخش گیم پلی بازی رو بد کار کردن...
    وگرنه گرافیک و فیزیک بازی خیلی عالی هستن....
    در کل منکه MW 2 رو از این سر تر میدونم

9. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

اصلا با شوترش حال نکردم... مراحل اول که انگار داری cod:waw رو بازی میکنی....
    حیف این بازی که شوترش اینطوریه... اگه روش بیشتر کار می کردن میتونست از کال جلو بزنه ولی مهم ترین بخش گیم پلی بازی رو بد کار کردن...
    وگرنه گرافیک و فیزیک بازی خیلی عالی هستن....
    در کل منکه MW 2 رو از این سر تر میدونم
    به نظره من نفس مقایسه بازی ها با هم درست نیست!

با اینکار نکات مثبت بازیها به هیچ وجه مورد بررسی قرار نمیگیره!

11. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این بازیو اصلا با MW2 مقایسه نکنید. اصل این بازی قسمت مولتی پلیر هستش که توی ایران کمتر کسی میتونه این بخشو درست و حسابی بازی کنه و ازش لذت کامل ببره. اگه سایتهای خارجی رو بخونید همه در مورد بخش مولتی پلیر تعریف بسیار زیادی کردن. مثلا سایت گیم اسپات در تیتر نقد بازی نوشته که بخش مولتی پلیر بازی جذاب هستش.همین طور یکمی من نقدشو خوندم این بازیو به عنوان یه بازی آنلاین میشناسن و شاید حتی بخش Single بازی رو بازی نکرده باشن!
    این بازی اگه بخوایم مقایسه کنیم از این لحاظ شبیه بازی Left 4 dead هستش که توی ایران شاید خیلی طرفدار نداشته باشه ولی سایتهای خارجی بسیار زیاد از این بازی تعریف میکنن و اونو جزو بهترین بازیهای سال میدونن.

13. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دوستان این بازیو اصلا با MW2 مقایسه نکنید. اصل این بازی قسمت مولتی پلیر هستش که توی ایران کمتر کسی میتونه این بخشو درست و حسابی بازی کنه و ازش لذت کامل ببره. اگه سایتهای خارجی رو بخونید همه در مورد بخش مولتی پلیر تعریف بسیار زیادی کردن. مثلا سایت گیم اسپات در تیتر نقد بازی نوشته که بخش مولتی پلیر بازی جذاب هستش.همین طور یکمی من نقدشو خوندم این بازیو به عنوان یه بازی آنلاین میشناسن و شاید حتی بخش Single بازی رو بازی نکرده باشن!
    این بازی اگه بخوایم مقایسه کنیم از این لحاظ شبیه بازی Left 4 dead هستش که توی ایران شاید خیلی طرفدار نداشته باشه ولی سایتهای خارجی بسیار زیاد از این بازی تعریف میکنن و اونو جزو بهترین بازیهای سال میدونن.
    L4D که شوترش خدا بود!

آخه شوتر بازی چه ربطی به آنلاین و آفلاین داره؟!

بازی یه چیزی داره به عنوان گیم پلی عمومی که ربطی به آنلاین و آفلاین نداره... این بازی مهم ترین رکنش یعنی شوتر باب طبع نیست...

حالا شاید این نظر من باشه.. اونایی که بازی کردن بیان بگن شوتر اینو می پسندن یا بازی ای مثه MW 2

در ضمن وتقی میگیم شوتر فلان بازی از این قوی تره دلیل نمیشه که این بازی بد باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

L4D که شوترش خدا بود!

آخه شوتر بازی چه ربطی به آنلاین و آفلاین داره؟!

بازی یه چیزی داره به عنوان گیم پلی عمومی که ربطی به آنلاین و آفلاین نداره... این بازی مهم ترین رکنش یعنی شوتر باب طبع نیست...

حالا شاید این نظر من باشه.. اونایی که بازی کردن بیان بگن شوتر اینو می پسندن یا بازی ای مثه MW 2

در ضمن وتقی میگیم شوتر فلان بازی از این قوی تره دلیل نمیشه که این بازی بد باشه
    کاملا با ایشون موافقم.شوتر این بازی به پای cod نمیرسه.ولی این بازی همه ی تلاشش رو روی مولتی پلیرش گذاشته که واقعا زیبا و جذاب هست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اگه گیم پلی این بازی مشکلی داشت Gamespot به این بازی 9 نمیداد ! کلا فضای این دو بازی متفاوت هست به هر حال هر کسی نظری داره به نظر من این بازی چیزی از MW2 که کم نداشت و یا حتی بهتر هم بود !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •