تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 227 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

یک ازدوستانم آلمان هست در مورد قیمت مک بوک پرسیده بود از فروشگاها ی اونجا گفته بودن که زبونش آلمانی هست برای تغییرش به انگلیسی 200 یورو خرج بر میداره؟ می خواستم بدونم که منظورش این بوده که کی بوردش به زبان آلمانی هست یا سیستم عامل مکینتاش به زبان آلمانی هست؟
    ببینید ، در اینصورت هم Layout کیبورد و هم سیستم عامل به زبان آلمانی میشه! که البته سیستم عامل مهم نیست میشه زبانش رو عوض کرد! اما کیبورد رو به راحتی نمیشه! چون باید دستگاه باز شه!

سعی کن از جایی بگیری که Universal باشه!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام دوستان
    خسته نباشید

عرض کنم خدمت شما که من قصد دارم در آینده ای دور لپتاپ بخرم و فوق العاده عاشق Macbooc Pro های جدید شدم که بدنه ی آلومینیوم Unibody دارن و باقی امکانات ...
    ولی بر سر راه خرید من چندتا مسئله هست که حل نشده برام باقی موندن و ازتون خواهش می کنم راهنماییم کنید چون من همش مشورت می کنم و همش نظرم عوض میشه .

سوال اولم راجع به سیستم عامل Mac هست. برای من مهم یا مشکل نیست که بعد از این همه سال برم سراغ یک سیستم عامل که هیچی ازش سر در نمیارم . حتی برعکس ! دوست دارم یه دنیای جدید رو تجربه کنم. ولی مشکل اینجاس که دوست دارم سیستم عامل Mac بتونه از پس نیازهای من بر بیاد. مثل کارهای عادی روزمره ای که با ویندوز خودمون انجام می دیم ... تایپ و پرینت و برنامه نویسی و ...
    و از اونجایی که شنیدم جدیداً به لطف CPU های Intel، ویندوز هم رو سیستم های Apple نصب میشن، دوست دارم بدونم یک ویندوز روی یک سیستم Apple چقدر با یک ویندوزی که روی سیستم های رایج نصب هست ، فرق می کنه ؟ از لحاظ سرعت و احیاناً باگ ها و ....

سوال دومم راجع به گارانتی محصولات اپل است. شنیدم محصولات اپل تو ایران گارانتی درست و حسابی ندارن. این یعنی چی ؟
    یعنی اینکه اگه مثلاً لپ تاپت مشکل داشت کسی نیست یه کاری کنه (تعمیر - تعویض) و پولت دود شده رفته هوا ؟
    و ازتون می خوام بگید بهترین شرکت های ارائه دهنده ی گارانتیش کدومها هستن و دلیلش چیه

خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونتون میشم
    با سلام به شما دوست عزیز ، شما دقیقا مثل من فکر میکنید! منم مثل شما از دولپ تاب استفاده میکنم! که 100 البته براتون میگم که چرا 2 تا ، یکی بقول شما برای کارای روز مره ویکی فقط برای برنامه نویسی!

خوب ببینید در مورد سیستم عامل مک باید خدمت شما عرض کنم که کار با هاش خیلی راحته ، زود عادت می کنید! ونصب ویندوز هم هموانطور که گفتید بسیار راحت وساده در مک انجام میشه! بنابراین جای هیچ نگرانی نیست!

ویندوز هیچ فرقی نداره ، غیر از اینکه تو مک بوک سریعتره!

ببین حرف باگ رونزن که دیگه به منم بر میخوره!

گارانتی که به نظر من احتیاج نداره ، اما اگر اصرار دارید پست 350 رو ببینید ! (اما بازم میگم برندی که پشتش خورده USA دیگه گارانتی نمیخواد!)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تمام لوازم های جانبی اپل تو ایران هست! پس نگران نباشید!

3. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

ویندوز دقیقا یکی هست و از لحاظ سرعت هم تو cnet.com یک مقایسه همین چند روز پیش بین یک اپل و دل با قطعات و امکانات یکسان انجام داده بود که در مقایسه سرعت نرم افزار ها بعضی هاشون روی ویندوزی که روی ا
    مک بوک نصب کرده بودن بهتر جواب داده بود
    شخصا خیلی مقایسه های سایت cnet رو دقیق و درست می دونم
    100% تایید میکنم!

5. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

ببین دوست من ، پیام خصوصی رو بی خیال ، اینجا می نویسم که همه استفاده کنند! ،

(1) - اپل ایران :

کد:
    (2) - نقش :

کد:
    (3) - الماس پایتخت :

کد:
    (4) - رادان مک :

کد:
    ممنون از اطلاعات
    از نظر شما کدوم خدمات بهتری ارائه می کنن؟
    کلیه ی Macbook ها گارانتی International دارن دیگه، درست ؟
    من دیروز از یه جا پرسیدم گفت Macbook با گارانتی شرکتی بهت میدیم. این یعنی چی ؟ یعنی اون شرکت داره گارانتی خودشو اضافه بر گارانتی International میده ؟

با سلام به شما دوست عزیز ، شما دقیقا مثل من فکر میکنید! منم مثل شما از دولپ تاب استفاده میکنم! که 100 البته براتون میگم که چرا 2 تا ، یکی بقول شما برای کارای روز مره ویکی فقط برای برنامه نویسی!

خوب ببینید در مورد سیستم عامل مک باید خدمت شما عرض کنم که کار با هاش خیلی راحته ، زود عادت می کنید! ونصب ویندوز هم هموانطور که گفتید بسیار راحت وساده در مک انجام میشه! بنابراین جای هیچ نگرانی نیست!

ویندوز هیچ فرقی نداره ، غیر از اینکه تو مک بوک سریعتره!

ببین حرف باگ رونزن که دیگه به منم بر میخوره!

گارانتی که به نظر من احتیاج نداره ، اما اگر اصرار دارید پست 350 رو ببینید ! (اما بازم میگم برندی که پشتش خورده USA دیگه گارانتی نمیخواد!)
    کد:
    تمام لوازم های جانبی اپل تو ایران هست! پس نگران نباشید!

M24 جان مثل اینکه اینکاره ای هااااا !
    خوب نگفتی از کدوم برای چه کاری استفاده می کنی !!

با توضیحاتت خیالمو راحت کردی . دستت درد نکنه .

من دیروز پایتخت بودم و دقیقاً لپ تاپ شما رو قیمت کردم تو طبقه همکف می گفت 2,580,000 طبقه یک می گفت 2,670,000 تومن. این دومیه همونیه که گارانتی شرکتی می داد.
    راستی شما چند گرفتی مک خودتو ؟

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

m24 جان ممنون .

يك خبر جديد براي دوستان علاقمند به اپل : ديروز تو يك مقاله خوندم كه شركت اپل در حال عرضه لپ تاپهايي با سي پي يو هاي 4 هسته اي و سيستم عامل جديد مك هست كه با اين نسل سي پي يو سازگاري بيشتري داره .

من امروز تو پايتخت يه دوري زدم . متاسفانه اون طوري كه بايد از اپل استقبال بشه نمي شه و بهش كم لطفي ميشه واقعا باعث تاسفه ! مشكل اينجاست كه : ما ايراني ها فقط دنبال جنس ارزونيم و كيفيت اصلا مهم نيست .

راستي قيمت اپل در بقيه كشورها ها هم از ساير برند ها بالاتره يا تو ايران به خاطر ورود كمش قيمت بالايي داره ؟؟

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

m24 جان ممنون .

يك خبر جديد براي دوستان علاقمند به اپل : ديروز تو يك مقاله خوندم كه شركت اپل در حال عرضه لپ تاپهايي با سي پي يو هاي 4 هسته اي و سيستم عامل جديد مك هست كه با اين نسل سي پي يو سازگاري بيشتري داره .

من امروز تو پايتخت يه دوري زدم . متاسفانه اون طوري كه بايد از اپل استقبال بشه نمي شه و بهش كم لطفي ميشه واقعا باعث تاسفه ! مشكل اينجاست كه : ما ايراني ها فقط دنبال جنس ارزونيم و كيفيت اصلا مهم نيست .

راستي قيمت اپل در بقيه كشورها ها هم از ساير برند ها بالاتره يا تو ايران به خاطر ورود كمش قيمت بالايي داره ؟؟
    آره ملت اصلاً به محصولات اپل بها نمیدن
    بیشتر اونهایی هم که میرن iPhone یا iPod Touch می گیرن فقط و فقط به خاطر کلاسش این کارو می کنن

فکر کنم قیمت اپل تو همه جای دنیا چنین تفاوتی با بقیه ی برند ها داره فکر کنم یه بار همینو تو سایت اپل خوندم و اپل براش دوتا دلیل آورده بود :

1- شما وقتی یه سیستم PC می خری قطعاتش رو از یه جا جمع می کنی و سیستم عاملشو از یه جا دیگه تهیه می کنی. ولی اپل هم سخت افزار و هم سیستم عامل رو خودش میسازه و سخت افزار رو همراه با سیستم عاملش میده بیرون . این یعنی نهایت سازگاری (Match بودن) سخت افزار و سیستم عامل.

2- سیستم عامل مک همراه با بسته های نرم افزاری خفنی () ارائه میشن مثل iWork ، iPhoto و ... ولی مثلاً ویندوز مایکروسافت ، توش از قبل بسته ی Office رو نریختن و شما باید از بیرون خریداری کنی که اینجوری تقریباً معادل همون پولی میشه که برای Mac میدی.

خوش باشید همگی
    Last edited by علیرضا; 14-01-2010 at 00:44.

پروفشنال m.behnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

سلام به آقا امید و بقیه دوستان
    من مشکلی تو مک دارم وقتی با سفری مک میام تو فروم p30world نصف صفحه نمییاد و باید زومشو کم کنم 90% تا بتونم کلشو ببینم اما خیلی متن ها کوچیک مشه و نمیتونم بخونم هر جا هم که گشتم تمام صفحه بشه نیمشهه
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام دوست عزیز !
    ممنون از اطلاعات
    از نظر شما کدوم خدمات بهتری ارائه می کنن؟
    کلیه ی Macbook ها گارانتی International دارن دیگه، درست ؟
    من دیروز از یه جا پرسیدم گفت Macbook با گارانتی شرکتی بهت میدیم. این یعنی چی ؟ یعنی اون شرکت داره گارانتی خودشو اضافه بر گارانتی International میده ؟

M24 جان مثل اینکه اینکاره ای هااااا !
    خوب نگفتی از کدوم برای چه کاری استفاده می کنی !!

با توضیحاتت خیالمو راحت کردی . دستت درد نکنه .

من دیروز پایتخت بودم و دقیقاً لپ تاپ شما رو قیمت کردم تو طبقه همکف می گفت 2,580,000 طبقه یک می گفت 2,670,000 تومن. این دومیه همونیه که گارانتی شرکتی می داد.
    راستی شما چند گرفتی مک خودتو ؟
    خب ببینید علیرضا خان ، در مورد گارانتی وخدمات باید خدمتتون عرض کنم که از نظر من هیچکدام! اما اگر بخواهیم انصاف رو رعایت کنیم الماس پایتخت ، نسبت به بقیه از نظر خدمات و قیمت بهتره! (شما اگر برید پایتخت یک دقت کنید می فهمید چرا!)
    اما همانطور که قبلا هم کفته بودم اپل احتیاجی به گارانتی نداره ، اینو دارم صادقانه میگم ! ، برای اثبات این حرفم شما با یکی از شرکت های بالا مثلا الماس پایتخت تماس بگیرید و بپرسید ، که تو این 10 سالی که تو کار اپل هستید چند تا مک بوک دچار مشکل شدند ویا از خدمات گارانتی استفاده کردند! (من خودم پرسیدم!) به شما میگه یکی! اونم طرف خودکارشو گذاشته رو کیبورد بعد در لپتاب رو محکم بسته و LCD شکسته!(جالبه نه!)

بله ، کلیه ی مک بوک ها دارای گارانتی یکساله ی اینترنشنال هستند!

بله ، تمام شرکت های بالا ، گارانتی اینترنشنال رو + شرکتی میدن!

راستش رو بخواهید من 5 ساله که دارم از مک استفاده میکنم ، و تا حالا هر چی سیستم و لپ تاب داشتم مک بوده! این دل هم داستان داره! راستش رو بخواهید کادو بوده! و اگر نه من هیچ وقت زیر بار خرید غیر اپل نمی رم و نخواه رفت! حالا اینکه دوستام میگن ، کم داری بماند!
    در مورد استفاده ، از مک بوک بیشتر کار های روزمره (یعنی هر چی که فکرشو بکنید!) ، از دل هم بیشتر بازی و برنامه نویسی! نه اینکه با مک این کار ها رو نکنم ها! اما خب دیگه!

چند نکته در مورد پایتخت :
    اول اینکه همیشه طبقه ی اول رو بی خیال شوید ، دوم اینکه وقتی از پله برقی بالا میرید روبرو دست چپ الماس پایتخت ه، و اگر دوباره بالا برید روبرو دست چپ نقش ه!

راستش رو بخواهید من از ایران نگرفتم ، اما گرون تر از اینجا تمام شد! حدود 3,000,000 !

Last edited by Microsoft24; 15-01-2010 at 16:23.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

m24 جان ممنون .

بله طبق شایعات جدید ، همانطور که در کامپوتر های i-mac از پردازنده های Core i5 و Core i7 استفاده شد! ، به زودی در مک بوک هم استفاده میشه! اما باید تا جولای 2010 صبر کنید!

ببینید اپل تو همه جای دنیا همینطوریه ! یعنی مک کاربران خاص خودش رو داره!

بله قیمت محصولات اپل در همه ی کشورها یک سر گردن از بقیه بالاتره!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

آره ملت اصلاً به محصولات اپل بها نمیدن
    بیشتر اونهایی هم که میرن iPhone یا iPod Touch می گیرن فقط و فقط به خاطر کلاسش این کارو می کنن

فکر کنم قیمت اپل تو همه جای دنیا چنین تفاوتی با بقیه ی برند ها داره فکر کنم یه بار همینو تو سایت اپل خوندم و اپل براش دوتا دلیل آورده بود :

1- شما وقتی یه سیستم PC می خری قطعاتش رو از یه جا جمع می کنی و سیستم عاملشو از یه جا دیگه تهیه می کنی. ولی اپل هم سخت افزار و هم سیستم عامل رو خودش میسازه و سخت افزار رو همراه با سیستم عاملش میده بیرون . این یعنی نهایت سازگاری (Match بودن) سخت افزار و سیستم عامل.

2- سیستم عامل مک همراه با بسته های نرم افزاری خفنی () ارائه میشن مثل iWork ، iPhoto و ... ولی مثلاً ویندوز مایکروسافت ، توش از قبل بسته ی Office رو نریختن و شما باید از بیرون خریداری کنی که اینجوری تقریباً معادل همون پولی میشه که برای Mac میدی.

خوش باشید همگی
    البته اگر بخواییم انصاف رو رعیت کنیم ، همه به خاطر کلاس iphone نمی گیرن یک نمونه اش ، انجمن تخصصی آیفون ه ،که 15000 کابر ایرانی داره!

چرا قیمت اپل همیشه بالا تر بوده ، در همه جای دنیا ! نمونه اش مک بوک پرو در امریکا با قیمت 2600 دلار و مدل سونی با کانفیگ مشابه 1600 دلار بفروش میرسه!
    البته اینکه تو ایران بعضی محصولات اپل رو دو برابر میدن! که قابل چشم پوشی نیست!

1 - 100% تایید میشه!

2 - سیستم عامل مک به همراه بسته ی نرمافزار ی iiLife عرضه میشه ، که خود شامل : iPhoto ، iMovei ، iDVD ،... هست عرضه میشه! اما iWork جداست! مگر اینکه خودتون بخواهید ! (که تو نت سریالش ریخته!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •