به هر حال بايد يه دليل منطقي داشته باشه !! همينجوري که نميشه گفت خوب اين لپ تاپ با اين بازي سازگار نيست ... !
به هر حال بايد يه دليل منطقي داشته باشه !! همينجوري که نميشه گفت خوب اين لپ تاپ با اين بازي سازگار نيست ... !
بالاخره همیشه همینطوره دوست عزیز
اگه میخوای علتشو پیدا کنی که چرا لپ تاب من جوابگو نیست باید راههای زیادی رو براش بری (با توجه باینکه میگید مشخصات فنیش هم بالاست)
در هر صورت یه سری بازی ها همیشه ادا ادفارهای خاص خودشونو در میارن
همین split رو وقتی برای بار دوم خواستم رو سیستم نصب کنم کلی خطا میگرفت برام خیلی سوال بود که چرا.با هزار مصیبت راش انداختم
موفق باشید
دوستان واسه اجام این بازی باید چه دسته ای واسه بازی خرید؟قیمتش چنده ؟من یکی خریدم اما فقط واسه فوتبال جواب میده؟اینو یه باره دیگه هم پرسیدم نمیدونم چرا پاکش کردند گفتند بی ارتباط با تاپیک
خوب نوع دسته واسه انجام این بازی رو حتما باید تاپیک بزنم یا تاپیک دسته بازی هم داریم ؟؟؟ممنون میشم پاسخ بدید
آقا میشه یکی درباره ی پایان بازی توضیح بده؟
بازی ادامه داره؟
![]()
اینکه آدم آخر بازی رو بدونه کیف نداره. درکل داستان بازی های مسابقه ای رو باید ول کرد.
من وارده منو بازی که میشم بخوام داستانی باشه باید کدومو انتخاب کنم ؟من یکیشو زدم یه ماشینه هی دوره پیست میگرده با ماشینا دیگه مسابقس-یه 10 دقیقه دور زدم دیگه سرم گیج رفت منم از بازی اومدم بیرون
چه جوریه این؟نکنه فقط هی باید دور پیست تابید؟این جوری که خیلی بی معنیه
اصلآ فکرشم نمی کردم اینقد ازش خوشم بیاداول فکر می کردم از این بازیهای چرت و پرته ولی خیلی با حاله هم گرافیکش هم سبک بازیش
مخصوصآ اونجایی که هواپیما یهو جلوت سقوط می کنه و باید واسه هواپیما لایی بکشی!!!آخرشه.......................
بازیش خوب بود ولی بعد از یه مدت تکراری و خسته کننده میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)