تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 39 اولاول ... 263233343536373839 آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 387

نام تاپيک: هارد 1 ترابایت! مسئله این است : سیگیت یا مکستور یا وسترن دیجیتال

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممکنه مدل های جدید بازار رو معرفی کنید ؛
    من یه هارد اکسترنال وسترن 1TB usb3 میخوام بگیرم . چطور بفهمم مادربوردم usb3 ساپورت میکنه یا نه ؟
    اگر ساپورت نکنه ممکنه سرعت پرفرمنس usb3 در این صورت از usb2 پایینتر بشه ؟

من یه هارد با سرعت بالا میخوام شما چه هاردی رو پیشنهاد میکنید و چرا؟
    ممنون
    مین شمایو اس بی 3 رو ساپورت نمیکنه فقط 6 تا پورت یو اس بی 2 داره مگه شما ازیک مبدل pci استفاده کنیداینم آدرسش به همراه قیمت

PATRIOT USB 3.0 PCI-E CARD DESK این مدل
    Last edited by jafarian; 06-04-2011 at 12:40.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

در ضمن یادم رفت بگم من با لپتاپ کار میکنم ....

---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------

مرسی jafarian راه دیگه ایی غیر از اون نیست ؟ لپ تاپ من vaio cs36 هست .

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

در ضمن یادم رفت بگم من با لپتاپ کار میکنم ....

---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------

مرسی jafarian راه دیگه ایی غیر از اون نیست ؟ لپ تاپ من vaio cs36 هست .
    شما نیاز به همچین وسیله ای دارین این پست را بخونیدواسه لپ تاپه

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=432132
    Last edited by jafarian; 06-04-2011 at 14:00.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام.من 3 تا سوال داشتم
    1)هارد اصلی من که مکستور 80 گیگ هستش(چون مال خیلی سال پیشه)خیلی عالی کار می کنه فقط سرو صدا می کنه .ایا تعمیر میشه یا باید عوضش کنم؟چون بیشتر شبها ازش استفاده می کنم صداش بیشتر به نظر میاد و نمیذاره اعضای دیگه خونواده بخوابن!!!
    2)حدود 3 الی 4 سال پیش هارد اکسترنال 500 گیگ ترنسند گرفتم (البته به یکی از دوستان که وارد بودن تو قطعات کامپیوتری سفارش دادم تا بهترین جنس رو برام بیاره) الان علاوه بر اینکه پر شده و باید یه نو بگیرم قاطی کرده(مثلا موقع استارت اپ اسکرین ابی میاد که این هارد شما باید از نظر consisdency چک بشه که اگه اینتر رو نزنم رو 0 درصد گیر می کنه و ری استارت باید کنم یا موقع کپی فایلها ارور cyclic redundancy میده که فک میکنم به خاطر بد سکتور باشه که اونم با چندتا برنامه سکتور های بدش رو ریکاور کردم ولی بازم همون اشه و همون کاسه!بیشتر ترسم رو فیلمایی هستش که روش دارم می ترسم خراب شن که یکی دو تاشون شدن)! به نظرتون درست میشه؟
    حالا تو نظرم اینه که فایلهایی رو که خراب نشدن رو زودتر به هارد جدید انتقال بدم وبعد یه فکر اساسی برای این دو هارد بکنم
    3)هارد جدید که به کارم بیاد به نظرتون چیه (البته باید بگم که ترنسند همیشه به کامپیوتر وصل بود ولی هیچ سیستم عاملی روش نصب نیس)
    ببخشید سرتون رو درد اوردم و ممنون

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.من 3 تا سوال داشتم
    1)هارد اصلی من که مکستور 80 گیگ هستش(چون مال خیلی سال پیشه)خیلی عالی کار می کنه فقط سرو صدا می کنه .ایا تعمیر میشه یا باید عوضش کنم؟چون بیشتر شبها ازش استفاده می کنم صداش بیشتر به نظر میاد و نمیذاره اعضای دیگه خونواده بخوابن!!!
    2)حدود 3 الی 4 سال پیش هارد اکسترنال 500 گیگ ترنسند گرفتم (البته به یکی از دوستان که وارد بودن تو قطعات کامپیوتری سفارش دادم تا بهترین جنس رو برام بیاره) الان علاوه بر اینکه پر شده و باید یه نو بگیرم قاطی کرده(مثلا موقع استارت اپ اسکرین ابی میاد که این هارد شما باید از نظر consisdency چک بشه که اگه اینتر رو نزنم رو 0 درصد گیر می کنه و ری استارت باید کنم یا موقع کپی فایلها ارور cyclic redundancy میده که فک میکنم به خاطر بد سکتور باشه که اونم با چندتا برنامه سکتور های بدش رو ریکاور کردم ولی بازم همون اشه و همون کاسه!بیشتر ترسم رو فیلمایی هستش که روش دارم می ترسم خراب شن که یکی دو تاشون شدن)! به نظرتون درست میشه؟
    حالا تو نظرم اینه که فایلهایی رو که خراب نشدن رو زودتر به هارد جدید انتقال بدم وبعد یه فکر اساسی برای این دو هارد بکنم
    3)هارد جدید که به کارم بیاد به نظرتون چیه (البته باید بگم که ترنسند همیشه به کامپیوتر وصل بود ولی هیچ سیستم عاملی روش نصب نیس)
    ببخشید سرتون رو درد اوردم و ممنون
    1. بعضی از هاردها بصورت مادرزاد صدای بیشتری دارند و فکر نمیکنم راهی برای تعمیر کردن وجود داشته باشه . هارد را پاکسازی و دفرگمنت کنید . روش زیر را هم تست کنید .

1. برنامه hddscan را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و اجرا کنید
    2. پس از انتخاب هارد مورد نظر از لیست ، گزینه identity info را انتخاب کنید .
    3. از قسمت automatic acoustic management روی حداقل بذارید و سپس دکمه set را بزنید .

2. با توجه به شرایطی که گفتید (خراب شدن فایلها ، عدم تعمیر شدن بدسکتورها و ...) بهتر هست هرچه زودتر اطلاعات را در جای دیگر کپی کنید .

3.مدلهای متنوعی وجود دارند ولی هارد های اکسترنال WD my passport یا seagate backup plus کیفیت بهتری دارند . ایندو مدل به هیچ عنوان ضد ضربه نیستند و بنابراین در نگهداری آن کوشا باشید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . اگر هارد ضد ضربه میخواهید میتونید silicon power armor a80 بخرید .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

1. بعضی از هاردها بصورت مادرزاد صدای بیشتری دارند و فکر نمیکنم راهی برای تعمیر کردن وجود داشته باشه . هارد را پاکسازی و دفرگمنت کنید . روش زیر را هم تست کنید .

1. برنامه hddscan را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و اجرا کنید
    2. پس از انتخاب هارد مورد نظر از لیست ، گزینه identity info را انتخاب کنید .
    3. از قسمت automatic acoustic management روی حداقل بذارید و سپس دکمه set را بزنید .

2. با توجه به شرایطی که گفتید (خراب شدن فایلها ، عدم تعمیر شدن بدسکتورها و ...) بهتر هست هرچه زودتر اطلاعات را در جای دیگر کپی کنید .

3.مدلهای متنوعی وجود دارند ولی هارد های اکسترنال WD my passport یا seagate backup plus کیفیت بهتری دارند . ایندو مدل به هیچ عنوان ضد ضربه نیستند و بنابراین در نگهداری آن کوشا باشید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . اگر هارد ضد ضربه میخواهید میتونید silicon power armor a80 بخرید .
    اولا خیلی ممنون که زود جواب دادین واقعا ممنونم.دوما من ترنسند رو رو کیسم گذاشتم.دائما وصل به کامپیوتر هستش(فقط یه دفعه بردمش بیرون از خونه که اونم خیلی مواظبش بودم مشکلی پیش نیومد)اصلا هارد رو قطع نمی کنم مگه سیستم ییهو تشخیصش نمیده مجبور میشم جداش کنم و دوباره وصل کنم به خاطر همین بیشتر نظرم رو دوتای اول هستش.
    من تا الان نظرم این بود که هر موقع خواستم فیلم یا فایلی رو از هارد جدید باز کنم هارد رو به کامپیوتر وصل کنم تا شاید عمرش بیشتر بشه ولی می بینم الان فایل temprory ای دی ام تو ترنسند هستش و چون حجم دانلودم بالاست و فایل ها چند روز طول میکشن تا دانلود شن و به خاطر خرابی سکتورهاش ممکنه دانلود چند روزمو به باد بده پس مجبور میشم به جای ترنسند از هارد جدید برای دانلود استفاده کنم و این یعنی استفاده دائم ازون حالا به نظرتون اگه یکی از این دو مدل رو بگیرم با استفاده دائم ازونا مشکلی پیش نمیاد؟
    واقعا ممنون .خیلی ببخشید زیاد حرفیدم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا خیلی ممنون که زود جواب دادین واقعا ممنونم.دوما من ترنسند رو رو کیسم گذاشتم.دائما وصل به کامپیوتر هستش(فقط یه دفعه بردمش بیرون از خونه که اونم خیلی مواظبش بودم مشکلی پیش نیومد)اصلا هارد رو قطع نمی کنم مگه سیستم ییهو تشخیصش نمیده مجبور میشم جداش کنم و دوباره وصل کنم به خاطر همین بیشتر نظرم رو دوتای اول هستش.
    من تا الان نظرم این بود که هر موقع خواستم فیلم یا فایلی رو از هارد جدید باز کنم هارد رو به کامپیوتر وصل کنم تا شاید عمرش بیشتر بشه ولی می بینم الان فایل temprory ای دی ام تو ترنسند هستش و چون حجم دانلودم بالاست و فایل ها چند روز طول میکشن تا دانلود شن و به خاطر خرابی سکتورهاش ممکنه دانلود چند روزمو به باد بده پس مجبور میشم به جای ترنسند از هارد جدید برای دانلود استفاده کنم و این یعنی استفاده دائم ازون حالا به نظرتون اگه یکی از این دو مدل رو بگیرم با استفاده دائم ازونا مشکلی پیش نمیاد؟
    واقعا ممنون .خیلی ببخشید زیاد حرفیدم
    هاردهاي معرفي شده مشكلي با استفاده دائم ندارند ولي با توجه به اينكه شما بصورت دائم استفاده ميكنيد و هميشه به سيستم متصل هست و همچنين جابجايي هم نداريد چرا هارد اينترنال نميخريد ؟ مخصوصاً هارد مكستور فعلي شما پرصدا هم هست !
    اگر پاور مناسب داشته باشيد و همچنين اگر از win7 استفاده ميكنيد پيشنهاد ميدم هارد اينترنال كم صدا WD Green بخريد .

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

هاردهاي معرفي شده مشكلي با استفاده دائم ندارند ولي با توجه به اينكه شما بصورت دائم استفاده ميكنيد و هميشه به سيستم متصل هست و همچنين جابجايي هم نداريد چرا هارد اينترنال نميخريد ؟ مخصوصاً هارد مكستور فعلي شما پرصدا هم هست !
    اگر پاور مناسب داشته باشيد و همچنين اگر از win7 استفاده ميكنيد پيشنهاد ميدم هارد اينترنال كم صدا WD Green بخريد .
    چون 4 سال پیش به من گفتن اکسترنال من دنبال اینترنال نرفتم و دقیق نمیدونم فرقش چیه.
    راستی ممنون از برنامه پیشنهادیتون صدای مکستور قطع شد.(همیشه انگار یه تراکتور تو خونمون روشن بود!!!!)ترنسند هم که اصلا صدا نمیده
    من از xp استفاده میکنم.حالا نظر قطعی تون چیه ؟ هر کدوم از 3تا رو شما بگید من همونو میخرم
    بازم ممنون

11. این کاربر از behfar1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چون 4 سال پیش به من گفتن اکسترنال من دنبال اینترنال نرفتم و دقیق نمیدونم فرقش چیه.
    راستی ممنون از برنامه پیشنهادیتون صدای مکستور قطع شد.(همیشه انگار یه تراکتور تو خونمون روشن بود!!!!)ترنسند هم که اصلا صدا نمیده
    من از xp استفاده میکنم.حالا نظر قطعی تون چیه ؟ هر کدوم از 3تا رو شما بگید من همونو میخرم
    بازم ممنون
    والا فكر ميكنم اگر يه هارد اينترنال جديد بخريد و جايگزين هارد قديمي 80 گيگ مكستور كنيد بهتر هست چون هم بطور دائم به سيستم وصل هست و هم جابجايي هم نداريد . ولي چند مسئله مطرح ميشه ...

1. پاور سيستم شما در چه وضعيتي هست ، چند وات هست ؟ کانکتور برق sata پنج رشته سیمی داره ؟ میترسم پاور شما قدیمی و در شرایط نامساعدی باشه و مشکلاتی برای هارد اینترنال به مرور زمان ایجاد کنه .
    2. مشخصات مادربرد ؟ پورت sata دارد يا خير ؟
    3. با توجه به اینکه از XP استفاده میکنید هارد WD Green براي بهبود عملكرد نیاز به align داره . نميتونيد از win7 استفاده كنيد ؟

در هر حال اگر نميتونيد از هارد اينترنال اسفاده كنيد فكر كنم هارد اكسترنال seagate backup plus مناسب باشه .

13. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من برای سیستم عامل از همون مکستور استفاده می کنم و نمی خوام سیستم عاملم رو روی هارد دیگه ای نصب کنم.(به نظرم بهتره)
    والا من 4 سال پیش کل سیستمو دادم بیرون برام اپدیتش کنن دیگه خبر از پاورش ندارم ولی مادربوردم ASUSE P5QL SE هستش .چند وقت پیش که برای یه مشکل خودم بازش کردم تا اونجایی که یادم میاد برای 5sataرشته ای از یه رابط استفاده شده بود.(دی وی دی رام جدید که گرفتم سیمش به پورت sata می خورد.)
    من چون فردا حتما باید برم بگیرم همون saegate رو میگیرم انشاالله خوبه دیگه.وقت شما رو هم نگیرم.بازم میگم خیلی ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •