فکر کنم سامسونگ فعلا داره بدون سود یا با سود خیلی خیلی اندک گوشی هاشو عرضه میکنه تا بازار رو در دستش بگیره و بعد !!!!!! نوکیا رو از عرش بکشه به فرش و بهش بگه دالی ... ایولا ایولا
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
فکر کنم سامسونگ فعلا داره بدون سود یا با سود خیلی خیلی اندک گوشی هاشو عرضه میکنه تا بازار رو در دستش بگیره و بعد !!!!!! نوکیا رو از عرش بکشه به فرش و بهش بگه دالی ... ایولا ایولا
آقا چه اطلاع رسانی سریعی ! هنوز 3 ساعت نشده این ریویو اومده رو GSMArena .
به طور خلاصه برای کسایی که حوصله ندارن ریویو رو بخونن :
نکات مثبت :
+ یه سری تغییرات ظاهری نسبت به نسخه ی آزمایشی قبلی داشته (هر چند این هم هنوز نسخه ی نهایی نیست ) از جمله اینکه جای مموری از زیر باتری به بغل گوشی منتقل شده ( به اصطلاح hot-swappable شده)
+ باتری خفن ، 5 ساعت و نیم پخش مداوم ویدئو با brightness حداکثر صفحه نمایش ! نوشته حتی از بعضی لپ تاپ ها هم از این حیث برتره
+ اضافه شدن آپشنی به نام 5.1channel sound enhancement در قسمت پخش موسیقی (افزایش صدای 5 کاناله)
+ ویدئو پلیر فرمت های مختلف رو به راحتی پخش میکنه و حتی قابلیت نمایش زیرنویس رو هم داره.
+ فیلم برداری عالی در حد یه دوربین فیلمبرداری دیجیتال معمولی
=================
نکات منفی :
- زیر نور آفتاب خوانایی صفحه کم میشه ( همچنان البته بهتر از الجی آرناست در این ضمینه)
- دو تغییر ظاهری و منفی دیگه اینه که در باتری از جنس پلاستیکه ( تو نسخه ی قبلی فلزی بود) و دوم اینکه لنز ، کاور نداره .
- توی منوی اصلی بعضی آیکون ها دابل کلیک لازم دارن و بعضی با یک کلیک باز میشن ، یعنی هم دابل کلیکی هم تک کلیکی !!!!
- فایل های ویدئویی بیش از 2 گیگ رو پخش نمیکنه
=================
و در ضمن تو اون جمله آخر هم نوشته که بعید میدونه که قیمت این گوشی ارزون بشه ، اما به هر حال ارزش قیمت بالا رو داره.
![]()
اینم لینکش
PREVIEW
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان شما توی عکس زیر RAM این گوشی رو چند میبینین ؟
از GSMArena بعید بود !!!
The Samsung i8910 Omnia HD has 128MB of RAM - exactly as much as the Nokia 5800 XpressMusic. However, due to the snappier CPU, the Omnia HD delivers much better overall performance
امیدوارم سامسونگ این عیب فوق العاده عجیب و بی علت رو در نسخه اصلی رفع کنه :
اصلا باورنکردنیه !
Last edited by S A M S U N G; 12-05-2009 at 00:33.
سلام به همگی .
ریسایز عکسهای گرفته شده با این گوشی از GSMArena :
ویدیوها رو حتما ببینین - واقعا کیفیت عالی داره ( البته صدای فوق العاده بد )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمخلصیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی دوباره کیفیت صداش amr هستش ؟ اگه باشه که اصلا نمی ارزه !
سلام به همگی .
به نظر من GSMArena در مورد RAM این گوشی اشتباه بزرگی کرده .
سایت رسمی سامسونگ :
CPU : توان 600 مگاهرتز و 2 هسته ائیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
RAM : حداکثر 256 مگابایت 145 مگابایت آزاد
مشخصات کامل Omnia HD هم میتونین از اینجا دانلود کنین :
مخلصیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب دوستان GSMArena هم آپدیت کرد :
Update: In fact the new Samsung i8910 Omnia HD unit has 256 MB of RAM. It was only the first unit we tested that come with 128MB, which is probably the cause for this misprint. Please accept our apologies for the careless mistake
قسمت مشخصات گوشی Omnia HD در GSMArena هم آپدیت شد :
256 مگابایت تائید شد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by S A M S U N G; 12-05-2009 at 12:56.
این میزان رم خیلی عالیه
من با 5800 کار کردم
128 مگا بایت واسه سیمبین 9.4 نه تنها مشکلی نیست بلکه خیلی هم کافی و خوب
ولی حالا که شده 256 مگ چه بهترالبته فکر میکنم این میزان رم واسه 8910 بعلت فیلمبرداری
بارزولوشن بالا لازم بوده که سامسونگ رو این گوشی گذاشته
..........................
فقط یه موضوع
خود سمبین 9.4 حدود 40 مگ فضا رم رو لازم داره واسه بوت حدود 85 مگ فری اسپیس داری
ولی تو 8910 ایم میزان بیشتر شده یعنی
110 مگا بایت
این اضافه اسپیس مال ران کدوم برنامه اس ؟؟؟
5800 بعد از بوت نهایت 60 مگ رم خالی داره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)