سلام مجدد
ببین دوست عزیز من حدود 6سالی هست که این بیماری رودارم وبرام مشکلات عدیده ای رو ایحاد کرده.بیشترین علامتی هم که دارم سروصدا درناحیه شکم(معده وروده)هستش واجابت مزاجم هم وقتی حال روده ها خوب نباشه مدفوع به شصورت تکه تکه وگاهی اوقات هم به دلیل بعضی غذاها اسهال دارم .البته باید بگم وقتی اجابت مزاجم هم خوب باشه (اکثر اوقات هم هست)سر سفره غذا باخوردن غذا سروصدا ها شروع میشه البته باید بگم اگه اجابت مزاج خوبی توی اون روز نداشته باشم مشکل سروصدا چند برابر میشه!
برا درمان هم باید بگم یه دوره ای مرتب دکتر میرفتم وداروهای تکرای که مهمترینش که یامع یه کپسول اسانس نعنای خارجی که اسمش یادم نیماد مصرف کردم که وقتی میدیدم اثرش دایمی نیست مصرفش رو قطع کردم...
بعد یه دوره ای پیش متخصص گوارش رفتم وچندین نوع دارو مثل مبورین 135ودایجستیو(فکر کنم جویدنیه)وقطره اسانس نعنا وچند تای دیگه دارو به مدت 50روز داد تامصرشون کنم که بعد حدود 20-30روز دیندم اثر ندارهباز قطع کردم....
بعد رو اوردم به طب سنتی وگیاهی که حدود20روزی گلپر وآویشن ونعناع روبانبات دم میکردم وبعدشام ونهار میخوردم که تاثیردایمی نداشت که خوب خوب بشم....که بعدیه دوره ای ناشتا سیاه دونه باعسل وآب جوش مصرف کردم که تاثیرش خیلی هم خوب بود ولی چون تاثیرش دایمی نبوددیگه مصرف نکردم چون دنبال یه راه حل دایمی برا درمان بیماری بودم وهستم ولی به نظرم بد نباشه که حداقل یه ماه اینو مصرف کنید.
بعد یه مدت یکی از ودوستان که این مشکلو داشت قرصای بیسموت ومترونیدازول رو طبق توصیه متخصص خودش(که البته برا اون اثر نداشت)معرفی کرد ومن شروع به مصرف کردم که میتونم بگم شبیه معجزه بود برامن حدود 20روزی حالم میتونم بگم95درصد بهتر شده بود ولی اونم اثرش رواز دست داد.(البته)
وچیزی که توی فکرمه میخوام انجام بدم هم اینه که اول برم پیش یه دکتر تا آزمایش کامل مدفوع وادرار وخون رو بهطور کامل برام بنویسه تا طبق نظر یکی از دوستان این فرم ببینم معده واثنی عشرم عفونتیه یانه!یعد برم پیش بهترین متخصص گوارش توی شهرمون که میگن خیلی کاردرسته (البته اول توکلم به خداست)تاطبق جواب آزمایشات ببینم چی میگه ودر مورد طب سوزنی هم باهاش صحبت کنم وایشاالله تحت نظر او طب سوزنی رو انجام بدم
راستس یه فروم یکی از دوستان تشکیل داده که به طور هدفمند وقسمت قسمت مخصوص بیمارای آی بی اسیه که تمام علایم رو تحت پوشش قرار داده ودوستان میتونن به طور کامل درو مورد داروهایی؛روش درمان،اخبار آی بی اسی تجربیات دوستان بخونن واونجا روپررونقش کنیم پیشنهاد میدم حتما سربزن( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
....راستی این قرص لاکتول گرونه؟