تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 97 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام مجدد
    ببین دوست عزیز من حدود 6سالی هست که این بیماری رودارم وبرام مشکلات عدیده ای رو ایحاد کرده.بیشترین علامتی هم که دارم سروصدا درناحیه شکم(معده وروده)هستش واجابت مزاجم هم وقتی حال روده ها خوب نباشه مدفوع به شصورت تکه تکه وگاهی اوقات هم به دلیل بعضی غذاها اسهال دارم .البته باید بگم وقتی اجابت مزاجم هم خوب باشه (اکثر اوقات هم هست)سر سفره غذا باخوردن غذا سروصدا ها شروع میشه البته باید بگم اگه اجابت مزاج خوبی توی اون روز نداشته باشم مشکل سروصدا چند برابر میشه!
    برا درمان هم باید بگم یه دوره ای مرتب دکتر میرفتم وداروهای تکرای که مهمترینش که یامع یه کپسول اسانس نعنای خارجی که اسمش یادم نیماد مصرف کردم که وقتی میدیدم اثرش دایمی نیست مصرفش رو قطع کردم...
    بعد یه دوره ای پیش متخصص گوارش رفتم وچندین نوع دارو مثل مبورین 135ودایجستیو(فکر کنم جویدنیه)وقطره اسانس نعنا وچند تای دیگه دارو به مدت 50روز داد تامصرشون کنم که بعد حدود 20-30روز دیندم اثر ندارهباز قطع کردم....
    بعد رو اوردم به طب سنتی وگیاهی که حدود20روزی گلپر وآویشن ونعناع روبانبات دم میکردم وبعدشام ونهار میخوردم که تاثیردایمی نداشت که خوب خوب بشم....که بعدیه دوره ای ناشتا سیاه دونه باعسل وآب جوش مصرف کردم که تاثیرش خیلی هم خوب بود ولی چون تاثیرش دایمی نبوددیگه مصرف نکردم چون دنبال یه راه حل دایمی برا درمان بیماری بودم وهستم ولی به نظرم بد نباشه که حداقل یه ماه اینو مصرف کنید.
    بعد یه مدت یکی از ودوستان که این مشکلو داشت قرصای بیسموت ومترونیدازول رو طبق توصیه متخصص خودش(که البته برا اون اثر نداشت)معرفی کرد ومن شروع به مصرف کردم که میتونم بگم شبیه معجزه بود برامن حدود 20روزی حالم میتونم بگم95درصد بهتر شده بود ولی اونم اثرش رواز دست داد.(البته)
    وچیزی که توی فکرمه میخوام انجام بدم هم اینه که اول برم پیش یه دکتر تا آزمایش کامل مدفوع وادرار وخون رو بهطور کامل برام بنویسه تا طبق نظر یکی از دوستان این فرم ببینم معده واثنی عشرم عفونتیه یانه!یعد برم پیش بهترین متخصص گوارش توی شهرمون که میگن خیلی کاردرسته (البته اول توکلم به خداست)تاطبق جواب آزمایشات ببینم چی میگه ودر مورد طب سوزنی هم باهاش صحبت کنم وایشاالله تحت نظر او طب سوزنی رو انجام بدم
    راستس یه فروم یکی از دوستان تشکیل داده که به طور هدفمند وقسمت قسمت مخصوص بیمارای آی بی اسیه که تمام علایم رو تحت پوشش قرار داده ودوستان میتونن به طور کامل درو مورد داروهایی؛روش درمان،اخبار آی بی اسی تجربیات دوستان بخونن واونجا روپررونقش کنیم پیشنهاد میدم حتما سربزن( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    )
    ....راستی این قرص لاکتول گرونه؟

2. این کاربر از MEHFARJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون از اینکه کامل توضیح دادی mehfarj
    من شنیدم آزمایش تست تنفسی هیدروژن هم میتونه عفونت رو مشخص کنه البته مطمئن نیستم واسه معده ست یا روده. وقتی پیش اون متخصص رفتی حتما ازش سوال کن و لطفا خبرشو به منم بده.
    ضمنا حالا که میخوای آزمایش هارو انجام بدی پیشنهاد میکنم یک عکسبرداری از روده هم انجام بده واسه اینکه خیالت راحت بشه که گرفتگی یا التهاب روده نداشته باشی.
    قیمت لاکتول فکر نکنم بیشتر از 10000 یا 15000 باشه چون همراه با یک قرص دیگه گرفتم کلا شد 21000.
    لینکی هم که گذاشتی جالب بود. مرسی
    لطفا هر اطلاعات جدیدی که کسب کردی ماروهم بی خبر نذار.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من داشتم دنبال راهی برای این مشکلم میگشم که اتفاقی این تاپیک را دیدم!
    من هم مشکل شما عزیزان را دارم. در حدود 15-16 ساله که این بیماری با من هست. الان 29 سالمه یعنی این بیماری تمام نوجوانی و جوانی من را تباه کرد!!! خیلی جاها آبروی من را برد. خیلی از موقعیت های خوب زندگیم را به خاطر این بیماری از دست دادم. با هزار بدبختی کاردانی را گرفتم نمیتونستم سر کلاس ها حاضر بشم. سر کلاس به جای توجه به درس باید حواسم به این بود که نکنه دلم صدایی بده.... نتونستم ادامه تحصیل بدم در شرایطی که کارشناسی قبول شدم اما این کابوس همه چیزم را گرفت و.... کارم را از دست دادم. حتی از خجالت اینکه دوستام و آشنایان از مشکلم خبردار نشن اکثر جاها حضور نداشتم و...... بگذریم میدونم خیلی از شما هم مشکل من را داشتین.

همه ما میدونیم 70% این موضوع بر میگرده به استرس یعنی برای بنده که اینطوره. من وقتی خودم هستم و خودم شاید 1-2 بار در روز این اتفاق برام بیوفته اما اگه در جمع باشم اونم جایی خلوت.......وای به حالم.
    بنده چنیدین ساله که لبنیات را از رژیم غذاییم حذف کردم به خصوص شیر و به جای شیر بعضی اوقات ماست میخورم چون ماست خیلی کمتر اذیتم میکنه. شیر بدون لاکتوز هم که 2-3 ساله آمده اونم بد نیست.
    دکتر هم رفتم. طب سنتی هم انجام دادم. رژیم غذایی هم دارم و.... اما همچنان این بیماری دست بردار نیست.
    من همه جوره با این مشکلم کنار آمدم یعنی جایی که خلوت بود نرفتم مهمونی کمتر رفتم. مسافرت دانشگاه درس..... اما مشکل من یه چیزه دیگست. من میخوام ازدواج کنم و تا 3-4 ماه آینده باید برم خواستگاری. اینکه در جلسه خواستگاری با اون همه استرس و مکانی خلوت و بی صدا چه اتفاقی میافته خواب شب را ازم گرفته....
    اگر از دوستان عزیز کسی قرصی سراغ داره که خواب آور نباشه و استرس را به کل از بین ببره لطفا بهم معرفی کنه. یه سوال دیگه داشتم دوستانی بودند که نوشته بودن قرص مترونیدازول را مصرف کردند و خیلی خوب جواب داده!
    خب چرا این قرص را ادامه ندادن؟؟؟؟ آبا بعد از مدتی این خاصیت را از دست میده و دوباره همه چیز مثل اول میشه؟؟؟

اگه واقعا اینطوره من 5-6 روز قبل از مراسم خواستگاری این دوره را شروع کنم و اگه اینطور نیست از الان شروع کنم و این 3-4 ماه ادامه بدم تا شاید کمی مشکلم حل بشه!!!!

سوال دیگه از دوست عزیزم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است آیا این قرص ها که فرمودین و حتی این ماست... این چطور این هم موقتی است یا نه اگر همیشه مصرف بشه خاصیتش را از دست نمیده؟!؟؟!

دوستان خوبم لطفا کمکم کنید آدم هر جا و مکانی باشه دانشگاه مهمونی حتی جلسه یه راه فرار داره که لااقل 1 بار بره بیرون و برگرده اما من تو مراسم خواستگاری هیچ کاری نمیتونم بکنم این کابوس داره از پا درم میاره!!

در مورد بیماریم هم بگم مثل همه شما عزیزان صدای شدید در معده و روده. حرکات گاز در معده و روده. نفخ. در صورت اضطراب (ببخشید... اسهال)

لطفا کمکم کنید. با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    واقعا جای تاسف داره ودرکت میکنم چی میکشی.ولی من در برابر این بیماری خیلی پررو بودم وهستم که همه جا میرم.با این که خیلی جاها آبروم هم رفته ها!
    در مورد قرص مترونیدازول وبیسموت که خودمم مصرفشون کردم برا یه دوره حدود 20-30روزه کلا حالت تغییر میکنه اتفاقا این دوتا قرص برا بیمارایی خوبه که سندرم روده تحریک پذیر اسهال غالبه خوبه.اگه خواستی دوره مصرفشو شروع کنی بگو تا روش مصرفشون روبگم.(اینو هم بگم برامن بعد حدود یه ماه کم کم برگشتم به حالت قبل.یادت هم باشه نباید بیرویه قرص آنتی بیوتیک مصرف کنی چون عوارض بدتری داره.)
    یه سوال هم داشتم این که توی این 15-16سال که دکتر رفتی وطب سنتی انجام دادی همیشه این بیماری باهات بوده یا دوره ای خوب شدی!مصرف لبنبات رو به توصیه پزشک گذاشتی کناریا نه خودت تصمیم گرفتی بزاری کنار؟تاثیرش چطور بود برات؟...
    در مورد خودت میتونی بگی چی شد کارت رواز دست دادی؟کار دولتی داشتی یا نه؟خودت داوطلبانه گذاشتیش کنار کارتو؟
    یه راه حل هم دارم برات اگه وقتت آزاده ومیتونی مخصوصا برا تو که میخوای ازدواج کنی بهترین راه کار فعلا طب سوزنی پیش یه آدم باتجربه است.همونطور که قبلا هم گفتم یکی از دوستان که چندیدن ساله مثل ما درگیر این بیماریه دوره طب سوزنی رو شروع کرده و بعد 3جلسه از 10جلسه میگه خیلی تاثیر گزار بوده....

pegeusجان گفته بودی عکس از روده هام هم بردارم که شاید التهاب روده باشه ولی از عوارض وعلایم این بیماری کاهش وزن بدنه که خداروشکر نه تنها توی این مدت بیماری وزن کم نکردم چندکیلو چاق تر هم شدم!
    .................................................. .................................................. ............................
    بچه ها امیدتون رو به خدا از دست ندین با توکل به زندگی ادامه بدین ویادتون باشه پایان شب سیه سپید است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوست خوبم
    بابت راهنمایی و دلداریت خیلی خیلی ممنونم
    این بیماری همیشه باهام بوده بعضی وقتها کمتر و بعضی وقتها بیشتر
    اوایل که دچار این بیماری شده بودم رفتم پیش متخصص گوارش بهم گفت احتمالا عدم تحمل لاکتوز را داری! آمایش دادم و مثبت بود گفتم خوب لبنیات نمیخورم درست میشه. شیر را به کلی حذف کردم اما جواب نداد کم کم ماست پنیر خامه کره و ... حذف شد تا مدتی بهتر شده بودم اما مجددا برگشت اما نه مثل وقتی شیر میخوردم. ماست را به برنامه اضافه کردم بعد از حدود 2-3 سال زیاد اذیتم نکرد. اما شیر یا پنیر بدجوری معده م را به هم میریزه دلپیجه اسهال همراه با سر و صدا. اینم بگم ماست کم چرب و شیرین وتازه زیاد اذیتم نمیکنه اما ماست های خامه ای یا کمی ترش خیلی اذیتم میکنه (منظور سرو صدا)

از کارم بگم برات دوست خوبم. من کارم دولتی بود شغل خوبی بود ازش راضی بودم تازه بهم پیشنهاد مدیریت یکی از بخش ها بهم شد. اما من نمیتونستم در جلسات شرکت حضور داشته باشم جلساتی که بعضی اوقات به 20 نفر میرسید و ساعت ها طول میکشید به خصوص اگر مدیریت را قبول میکردم که ....... برای همین مجبور شدم علیرغم میل خودم و مدیران شرکت استعفا بدم بهم پیشنهاد حقوق بالاتر شدو...... اما مشکل جای دیگه ای بود.... بگذریم.
    حالا در شرایطی هستم که باید ازدواج کنم و راه دیگه ای ندارم... اگر میتونستم دور ازدواج هم خط میکشیدم اما نمیشه.
    مشکلم فقط جلسه خواستگاری هست فقطططططط نه چیز دیگه اما فکرش هم عذابم میده...
    اگر این داروها برای 10 روز بتونه خوبم کنه من چیز زیادی نمیخوام.
    اندوسکوپی هم کردم نمونه برداری از پرز معده اما مشکل و عفونتی نداشتم فقط دکتر گفت ورم معده همین.
    حالا لطفا اگر میتونید راهنماییم کنید تا من بتونم جلسه خواستگاری را رد کنم همین.
    بابت راهنماییتون ممنونم. به امید بهبودی همه بیماران. الهی آمین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام mehdi.sasa
    اول از همه باید بگم متاسفم که به خاطر این مشکل خیلی از موقعیت های زندگیتو از دست دادی و کاملا باهات هم ذات پنداری میکنم. مطمئن باش توی این دنیا یک عدالت خاصی برقراره که نمیذاره حق هیچکس پایمال بشه و اگه میبینی دنیا فعلا به کام ما نیست مطمئن باش یک روز ورق رو به نفع ما برمیگردونه. اینم بگم خیلی ها هستن که مشکلشون از ما به مراتب بدتره و محتاج دیگرانن. پس باید خدا رو شکر کرد.
    طبق قوانین فیزیک واسه هر چیزی که تو دنیا وجود داره ضدش هم وجود داره فقط باید گشت و پیداش کرد.
    قرص لاکتول و ماست سین بیوتیک هردو شون عالین ولی باید مداوم مصرف بشن، برعکس داروهای دیگه هیچ نوع عوارض جانبی ندارن. حتی با پزشک هایی که صحبت کردم گفتن که اگه همیشه بخوری خیلی هم بهتره و نه فقط واسه ما بلکه واسه همه مردم خوبه و شاخص های سلامت جامعه رو بالاتر میبره. حالا اگه دوس نداری قرصشو بخوری ماستشو حتما بخور چون علاوه بر اینا بدون لاکتوز هم هست. منکه الان نزدیک 2 ماهه دارم مصرف میکنم اثرش هنوز به قوت خودش باقیه. ولی همونطور که قبلا گفتم در مقابل استرس کارایی نداره. سعی کن هرطور میتونی استرستو کم کنی.
    اول اینارو مصرف کن اگه دیدی تاثیر نداره بعد برو سراغ آنتی بیوتیک ها، ضمنا دکتر بهم گفت یک آنتی بیوتیک خیلی قوی به اسم ریفاکسیمین جدیدا وارد بازار شده که تاثیرش از مترونیدازول خیلی بیشتره و ماندگاریش هم توی روده طولانی تره اما توی ایران خیلی سخت گیر میاد و قیمتش هم خیلی گرونه.
    ضمنا سعی کن همیشه تو غذات زیره سیاه بریزی چون تاثیرش نسبتا خوبه.
    واسه استرستم پیشنهاد میکنم پیش یه متخصص اعصاب داخلی بری.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوست خوبم
    بابت راهنمایی و دلداریت خیلی خیلی ممنونم
    این بیماری همیشه باهام بوده بعضی وقتها کمتر و بعضی وقتها بیشتر
    اوایل که دچار این بیماری شده بودم رفتم پیش متخصص گوارش بهم گفت احتمالا عدم تحمل لاکتوز را داری! آمایش دادم و مثبت بود گفتم خوب لبنیات نمیخورم درست میشه. شیر را به کلی حذف کردم اما جواب نداد کم کم ماست پنیر خامه کره و ... حذف شد تا مدتی بهتر شده بودم اما مجددا برگشت اما نه مثل وقتی شیر میخوردم. ماست را به برنامه اضافه کردم بعد از حدود 2-3 سال زیاد اذیتم نکرد. اما شیر یا پنیر بدجوری معده م را به هم میریزه دلپیجه اسهال همراه با سر و صدا. اینم بگم ماست کم چرب و شیرین وتازه زیاد اذیتم نمیکنه اما ماست های خامه ای یا کمی ترش خیلی اذیتم میکنه (منظور سرو صدا)

از کارم بگم برات دوست خوبم. من کارم دولتی بود شغل خوبی بود ازش راضی بودم تازه بهم پیشنهاد مدیریت یکی از بخش ها بهم شد. اما من نمیتونستم در جلسات شرکت حضور داشته باشم جلساتی که بعضی اوقات به 20 نفر میرسید و ساعت ها طول میکشید به خصوص اگر مدیریت را قبول میکردم که ....... برای همین مجبور شدم علیرغم میل خودم و مدیران شرکت استعفا بدم بهم پیشنهاد حقوق بالاتر شدو...... اما مشکل جای دیگه ای بود.... بگذریم.
    حالا در شرایطی هستم که باید ازدواج کنم و راه دیگه ای ندارم... اگر میتونستم دور ازدواج هم خط میکشیدم اما نمیشه.
    مشکلم فقط جلسه خواستگاری هست فقطططططط نه چیز دیگه اما فکرش هم عذابم میده...
    اگر این داروها برای 10 روز بتونه خوبم کنه من چیز زیادی نمیخوام.
    اندوسکوپی هم کردم نمونه برداری از پرز معده اما مشکل و عفونتی نداشتم فقط دکتر گفت ورم معده همین.
    حالا لطفا اگر میتونید راهنماییم کنید تا من بتونم جلسه خواستگاری را رد کنم همین.
    بابت راهنماییتون ممنونم. به امید بهبودی همه بیماران. الهی آمین.
    سلام خدمت دوست عزیز
    واقعا جای تاسف داره آدم کار به این خوبی داشته باشه وفقط به خاطر این مشکل نتونه سر کار بره.
    راسنی اگه مشکلت ورم معده است که من توی یه سایت -تبیان -خوندم که علت ورم معده یا عفونت هلیکوباکتری است یا چندتاچیز دیگه است که اگه مال تو عفونتی نباشه باید درمان دیگه رو امتحان کنی.در کل روش مصرف این دوتا قرص که گفتم به این صورته که 10روز اول قرص مترو روهر 6ساعت وبیسموت رو هر 8ساعت مصرف میکنی بعد 10روز نا1ماه متر ورو شبا بعد شام وبیسموت رو بعد ناهار مصرف میکنی.البته به قول pegasusاینا ضرر داره و اگه میخوای قرص لاکتول یا ماست سین بیوتیک ر ومصرف کن.راستی یه سوال داشتم چطور میگی که فقط مشکلت مربوط به شب خواستگاریه ایشاالله اگه به عقد برسه توی عقد میخوای چی کار کنی؟وقتی میخوای با همسرت اینور اونور بری چی؟....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام mehdi.sasa
    اول از همه باید بگم متاسفم که به خاطر این مشکل خیلی از موقعیت های زندگیتو از دست دادی و کاملا باهات هم ذات پنداری میکنم. مطمئن باش توی این دنیا یک عدالت خاصی برقراره که نمیذاره حق هیچکس پایمال بشه و اگه میبینی دنیا فعلا به کام ما نیست مطمئن باش یک روز ورق رو به نفع ما برمیگردونه. اینم بگم خیلی ها هستن که مشکلشون از ما به مراتب بدتره و محتاج دیگرانن. پس باید خدا رو شکر کرد.
    طبق قوانین فیزیک واسه هر چیزی که تو دنیا وجود داره ضدش هم وجود داره فقط باید گشت و پیداش کرد.
    قرص لاکتول و ماست سین بیوتیک هردو شون عالین ولی باید مداوم مصرف بشن، برعکس داروهای دیگه هیچ نوع عوارض جانبی ندارن. حتی با پزشک هایی که صحبت کردم گفتن که اگه همیشه بخوری خیلی هم بهتره و نه فقط واسه ما بلکه واسه همه مردم خوبه و شاخص های سلامت جامعه رو بالاتر میبره. حالا اگه دوس نداری قرصشو بخوری ماستشو حتما بخور چون علاوه بر اینا بدون لاکتوز هم هست. منکه الان نزدیک 2 ماهه دارم مصرف میکنم اثرش هنوز به قوت خودش باقیه. ولی همونطور که قبلا گفتم در مقابل استرس کارایی نداره. سعی کن هرطور میتونی استرستو کم کنی.
    اول اینارو مصرف کن اگه دیدی تاثیر نداره بعد برو سراغ آنتی بیوتیک ها، ضمنا دکتر بهم گفت یک آنتی بیوتیک خیلی قوی به اسم ریفاکسیمین جدیدا وارد بازار شده که تاثیرش از مترونیدازول خیلی بیشتره و ماندگاریش هم توی روده طولانی تره اما توی ایران خیلی سخت گیر میاد و قیمتش هم خیلی گرونه.
    ضمنا سعی کن همیشه تو غذات زیره سیاه بریزی چون تاثیرش نسبتا خوبه.
    واسه استرستم پیشنهاد میکنم پیش یه متخصص اعصاب داخلی بری.
    سلام خدمت دوست عزیز
    امروز رفتم قرص لاکتول رو خریدم یه بسته 15تاییش 9600 تومان!به نظر خیلی گرون میاد.روش مصرف چجوریه میدونی ؟ قیمت ماست سین بیوتیک که مصرف میکنی چطوریه؟در مورد قرص ریفاکسیمین کسی که بهت گفته میتونی آمار بگیری قیمتش حدود چنده؟من چند تاداروخونه ها پرسیدم بعضی هاشون اسمش هم به گوششون نخورده بودچه برسه که داشته باشن. ولی چیزی که من تاالان توی وب خوندم در حال حاضر بهترین داروبرای درمان بیماری سندرم روده تحریک پذیره.کسی اگه مصرف کرده یا از قیمتش میدونه حتما اطلاع بده.
    .................
    یه سوال دیگه هم داشتم میشه بگی شما درحال حاضر چه داروهایی-علاوه بر مصرف ماست سین بیوتیک- مصرف میکنی.کلا این دوماهی که شروع به مصرف ماست سین بیوتیک کردی واسترس رو کنار گذاشتی علایمت به کلی رفته؟
    ایشاالله دوستان دیگه هم دوباره بیان وارد بحثای این فروم بشن مخصوصا SLZوآشاوkian.irani,hamvatan که راه کارای خوبی توی پستاشون گذاشتن وازشون ممنونیم
    Last edited by MEHFARJ; 11-04-2013 at 00:10.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوست عزیز
    امروز رفتم قرص لاکتول رو خریدم یه بسته 15تاییش 9600 تومان!به نظر خیلی گرون میاد.روش مصرف چجوریه میدونی ؟ قیمت ماست سین بیوتیک که مصرف میکنی چطوریه؟در مورد قرص ریفاکسیمین کسی که بهت گفته میتونی آمار بگیری قیمتش حدود چنده؟من چند تاداروخونه ها پرسیدم بعضی هاشون اسمش هم به گوششون نخورده بودچه برسه که داشته باشن. ولی چیزی که من تاالان توی وب خوندم در حال حاضر بهترین داروبرای درمان بیماری سندرم روده تحریک پذیره.کسی اگه مصرف کرده یا از قیمتش میدونه حتما اطلاع بده.
    .................
    یه سوال دیگه هم داشتم میشه بگی شما درحال حاضر چه داروهایی-علاوه بر مصرف ماست سین بیوتیک- مصرف میکنی.کلا این دوماهی که شروع به مصرف ماست سین بیوتیک کردی واسترس رو کنار گذاشتی علایمت به کلی رفته؟
    ایشاالله دوستان دیگه هم دوباره بیان وارد بحثای این فروم بشن مخصوصا SLZوآشاوkian.irani,hamvatan که راه کارای خوبی توی پستاشون گذاشتن وازشون ممنونیم

ممنون که به یاد ما هستید. راستش همیشه بحث رو دنبال میکنم. فعلا دارم روی یه روش عجیب دیگه کار میکنم، پایه اصلیش هم استرس هستش، تا حالا که خیلی خوب نتیجه داده ولی این دفه نمیخام زود نتیجه گیری کنم و هرچی شد بیام اینجا بگم. این روش خیلی بیضرر هستش ولی یکم دیر جواب میده. امیدوارم علت اصلیش رو پیدا کرده باشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان،راستش من هنوز نظرم به رعایت کردن رژیم غذایی و یک مدت مصرف قرص های آرامبخش است،چون خیلی تاثیرش رو دیدم.mehfarj
    میشه در مورد طب سوزنی که دوستتون رفتند بیشتر توضیح بدید و ازشون بپرسید که کدوم قسمت از بدنشون رو
    سوزن میزنند،خیلی ممنون میشم اگه در مورد این مساله پاسخ بدید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •