اون سوپر كمبو رو امروز كشفش كردم براي اجراش بايد او نواري كه با ضربه زدن پر ميشه كاملا پر باشه و بعد عقب جلو عقب جلو و يكي از مشتها رو سريع پشت سر هم بزني تا اجراش كنه ميرم اولترا كمبو رو هم تمرين كنم ببينم ميتونم بزنم يا نه
اون سوپر كمبو رو امروز كشفش كردم براي اجراش بايد او نواري كه با ضربه زدن پر ميشه كاملا پر باشه و بعد عقب جلو عقب جلو و يكي از مشتها رو سريع پشت سر هم بزني تا اجراش كنه ميرم اولترا كمبو رو هم تمرين كنم ببينم ميتونم بزنم يا نه
دانلودش کردم خوب بودبچه ها من يه فايل تورنت پيدا كردم الآن دارم دانلود ميكنم.مثل اينكه همه ي لباسارو باز ميكنه والبته مياد جاي لباساي قبلي حجمشم 235 مگابايته.
This patch will overwrite standard character costumes and replace them with the new DLC costumes.
Just launch the file and follow the instructions
Oh and it works online too!
اين لينك دانلودش:
کد:
http://www.mininova.org/tor/2755864
اينم يه عكس براي نمونه:
کد:
http://img216.imageshack.us/img216/4408/previewkwx.jpg
بازی رو گرفتم به نظرم ارزش بازی کردن رو نداشت
باید زمان صرف کنی تا ضربات مخصوص هر نفر رو کشف کنی تا بازی جذابیت خودش رو داشه باشه و این کار هم حوصله میخواد که ما نداریم !
به عقیده من این بازی برای سنین زیر 16 سال خوبه
عادت كردن به فن های قشنگ ضربدر ضربدر ( توی تيكن ) هم اين دردسر هارو داره !!
بازی كه زدن كمبو هاش آسون باشه كه جذابيت نداره
بعد از كلی زجر كشيدن وقتی دستت راه افتاد تازه ميفهمی چه بازيه خفناكی هست + كمبو ليست هم واسه هم كاراكتر گذاشتن لازم نيست كمبو هارو كشف كنيد !!
دوستان میگن یه هک هست که دگمه های کمبو رو عین hp و ...
دیگه با زدن یک دگمه حل مشکل کشف کردن
اقا كسي ميتونه با ريو اولترا كمبو رو اجرا كنه من هر چي سعي كردم نشد در ضمن من تو نرمال از مرحهل چهار به بعد نميتونم برم حالا من بي استعدادم يا بازي واقعا سخته
من با كيبورد بازي ميكنم برم يه جفت گيم پد بگيرم
آره واقعا ارزش داره.مخصوصا گرافیکش که خیلی هنری و قشنگ هستش.ولی حتما باید joystich داشته باشی من خودم تقریبا 1 هفته با کیبورد بازی کردم هیچ فنی نتونستم بزنم و رفتم به خاطر همین بازی 2 تا دسته خریدم.من که دیگه این بازی رو از هاردم پاک نمی کنم چون خیلی باهاش حال کردم...برو بخرش...بدو...
... Just Abel
Last edited by Amin_mustang; 26-07-2009 at 23:33.
دوستان اون دکمه های که وسطش شارژ نوشته و اون دکمه هایی که شبیه یه z میمونه رو چطور واس زد؟؟
خیلی بده که یکی مونده به آخرین پست یه صفحه باشی و سوال داشته باشی و نفر بعد هم سوال داشته باشه.حالا یکی از دوستان به ما کمک کنه.
خوب این خاصیت بازی های VS هست !!!
فک نمیکنم Hardشو زیر 13 14 ساله ها اصلاً بتونن برن !!!
با ریو که خیلی راحته !!!! دوبار مایل جلو F رو بزنی Ultra Combo میزنه
نه ! اصلاً این اشتباه رو نکن ! من که با کیبورد میرم چندبار خواستم با Gamepad برم جونم بالا اومد ...
با کیبورد خیلی راحتتره !!!
اونایی که Charge داره باید 2 یا 3 ثانیه جهت اول رو بگیری و بعد جهت دوم رو بزنی ...
اونایی که شکل Z هست هم باید فلشارو مث Z بزنی ، اینجوری : جلو - پایین - جلو
Last edited by bagher_mo68; 27-07-2009 at 11:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)