خدا خیرتون بده، یه بدبختی رو از نگرانی خلاص کردید! حالا تا ببینیم کی مایه دار میشیم، فعلا که هر صبح میرم سر چهارراه یه دو سه تومن کاسب میشم![]()
خدا خیرتون بده، یه بدبختی رو از نگرانی خلاص کردید! حالا تا ببینیم کی مایه دار میشیم، فعلا که هر صبح میرم سر چهارراه یه دو سه تومن کاسب میشم![]()
سلام
میگن باطریش تعطیله
اونایی که دارند بگن چقدر دووم میاره با استفاده روزانه؟؟
از بازارهای جهانی به گوش میرسد که قیمت این گوشی از قیمت رنوآر پایین تر آمده, هم اکنون قیمت رنوآر در بازارهای جهانی 315$ می باشد ولی قیمت آرنا به 300$ رسیده است!!!
حال دوستان عزیزی که میخواهند این گوشی را بخرند دست نگه دارند تا قیمت کاذبی که پارس کامتل برای این گوشی در نظر گرفته شکسته شود بعد اقدام به خرید کنند؛ در غیر اینصورت یک کلاه گنده به سر شما دوستان رفته است!!!
قیمت آرنا:
قیمت رنوآر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت رنوآر 1 گیگ:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه 100% ارینا می خرم
البته اگه به 350 تومن قیمتش برسه!
ولی اصولا ال جی بعد از افت قیمت خیلی زیاد افت می کنن تا جایی که کوکی پایین تر از قیمت جهانی تو ایران یافت میشه![]()
اگه قیمت در این حد پایین بیاد که محشره، اونجوری آرنا واقعا بدون رقیب میشه در بازار...
پس فعلا صبر کنم بهتره انگار!
رقیب رو خوب اومدی جت باید بره بوق بزنه با این قیمتش
راستی الان دوباره پست اول رو دیدم: دی
جلل خالقدارای CPU با توان 600 مگاهرتز با چیپ Infineon SG3H 20
. دارای GPU با حافظه 64 مگابایت با چیپAMD A258
گرافیک AMD !!!!!!!!!
میگم دارک لایف جان!...
امضات یه چیز دیگه میگه ها...دیگه 100% ارینا می خرم
کسی قیمت جدید نداره؟...
به نظر من ویوتی اسمارت در مثابل آرنا هیچ مزیتی ندار ه مگر دوربین مثلا 8 مگاش که هیچ چیز خارق العاده یا حتی راضی کننده ای درش نیست - با اون کیفیت - برای دوربین اگه کسی اونو بگیره اشتباهه! همین آرنا به نظرم مناسبترینه فعلا - به قولی all in one هست...
ولی انصافا ارینا از ویوتی اسمارت بهتر نیست!
قبلا یه عکس ار ال سی دی گذاشته بودم که ویوتی اسمارت بهتر بودش!!(البته من نزاشتم)
در کل ویوتی اسمارت برادر بزرگ تر ارینا هستش و از قدیم گفتم هرکه بامش بیشتر برفش بیشتر(قیمت اسمارت چنده؟)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)