من هم در انتظار كمك هستم ها
من هم در انتظار كمك هستم ها
عزیز اینو باید تو بخش درخواست نرم افزار مطرح کنی!
سلام
ویندوز من حدود 1 هفته عالی کار میکرد و با سرعت بالا ولی چند روز هست که خیلی خراب شده و پوشه ها رو به بد بختی باز میکنه.
درایو c هم حدود 2.5 گیگ از 19 گیگ خالی هست ولی نمی دونم چرا سرعتم پایین هست یعنی درایو ها و پوشه ها زود باز میشن ولی مطالب رو به بدبختی نشون میده و اون نوار سبز رنگ که بالای درایو هست که درایو رو لود میکنه و تا آخر سبز میشه به کندی میره . بعضی وقت ها هم 1 ساعت طول میکشه تا my computer باز بشه.
مشکل کجاست از لحاظ سخت افزاری هم مشکل ندارم و سیستمم بالاست.
ممنون
هنوز کسی نفهمیده اشکال کار از کجاست ؟
با سلام دوستان من چندتا مشکل با ویندوز سون دارم
1.نرم افزار DaemonTools نصب نمیشه!
البته رویه ویستا نصب میشد و اینکه جدیترین شماره این نرم افزار رو اگه میشه بزارید
2.بازی ند فور اسپید کربن نصب نمیشه
در ویستا هم نصب نمیشد ولی در اکس پی 7 بار تا آخرش رفتم ولی سیر نشدم
3.بازی فرنهایت که خیلی دوسش دارم هم نصب نمیشه
در ویستا هم نصب نمیشد ولی در اکس پی نصب شد
4. وب کمم که genius هست نصب نمیشه
اگر ممکنه درایو مخصوص ویستا یا سونش رو بزارید
سیستمم هم بازیهارو و هم ویندوز رو به طور کامل ساپورت میکنه
ممنون میشم از جوابتون![]()
الان ویندوزم اختار داد که تا8 روز بیشتر فعال نخواهی بود حدود 3 تا 4 ماه دارم استفاده میکنم ولی اگه بره بیچاره میشم راهی هست نگهش دارم لطفا جواب رو سریع بدین
البته من بتا هستم یعنی باید برم دنبال rc1?????????????
Last edited by مهدي.ف; 22-06-2009 at 21:24.
در مورد نصب بازیها بگم که ویندوز با بازی خیلی کم مشکل داره ولی من کربن رو نصب کردم.با سلام دوستان من چندتا مشکل با ویندوز سون دارم
1.نرم افزار DaemonTools نصب نمیشه!
البته رویه ویستا نصب میشد و اینکه جدیترین شماره این نرم افزار رو اگه میشه بزارید
2.بازی ند فور اسپید کربن نصب نمیشه
در ویستا هم نصب نمیشد ولی در اکس پی 7 بار تا آخرش رفتم ولی سیر نشدم
3.بازی فرنهایت که خیلی دوسش دارم هم نصب نمیشه
در ویستا هم نصب نمیشد ولی در اکس پی نصب شد
4. وب کمم که genius هست نصب نمیشه
اگر ممکنه درایو مخصوص ویستا یا سونش رو بزارید
سیستمم هم بازیهارو و هم ویندوز رو به طور کامل ساپورت میکنه
ممنون میشم از جوابتون![]()
شما توضیح ندادی که نصب نمیشه یا نصب میشه ولی اجرا نمیشه؟
اگر اجرا نمیشه بازی رو Compatibility برای Windows XP کن و اگر نصب نمیشه هم فایلSet UP رو Compatibility Windows XP کن.
اگر Build 7000 ستی این فایلرو دانلود کن و اجرا کن و منو دعا کن. یه وقت آنتی ویروست فایلرو ویروس شناخت Disables کن و فایل رو اجرا کن. ویروس نیست. (تست شده با ESS با آخرین آپدیت)الان ویندوزم اختار داد که تا8 روز بیشتر فعال نخواهی بود حدود 3 تا 4 ماه دارم استفاده میکنم ولی اگه بره بیچاره میشم راهی هست نگهش دارم لطفا جواب رو سریع بدین
البته من بتا هستم یعنی باید برم دنبال rc1?????????????
حجم فایل هم 30 کیلوبایته فقطکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من در اجرا مشکلی ندارم و در هنگام نصب درست در 90 یا اصلآ 100 درصد یک ارور میده و به طور اتوماتیک بازی پاک میشه
احتیاجی به کرک نیست
به مسیر Control Panel\System and Security\System برو و بعد در آخر صفحه اکتیو آنلاین رو بزن
یعنی سوالم این قدر سخته که هیچ جوابی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)