منم دارم دانلود میکنم ببینیم این چه مزه ایه
ولی اون نسخه ی برنامش که زده برای ورژن 3 رویب 5800 که 5 هست جواب مییده
این ضمیمه ها رو هم یک جوانمرد قصاب بتونه یه mirror بزاره آپلود کنه صواب داره ها شدید
انجمن نمیزاره دانلود کنیم به این راحتی ها!
منم دارم دانلود میکنم ببینیم این چه مزه ایه
ولی اون نسخه ی برنامش که زده برای ورژن 3 رویب 5800 که 5 هست جواب مییده
این ضمیمه ها رو هم یک جوانمرد قصاب بتونه یه mirror بزاره آپلود کنه صواب داره ها شدید
انجمن نمیزاره دانلود کنیم به این راحتی ها!
سلام.. من همه کارایی که تو پست اول گفته انجام دادم ولی گزینه remote GPS و use attached GPS رو نمیتونم پیدا کنمگوشیم ساتیو هست..
سلام.
مشکل از ساختن فایلهای unl هست...اگه این دو فایل رو به درستی بسازید اون گزینه ها رو می بینید![]()
ممکنه محتویات فایل اشتباه باشه؟؟ من یه IMEI تو برنامه دیدم و یه عدد دیگه که اون یکی عدد رو تو کیجن زدم و فایل رو ساختم.. کدوم درسته؟؟
تو قسمت about برنامه باید card id رو تو کادر اولی کیجن وارد کنید.
بعد از ساختن فایلهای تکست پسوند اونا رو به unl تغییر دادید؟
من هیچ وقت نتونستم از این برنامه استفاده کنم
هیچ وقت نقشه هارو نشون نمیدهخ
منم اول همین مشکل رو داشتم با 5800
احتمالا نوشته ها هم خیلی تو هم رفته نیست؟؟؟
ببین برنامه رو پا کن کلا , اون فولدر گارمین رو هم از تو مموری پاک بعدش برنامه رو نصب کن این دفه اون فایل های ضمیمه یعنی نقشه ها رو کپی نکن ببین بازم همین مشکل رو داری
برادر Garmin بدونه اینترنت navigation اش کار میکنه بدونه مشکل؟منم اول همین مشکل رو داشتم با 5800
احتمالا نوشته ها هم خیلی تو هم رفته نیست؟؟؟
ببین برنامه رو پا کن کلا , اون فولدر گارمین رو هم از تو مموری پاک بعدش برنامه رو نصب کن این دفه اون فایل های ضمیمه یعنی نقشه ها رو کپی نکن ببین بازم همین مشکل رو داری
من رو 5800 ام هر چی تست میکنم جواب نمیدن
عزیز من رو 5800 نصب کردم الان هم دارم راحت استفاده میکنم
من جواب این دوستمون رو دادم که گفته بود نمی تونه این گزینه ها رو پیدا کنه!!چون خودم هم اول همین مشکل رو داشتم
احتمالا واسه ی شما هم پیام نمیده که بلوتوث رو روشن کن و از این جور حرفا؟؟
واسه ی اینکه به قول شما بدونه اینترنت navigation اش کار کنه باید تو صفحه ی اصلیه garmin که هستی روی گوشه ی بالا سمت چپ بزنی بعدش یک صفحه ی میاد که دو تا گزینه داره باید گزینه ی استفاده از بلوتوث داخلی رو انتخاب کنی
مرسی!
برای من درست شد ولی نوشته های منو نقشه قاطی شده یعنی دوتا منو روی هم افتاده نمیدونید باید چه کار کرد؟
و بعضی ایکون ها از صفحه بیرون زده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)