اقا ممنون- پس نمیشه رم رو تا 4 گیگابایت افزایش داد؟
اقا ممنون- پس نمیشه رم رو تا 4 گیگابایت افزایش داد؟
چجوری شد 90 تا!!! مال من از 367 گیگ فقط 182 گیگ اجازه shirk میده!! یعنی 185 گیگ میشه مال c !!! چی کار کردی که شد 90 ؟؟؟
با این روش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چيزي كه سوني اعلام كرده ماكزيمم 2 گيگابايت هست ، شما ميتونيد امتحان كنيد ، برخي لپ تاپ ها ساپورت ميكنند ( البته فقط با باس 667 )
ببريد پيش فروشنده و بخواهيد براتون 2 تا ماژول 2 گيگ نصب كنه يا خودتون نصب كنيد كاري نداره
ولي من توصيه نميكنم برخلاف اعلام سازنده ارتقا بديد
2 گيگابايت براي اين لپ تاپ كافي هست
خوب منم همینو میگم!!
من کاری اضافه ای نکردم!
هر کاری که توضیح داده بود انجام دادم!![]()
دوستان یک سوال:
میخوام نظرتون رو در مورد این لپ تاپ بهم بگین:
FW 490 JAB
2.53 CORE2DUO P8700
3M L2
4M RAM
H.D.D 320 7400r.p.m
16.4 XBRITE
ATI 4650 1G
USA
با گارانتی پارسه ( گارانتی شرکتش معتبره؟؟؟)
قیمت : 13500000
واسه خریدن لپ تاپ فوقش یه هفته فرصت دارم
کمکم کنید لطفا
در ضمن P8700 بهتره یا T9600
---------------------------------------------------
استفاده من:
خوندن فابل های PDF
کار کردن با برنامه هایی که سنگین ترینشون (MATLAB هستش فکر کنم)
فیلم زیاد نگا میکنم
گیم هم هر از چند گاهی بازی میکنم
---------------------------------------------------
میون اچ پی و سونی هم نمیدونم کیفیت تصویر کدومشون بهتره
البته همه تاپیک ها رو بانظراتشون خوندم و اکثریت گفتن سونی
ولی من بازم میخوام نظرتون رو بدونم![]()
سلام
من یک کاریر جدیدم که همین حالا ثبت نام کردم و دنبال چند تا جواب واسه چند تا سوالم میگرد
1. اول اینکه من این سایت رو با جستجو در توی گوگل راجب موضوع سوالم پیدا کردم و از اونجایی که یکم عجله داشتم در مورد دوستانی که سوالات مطرح شده تو این قسمت یا قسمتهای دیگه رو جواب میدن چیزی نمیدونم که آیا این جوابها با استنبات شخصی هست یا نه واقعا راجب سوالات اطلاعات کافی رو دارن؟
2. من میخام یک لپ تاپ بگیرم اما کمی گیج شدم آخه خیلی ها بین لپتاپ های hp و sony (vaio) ......... hp رو پیشنهاد میدن در صورتی که من از sony بیشتر استقبال میکنم تا hp به نظر شما کودوم بهتره؟ (از نظر سخت افزار و دوام کاری (طول عمر))
3. من حدود 1500 تا 1600 تومان میخام خرج کنم پس پیشنهاد شما چی؟
4. مدل vgn-fw46gu/h خوبه یا نه ؟ و اینکه این مدل چینی هست تا چه اندازه این موضوع عیب محصوب میشه؟
5. راجب به مدل vgn-fw47gy/h چه نظری دارید؟
مرسی :(
دوست عزيز اينجا تاپيك تبادل نظر در مورد سوني هست و هر كسي نظري داشته باشه مياد ميگه. اول اینکه من این سایت رو با جستجو در توی گوگل راجب موضوع سوالم پیدا کردم و از اونجایی که یکم عجله داشتم در مورد دوستانی که سوالات مطرح شده تو این قسمت یا قسمتهای دیگه رو جواب میدن چیزی نمیدونم که آیا این جوابها با استنبات شخصی هست یا نه واقعا راجب سوالات اطلاعات کافی رو دارن؟
مسئول اطلاعات داده شده و حرف هاي زده شده به عهده خود شخص هست حالا كسي اطلاعات كاملتري داشته باشه تصحيح ميكنه و موضوع رو باز ميكنه براي همه
توصيه ميكنم بخش مشاوره و همينطور تاپيك هاي HP و سوني رو بخونيد اطلاعات خوبي بدست مياوريد
با تشكر
سلام
یک خبر خوب
ماکروسافت اعلام کرده آبدیت به ویندوز سون برای ویندوز اصلی ویستا در لب تابهای سونی مجانیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)