برای من هم که خریدم همینه
بعضی جاها بازی تو فیلمها و دمو و... ایراد پیدا کرده
وقتی پریدی روی ماشینی که دختره توشه
دو نفر از همون ماشین بهت شلیک میکنن بعد از اینکه اونها رو زدی E
بازی زیبایی هست ولی کمی خسته کننده![]()
برای من هم که خریدم همینه
وقتی پریدی روی ماشینی که دختره توشه
دو نفر از همون ماشین بهت شلیک میکنن بعد از اینکه اونها رو زدی E
بازی زیبایی هست ولی کمی خسته کننده![]()
اره رفیق،قشنگه،چرا قشنگ نباشه،این بدبخت ها اینقدر خودشون رو کشتن این بازی رو ساختن بعد ما با 2هزار تومان ناقابل میخریمش!!!!
بگیرش،گرافیکشم خوبه!گیم پلیشم خوبه،بازیش کن!
راستی جناب "gap" عزیز ممنون،سیوهاتون خیلی خوب بود،به درد خورد بسیار!
من از اونجایی که هنوز تو جو بازی نرقتماینجا قبل از اینکه سوار تلکابین بشی بری بالا باید چه کار کنی؟!!
من والا فکرم کار نمیکنه در حال حاضر![]()
اااااا داش کدوم قسمت به مشکل بر میخوره دقیق بگو که تست کتن ببینم آخه یاره تکید میکرد کامل کامل بازی هیچ مشکلی ندارهبرای من هم که خریدم همینه
من 20 درصد بازی رو رفتم و تا حالا مشکل خاصی نبوده![]()
دوستان من بازی گرفتم 3 dvd بود و بعد از نصب حجمش شد 10 گیگ.جرا مال هر کی یه اندازس
10 گیگمال من 5 گیگ هم نشده بعد مال شما 10 گیگ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
از دست این شرکت های ایرانی برا 1000 تمن چه کارا که نمی کنن
سلام
ممنون
اما مشكل اينجاست كه وقتي ميپرم روي ماشين يا هيچكدوم شليك نميكنن يا اصلا كسي بهم شليك نميكنه فقط ماشين به راهش ادامه ميده
من تو مرحله ای که باید مین دریایی رو خنثی کنم گیر کردم
چکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟/
اگه منظورت اونجاس که با اون یارو سوار قایق هستید بعد باید اون مین ها رو منفجر کنید . اونجا سوار یه قایق شید بعد با سرعت برید طرف مینها و بپرید بیرون تا قایق و مینها در برخورد با هم منفجر شه
من اینو از یه سایتی دانلود کردم با حجم 1.3 gig بعد رفتم یه سایت دیگه دیدم اونجا حجمش 4.4 gig است.بعد 1.3 رو دانلود کردم.اون مشکل صدا و باز شدن چتر رو متم دارم....من تو مالزی هستم و حس خرید بازی رو ندارم......(اینجا هر dvd 3000 تومنه)حالا اگه اون 4.4 gig رو دانلود کنم مشکلم حل میشه؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)