منظورم از اعصاب خورد کن سختی نبود.یه جاهایی بود که واقعا کفر آدمو در می آورد.مثل غول آخر.من وقتی داشتم میکشتمش.یهو الکی میمردم.
منظورم از اعصاب خورد کن سختی نبود.یه جاهایی بود که واقعا کفر آدمو در می آورد.مثل غول آخر.من وقتی داشتم میکشتمش.یهو الکی میمردم.
اره منم تا همون جا اومده بودم ولی مدام طرف با چشاش زمینو سوراخ می کرد و من جاخالی می دادم ولی هر دفعه جلوم ظاهر میشد و با چند تا مشت من می افتادم پایین و میمردم.منظورم از اعصاب خورد کن سختی نبود.یه جاهایی بود که واقعا کفر آدمو در می آورد.مثل غول آخر.من وقتی داشتم میکشتمش.یهو الکی میمردم.
یا مثلا تو مبارزه با گمبیت یه جا از یک حرف بزرگ اویزون میشدیم که چند لحظه بعد قرار بود بیفته پایین و ما باید سریع رو گمبیت lunge میکردیم(اگه درست یادم باشه)ولی هر دفعه من با وجود درست عمل کردن میفتادم پایین و میمردم.(که بعد از 3-4 بار درست شد)
یا تو مرحله ای که 3 تا مجسمه تو جنگل بودن و ما باید سریع میپریدیم رو دستاشون.من هردفعه بعد از مجسمه دوم میفتادم پایین تا اینکه بعد از n بار تلاش فهمیدم باید در اخرین لحظه تو هوا باید space رو بزنی.![]()
نه نباید بگذارید به اونجا برسه شما باید توی اون مرحله وقتی بهش نزدیک شدید راست کلیک رو نگه دارید و وقتی خوب بهش نزدیک شدید ول کنید تا شوتش کنه روی هوا بعد تند تند راست و چپ کلیک رو بزنید![]()
من يه جاي بازي گير كردم
يه نفر هست روي يه سكوي بلند با موشك آدمو مي زنه هيچكاريشم نميشه كرد.
پرش بهش نميرسه راهم بستس روبه رو يه دختره توي اتاق زندانيه.
يكي كمك كنه
شما باید وقتی موشک بهت نزدیک شد با z یا همون دفاع اونرو به طرف خودش برگردونی.
دستت درد نکنه ولی کدومو گفتی؟نه نباید بگذارید به اونجا برسه شما باید توی اون مرحله وقتی بهش نزدیک شدید راست کلیک رو نگه دارید و وقتی خوب بهش نزدیک شدید ول کنید تا شوتش کنه روی هوا بعد تند تند راست و چپ کلیک رو بزنید![]()
خوب اون آخریه رو میگم دیگه که با زدنش بازی تموم میشد![]()
جدیدن چه باگ هایی سراغ ما میاد ! :دي
یارو رو پرتش کردم رفت تو دیوار گیر کرد مجبور شدم از چک پوینت قبلی بازی رو شروع کنم !
![]()
آره والا علی جان.چرا این همه باگ داره؟من پدرم در اومد بازیو تموم کنم.نصف وقت بازیرو باگ گرفت.مخصوصا آخرش.
من زياد باگ نداشتم.فقط بعضي موقع ها همش ميرفت تو زمين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)