آخرین قیمتی که من دارم 230 از بازار رضا.فکر کنم پاپیچ شید 5 تومان هم بشه انداخت.
مطمئنا با 2 تا 3 ماه انتظار به نظر من ارزون تر باید بشه
آخرین قیمتی که من دارم 230 از بازار رضا.فکر کنم پاپیچ شید 5 تومان هم بشه انداخت.
مطمئنا با 2 تا 3 ماه انتظار به نظر من ارزون تر باید بشه
خرداد ماه خواب بازار صوتی تصویری هست... که به طبع قیمت ها هم کاهش پیدا می کنه.![]()
اينم سوال خوبيه
ولي من حدث ميزنم بعد از عيد ارزونتر بشند
البته امسال كلا همه چي فرق ميكنه
و نميشه درست حدث زد
ولي اگه كسي بخواد امسال چيزي بخره بهتره تا چند روز ديگه بخره در غير اينصورت نميتونه پيدا كنه و يا گرون ميشه
بچه ها از راهنمایتون ممنونم
حالا یه سئوال برام پیش اومده . من یه مانیتور crt سامسونگ مدل MB1795 دارم و میخام یکی از دو مدل v22 و یا 2230fm رو بگیرم طبق گفته بچه های همین فرم داشتن avi یه مزیت بزرگه ( سیستم من هم کارت گرافیک قدیمی داره که آنالوگه ) من وقتی فیلم با سیستم میبینم بنا به کیفیت فیلم تصاویرخیلی واضح هستند پس با داشتن مانیتور و کارت گرافیکی که دیجیتال رو پشتیبانی میکنند باید همین تصاویر خیلی بیشتر واضح باشن ( اگه بخام v22 بگیرم با وجود نداشتن ورودی دیجیتال آیا کیفیت تصاویر در حد همین crt ها هست یا نه ؟ اگه در این حد هم باشه که خودش خیلی خوبه )
چون من تمام فیلم هام رو روی هارد دارم پس باید سیتم رو روشن کنم که این قضیه نداشتن usb رو کم اهمیت میکنه
با توجه به یکی از کابری های اصلی من که دیدن فیلم هست آیا گرفتن v22 به 2230 برتری ندارد؟
از راهنمایتون ممنونم
اون DVI هست.... avi فرمت تصویریه!...
Digital Video Input
در ضمن از لحاظ وضوح فرقی نمی کنه... فقط به دلیل lcd بودن تصویر روشن تر و واضح تر می شه.. ور گرنه کیفیت ثابت هست...
Last edited by rezidentevilone; 10-03-2009 at 21:00. دليل: Digital Video Input
من ديروز پرسيدم
2230 را ميگفت 235 تومن
و v22 را 250 گفت
ميگفت تهران بيشتر فروش شده واس خاطر همين گرون شده
نامردا
من روز 20/12 خريدم 242 از بازار رضا v22
البته توی کریستال مایع شدیدتر هست.
اينقدر از اين مانيور تعريف نكنين الكي داره قيمتش ميره بالا
دوستان نظرتون در مور AOC - 19" - 931Fwz + SPEAKERچیه خوبه یه مانیتور خوب 17 یا 19 اینچی چی هست
متشکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)