تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 82 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

ممنون بابت جوابتون.
    ولی الان این برنامه نصب نیست و هیچ فایلی ازش نه توی هارد نه توی پی سی وجود نداره.
    چیکارکنم؟
    آیا با فرمت هارد درست میشه؟
    یا 2باره نصب کنم برنامه رو؟
    سلام
    توصیه میشه مجدداً اون برنامه رو نصب کنید و مطمئن باشید در حالت unprotected هست .
    اگر نشد کلاً هارد رو فرمت کنید .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من این سوال رو تو یه تاپیک دیگه پرسیدم کسی جواب نداد -- گفتم شاید اینجا نتیجه بگیرم

منم تو فکر خرید یه هارد اکسترنال هستم - اینطور که فهمیدم هارد های اکسترنال موسوم به HDD زود خراب میشن - و اینطور که فهمیدم هارد های اکسترنال SSD عمرانه هستن و اصلا خراب نمیشن ( درست میگم؟) حالا میخواستم ببینم کسی مارک خوبی از همین هارد های اکسترنال SSD رو میشناسه که معرفی کنه - همینطور اگه ممکنه قیمتشون رو هم بگید

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام من این سوال رو تو یه تاپیک دیگه پرسیدم کسی جواب نداد -- گفتم شاید اینجا نتیجه بگیرم

منم تو فکر خرید یه هارد اکسترنال هستم - اینطور که فهمیدم هارد های اکسترنال موسوم به HDD زود خراب میشن - و اینطور که فهمیدم هارد های اکسترنال SSD عمرانه هستن و اصلا خراب نمیشن ( درست میگم؟) حالا میخواستم ببینم کسی مارک خوبی از همین هارد های اکسترنال SSD رو میشناسه که معرفی کنه - همینطور اگه ممکنه قیمتشون رو هم بگید
    منم دنبال یه هارد اکسترنال هستم که بعد از چند سال خراب نشه این هارد های ssd چه مدلهای داره قیمتش چنده ؟

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

دوستان میشه چند تا هارد اکسترنال 1 ترابایت با قیمت بین 150 تا 200 معرفی کنید
    اگر 2 ترا بایت هم تو این قیمتهاداریم بفرمایید

با تشکر

در آغاز فعالیت sm2am's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام... از هارد اکسترنال میشه به عنوان اینترنال و هارد اصلی کامپیوتر استفاده کرد؟؟؟ اگه میشه چجوری؟؟؟ ممنون میشم...

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان میشه چند تا هارد اکسترنال 1 ترابایت با قیمت بین 150 تا 200 معرفی کنید
    اگر 2 ترا بایت هم تو این قیمتهاداریم بفرمایید

با تشکر
    سلام.
    بودجه شما برای یکترابایت کم هست . یکترابایت پرتابل مدل WD my pasport حدود 230 هزارتومن هست . آداپتوری یکترابایت هم حدود 240 هزارتومن و دو ترابایت هم حدود 260 هزارتومن هست .
    قیمتها تقریبی هست و با توجه به نوع گارانتی و فروشندگان تغییر میکنه .

سلام... از هارد اکسترنال میشه به عنوان اینترنال و هارد اصلی کامپیوتر استفاده کرد؟؟؟ اگه میشه چجوری؟؟؟ ممنون میشم...
    سلام .
    در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده شد .

8. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان.
    من دیروز یک هارد اکسترنال 1 ترابایتی wd my Passport خریدم. چند تا سوال داشتم:
    1- در صفحات گذشته خوندم که گفته بودید برنامه های default که روی هارد هست صرفاً برای بک آپ گیری و قفل کردن است. پس چیزی نیاز به نصب نداره؟
    2- آیا حتماً باید پارتیشن بندی صورت بگیرد یا این موضوع اختیاری است؟
    3- آیا همیشه کابل usb هارد میتونه به لپ تاپ وصل باشه؟ مشکلی پیش نمی آید؟
    4- پیرو مورد 3، من هارد رو که وصل می کنم میشناسه. اما وقتی که وصل باشه و ویندوز مثلا داره restart میشه ، ویندوز بالا نمی آید و مچبورم که کابل را درآورم تا ویندوز بالا بیاید.
    5- ضمناً مدل هارد رو از کجا میشه خواند؟ روی کارت گارانتی نوشته WD My Passport 1TB*B فقط.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    من دیروز یک هارد اکسترنال 1 ترابایتی wd my Passport خریدم. چند تا سوال داشتم:
    1- در صفحات گذشته خوندم که گفته بودید برنامه های default که روی هارد هست صرفاً برای بک آپ گیری و قفل کردن است. پس چیزی نیاز به نصب نداره؟
    4- پیرو مورد 3، من هارد رو که وصل می کنم میشناسه. اما وقتی که وصل باشه و ویندوز مثلا داره restart میشه ، ویندوز بالا نمی آید و مچبورم که کابل را درآورم تا ویندوز بالا بیاید.
    5- ضمناً مدل هارد رو از کجا میشه خواند؟ روی کارت گارانتی نوشته WD My Passport 1TB*B فقط.
    سلام .

پیشنهاد میشه برنامه Wd apps setup.exe رو نصب کنید (حداقل برای safe remove و خاموش کردن هارد از طریق این برنامه) البته اجباری هم نیست . یه آموزش مختصری هم درباره این نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم .

پارتیشن بندی لازم نیست بهتره که یک فولدر به اسم دلخواه بسازید و داده ها رو در داخل آن کپی کنید تا با برنامه هایی که در داخل هارد هست قاطی نشه .

توصیه میکنم برای کاهش استهلاک در مواردی که لازم ندارید از لپتاپ جدا کنید در غیر اینصورت میتونید با استفاده نرم افزار WD Apps زمان استندبای شدن رو طوری تنظیم کنید که در مواقع بیکاری هارد sleep شود .

در بایوس و در قسمت مربوط به integrated peripherals گزینه legacy usb storage detect رو disable کنید . البته بایوسها تنظیمات مختلفی دارند ولی حدوداً باید اینطوری تنظیم بشه .

مهم اسمی که روی جعبه هارد نوشته . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه مدل بیشتر نداره . مدل قدیمی یکترابایتی WD My Passport essential SE بود .
    Last edited by ata.royalfalcon; 07-09-2012 at 20:33.

11. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

[QUOTE=ata.royalfalcon;7203349]سلام .

با درود
    بسیار ممنون و سپاسگزارم از مطالب مفیدی که گفتید.
    با عرض پوزش، یک سوال دیگر، من دیروز برنامه WD Apps Setup را نصب کردم. اما امروز سیستم restore شد و گویا باید دوباره این فایل را نصب کنم. مشکل اینجاست که وقتی روی فایل WD Apps Setup.exe کلیک می کنم با این پیغام خطا مواجه می شوم.
    (the application has encountered an unexpected error and now is exiting) .در حال حاضر من می خواهم این را نصب کنم تا sleep timer را تنظیم کنم. آیا روش دیگری هم برای این کار هست؟
    باسپاس
    Last edited by eh-ti; 07-09-2012 at 23:00.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=eh-ti;7203463]
    سلام .

با درود
    بسیار ممنون و سپاسگزارم از مطالب مفیدی که گفتید.
    با عرض پوزش، یک سوال دیگر، من دیروز برنامه WD Apps Setup را نصب کردم. اما امروز سیستم restore شد و گویا باید دوباره این فایل را نصب کنم. مشکل اینجاست که وقتی روی فایل WD Apps Setup.exe کلیک می کنم با این پیغام خطا مواجه می شوم.
    (the application has encountered an unexpected error and now is exiting) .در حال حاضر من می خواهم این را نصب کنم تا sleep timer را تنظیم کنم. آیا روش دیگری هم برای این کار هست؟
    باسپاس
    سلام .
    البته معلوم نيست مشكل از ويندوز هست يا نرم افزار WD Apps خراب شده !!

اگر سيستم ديگري داريد تست كنيد كه آيا اين نرم افزار نصب ميشود يا خير . در صورتي كه بازهم با اين ارور روبرو شديد ...

1. ميتونيد فقط فايل اجرايي Wd apps setup.exe كه حدود 1.84 مگ هست رو از اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود كنيد و به جاي فايل قبلي به اصطلاح replace كنيد .

2. حتي ميتونيد كه كل برنامه رو كه حدود 161 مگ هست رو از اينجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كنيد .

ولي اگر در سيستم ديگر اين برنامه نصب ميشود پيشنهاد ميشه كه با استفاده از برنامه هايي مثل TuneUp Utilities سيستمتان رو از فايلهاي اضافي و مخصوصاً رجيستري ويندوز پاكسازي و clean كنيد .

روش ديگر براي sleep كردن هارد رو در عكس زير توضيح دادم كه البته توصيه ميكنم مشكل نرم افزار Wd apps رو حل كنيد و از اون راه هارد رو sleep كنيد .

Last edited by ata.royalfalcon; 08-09-2012 at 07:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •