تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 38 اولاول ... 2632333435363738 آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 378

نام تاپيک: The Godfather

پروفشنال time prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    PANDEMONIUM

12

آخرش وقتی تمام کار ها رو انجام دادی گاوصندوق ها رو منفجر کردی و چند تا کار دیگه یک علامت میاد روی صفحه و باید بری توی هتلی که جاش یادم نیست اونوقت همه میان دستتو می بوسند میشی
    Don of New York City یا همون Don of NYC
    DiDisKs جان باید همه Business ها همه Racket ها Warehouse ها Transport Hub ها و Excutation Style هارو Safehouse ها و Ht Contract ها را بگیری بعد به یک هتلی میری که نشون میده از بالاترین طبقه داره شهر را نگاه می کنه و بعد میشینه سر میز همراه با زیر دستاش.
    دوست عزیز نقل قول اولو ببین من جوابو زودتر گفتم ولی به من گیر دادند که غلطه ممنون که ثابت کردی که من درست گفتم

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

دوست گلم بله شما زودتر گفتید من ندیدم پیغام شما را.لازم نیست همه گاو صندوق ها را منفجر کنی.من دوباره بازی را نصب می کنم و از وضعیت بازی خودم عکس می زارم تا ببینید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

12

دوست گلم بله شما زودتر گفتید من ندیدم پیغام شما را.لازم نیست همه گاو صندوق ها را منفجر کنی.من دوباره بازی را نصب می کنم و از وضعیت بازی خودم عکس می زارم تا ببینید.
    Optimus Prime چهارتا پست پشت سرهم............
    اصلا حرکت خوبی نیست................!

عکس اول:همه چیز به غیر از Collectibles کامل هستش. Collectibles همون عکس سوم هست.
    عکس دوم:Suspected Crimes مربوط میشه به آمار جنایاتتون. این قسمت اصلا مهم نیست.
    عکس سوم:Collectibles هستش که به ترتیب از اول گاوصندوق های منفجر شده،خانه های خریداری شده،اجرای فن ها و اقسام حرکات(مثل پرت کردن کسی) و آخری تعداد فیلم ها(به به........فقط هشت تا فیلم.........بابا ایول به خودم......حداقل من نود و چهارتا فیلم دارم.........).

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

Optimus Prime چهارتا پست پشت سرهم............
    اصلا حرکت خوبی نیست................!

عکس اول:همه چیز به غیر از Collectibles کامل هستش. Collectibles همون عکس سوم هست.
    عکس دوم:Suspected Crimes مربوط میشه به آمار جنایاتتون. این قسمت اصلا مهم نیست.
    عکس سوم:Collectibles هستش که به ترتیب از اول گاوصندوق های منفجر شده،خانه های خریداری شده،اجرای فن ها و اقسام حرکات(مثل پرت کردن کسی) و آخری تعداد فیلم ها(به به........فقط هشت تا فیلم.........بابا ایول به خودم......حداقل من نود و چهارتا فیلم دارم.........).
    دوست عزیز resident شما هم لازم نیست تذکر بدید خواهش می کنم.
    Profile من مال همون یک سالو 6 ماه پیشه که Godfather اومد2-3 روزه به این نتایج رسیدم پاکش کردم گذاشتمش کنار وقت نداشتم بگردم دنبال حلقه فیلم.امروز هم برای Oracle جان که گفته بود پیر می شیم دوباره نصب کردم Screenshot گرفتم گذاشتم تا ببینه که لازم نیست همه چیزو بگیره.
    بعد قسمت دوم به غیر از جنایت ها Front Seized Warehouses Seized Hub Seized اینا اصلا مهم نیست؟؟؟؟؟؟عجب
    Last edited by Optimus Prime; 28-08-2007 at 22:09.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

Profile من مال همون یک سالو 6 ماه پیشه که Godfather اومد2-3 روزه به این نتایج رسیدم پاکش کردم گذاشتمش کنار وقت نداشتم بگردم دنبال حلقه فیلم.امروز هم برای Oracle جان که گفته بود پیر می شیم دوباره نصب کردم Screenshot گرفتم گذاشتم تا ببینه که لازم نیست همه چیزو بگیره.
    بعد قسمت دوم به غیر از جنایت ها Front Seized Warehouses Seized Hub Seized اینا اصلا مهم نیست؟؟؟؟؟؟عجب
    ولی دوستان خداییش قبول دارید این کارشون مسخره بود ؟ ( منظورم همینی که باید کل شهر رو بگیری . ببخشید یکمی لحنم بد بود ) چون واقعا اعصاب خورد کن بود . من پدرم در اومد اون همه رفتم تازه دیدم باید کل شهر رو بگیرم ! همونجا Shift + Del زدم خیال راحت ! باید یه داستان خطی میزاشتند و با مراحل اضافه . البته این هم اضافه کنم : " خدا نکشه این سیو های 100% توی اینترنت رو ! دانلود میکنی و حال میکنی ! "

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

ولی دوستان خداییش قبول دارید این کارشون مسخره بود ؟ ( منظورم همینی که باید کل شهر رو بگیری . ببخشید یکمی لحنم بد بود ) چون واقعا اعصاب خورد کن بود . من پدرم در اومد اون همه رفتم تازه دیدم باید کل شهر رو بگیرم ! همونجا Shift + Del زدم خیال راحت ! باید یه داستان خطی میزاشتند و با مراحل اضافه . البته این هم اضافه کنم : " خدا نکشه این سیو های 100% توی اینترنت رو ! دانلود میکنی و حال میکنی ! "
    هان؟؟کجای این Save خودم 100%؟؟؟؟اینکه معلومه من اصلا حلقه فیلم هارو نگرفتم!!عجب آدمی هستی انگار گرفتن و تمام کردن کاره خیلی سختیه!!!یه Save پیدا کن که کپی این باشه!!خیلی بی معرفتی Oracle اصلا از این جمله آخرت خوشم نیمد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

12

حق با شماست. من Hub Seized و ... رو ندیدم.

هان؟؟کجای این Save خودم 100%؟؟؟؟اینکه معلومه من اصلا حلقه فیلم هارو نگرفتم!!عجب آدمی هستی انگار گرفتن و تمام کردن کاره خیلی سختیه!!!یه Save پیدا کن که کپی این باشه!!خیلی بی معرفتی Oracle اصلا از این جمله آخرت خوشم نیمد
    ولی من فکر نمی کنم منظورشون شما باشید!
    این طوری که من خوندم منظورش خودش بود!
    شاید اصلا منظورش اونایی که این طوری بازی می کنن.(بازی نما)

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

دوست عزيز ! چرا انقدر زود قضاوت ميكني ؟! شما جمله اي كه من نوشتم كامل خوندي ؟
    " خدا نکشه این سیو های 100% توی اینترنت رو ! دانلود میکنی و حال میکنی ! "
    منظورم اين بود به جاي اينكه اين همه مراحل رو بري (‌ نه شما ! ) واسه خودت يه سيو 100% دانلود كن !
    من كي گفتم شما عكس يه سيو 100% گذاشتي ؟ اگه ميخواي تا ويرايش كنم .

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

دوست عزيز ! چرا انقدر زود قضاوت ميكني ؟! شما جمله اي كه من نوشتم كامل خوندي ؟

منظورم اين بود به جاي اينكه اين همه مراحل رو بري (‌ نه شما ! ) واسه خودت يه سيو 100% دانلود كن !
    من كي گفتم شما عكس يه سيو 100% گذاشتي ؟ اگه ميخواي تا ويرايش كنم .
    نه Oracle جان اشتباه خوندمش Sorry My Bad

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

نه Oracle جان اشتباه خوندمش Sorry My Bad
    نه دوست من . مشكلي نداره . فقط از اين به بعد زود تصميم نگير .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •