تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 119 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1185

نام تاپيک: اا معرفی مودم های Adsl اا

اگه نباشه جاش خالی می مونه salarhiv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام استادان راهنمایی فرمایید.من چون با اکانت کار میکنم و دنبال کار در شبکه هستمیک مودم 4 پورت لن و و ایرلس که روتر باشه( تا اونجا که من شنیدم روتر هم سخت افزاری هست هم نرم لطفا توضیح دهید) بعد هم الان با ای پی کار نمیکنم ولی بعدها .پورت فوروارینگ هم میخواد لطفا توضیح دهید اگر نخواهید در شبکه شر کنید فورواردینگ میخواد.اصلا باز پورت یا بازم نرم روی مودمه.از کجا بفهمم.سرعت هم داریم من وارد نیستم و می خواهم با سی سی کم و جی باکس کارکنم.واینکه isp میگه اینترنت 128 تو رو روی 1مگ بستیم برای زود تمام شدنه.شرمنده .......................
    اول این توضیح کامل پورت Forwarding که نصف بیشتر معماهاتون رو حل میکنه!!
    اینو از یه مقاله نقل می کنم.

ما در شبکه های کامپیوتری مقوله ایی به نام NAT (Network Address Translation) داریم که به کمک این تکنولوژی (هم سخت افزاری مثل تنظیمات مربوط به این تکنولوژی در روترها و هم نرم افزاری که مثلا در RRAS ویندوزهای Server قابل پیاده سازی هستش) قادر میشیم که به کمک فقط یک Public IP چندین کامپیوتر رو به یک شبکه ی دیگر (مثل اینترنت) متصل کنیم.

ممکن است که ما پشت Nat مون یک کلاینتی داشته باشیم که مثلا میخواد از پروتکل HTTP استفاده کنه...در اینحالت یک درخواست HTTP از طریق یک پورت دلخواه اون کلاینت (که معمولا پورتی بالاتر از 1024 هستش) به Nat فرستاده میشه...

Nat با قرار دادن TAG مخصوص خودش بر روی بسته ی درخواستی کلاینت، میاد و آدرس خودش که یک آدرس Public هست (البته میتونه Private هم باشه که فعلا مد نظر ما نیست) رو بر روی بسته قرار میده و باز هم با پورت دلخواه خودش اون بسته رو اینبار به پورت 80 (پورت پروتکل HTTP) و یا پورت 8080 )پورت HTTP Proxy) مخصوص به وب سرور دلخواه میفرسته.

حالا اون وب سرور با گرفتن درخواست از طریق پورت 80 ش اقدام به فرستادن جواب میکنه...

در اینجا وقتی که جواب به Nat میرسه، این دستگاه اقدام به چک کردن محتویاتش میکنه و میفهمه که این بسته برای کلاینت داخلی ایی هستش که درخواست رو برای اون فرستاده...حالا این درخواست رو به کلاینت برمیگردونه !

حالا اگه ما این درخواست رو با پروتکل FTP انجام داده بودیم، این اتفاق نمی افتاد ! چرا ؟!

مشکل همینجاست !

Nat ها غالبا Stateful Firewall هستند و فقط اجازه ی ورود ترافیکی رو میدن که قبلا درخواستی برای اون ترافیک به پورت مربوطه فرستاده شده باشه...تفاوت HTTP و FTP اینجاست که درخواستهای FTP و پاسخهاش بر روی دو پورت متفاوت (پورتهای 20 و 21( فرستاده میشن که در نتیجه اگر Nat جواب درخواست FTP رو که برای پورت 21 فرستاده شده بود بر روی پورت 20 دریافت کنه این بسته رو یک حمله در نظر میگیره و یواشکی Discard ش میکنه !

حالا ما برای این مشکل ساده میتونیم بیایم و بر روی Nat تنظیمات مربوط به پورت 20 رو هم باز کنیم...و یا در برخی موارد به طور آماتور گونه بیایم و به Nat بگیم که "هر پاسخ که برای پورت 20 اومد رو به کامپیوتر فلان منتقل کن !" که به این میگن Port Forwarding...

ولی اگر مشکل ما یک کمی بزرگ بشه چی ؟!

کلاینت IRC (که برای چت کردن یوزرها اینترنتی استفاده میشه) یک مثال خوبه ! (در واقع این مثال تو Wikipedia یا منبع سواد من هستش !)

این کلاینت عادت داره برای وصل شدن به IRC اقدام به باز کردن یک پورت دلبخواهی (بین 6660 و 7000) بکنه و درخواستش رو از اون پورت به IRC بفرسته...از اونطرف IRC هم عادت داره که جوابهاش رو به پورت 113 درخواست کننده بفرسته !

مشکل چیه ؟! اینه که NAT یک درخواست رو از یک پورت میده و انتظار داره که جوابش رو هم از همون پورت بگیره ولی یک دفعه میبینه که جواب یک درخواست (که بدبخت خودش هم نمیدونه برای کی هستش !) بر روی یک پورت دیگه میاد ! حالا NAT باید چه جوری بفهمه که باید این جواب رو که برای پورت 113 هستش رو به کدوم کلاینت بفرسته ؟!

در اینحالت ما میایم و روی دستگاهمون قابلیتی رو به نام Port Triggering فعال میکنیم که میاد و هر وقت درخواستی رو بر روی پورتهای بین 6660 و 7000 شنید، پس از فرستادن درخواست، هر جوابی رو که میشنوه ولی برای پورتی هستش که اون قبلا باز نکرده بوده رو یک راست میفرسته به کلاینتی که درخواستی رو از طریق یکی از پورتهای 6660 و 7000 فرستاده بوده !

و بدین ترتیب مسئله حل میشه !

البته بگم که دو مقوله ی Port Forwarding و Port Triggering از لحاظ ساختاری با هم متفاوت هستند ولی بعضی اوقات میشه اونها رو یکی دونست و بعضی اوقات دیگه (مثل مسئله ی بالا !) کاربردهای اونها متفاوت هستش !

خب,لطفا کارایی دقیقتون رو بگید تا بتونیم یه مودم مناسب معرفی کنیم.
    مثلا می تونی از یه مودم روتر وایرلس 50 تومنی استفاده کنی. از یه مودم و AP مجزا که 300 تومن در میاد هم می تونی استفاده کنی.
    Last edited by salarhiv; 20-08-2010 at 05:39.

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مودم d-link 2640u خریدم که به صورت nat اینترنت رو شیر میکنه میخوام کاری کنم که مثلا 60 kb کل پهنای باند هست یک چهارمش فقط شیر شه یعنی میخوام شیر رو محدود کنم امکانش هست از طریق خود مودم اینکار رو کنم ؟ یا نرم افزاری چیزی ؟

خیلی ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلان به همگي
    من تمام فروم رو خوندم و بنظرم خوبه و براي خريد آدم رو كنجكاو ميكنه.
    آلان فقط يه سوالي كه دارم اينه كه چرا توي سايت link sys دو قسمت مختلف هست
    يكي براي مودم و يكي ديگه براي روتر مگه تمام مودم هاي adsl كار روترينگ رو نميكنند
    و ديگه اينكه مدل wrt320n يه مودم به حساب مياد يا access point .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلان به همه دوستان
    ميخواستم ببينم بين دو مدل asus n11 و linksys 160n شما كدوم رو پيشنهاد ميكنيد.
    و در ضمن روتر كدوم مودم الآن نسبت به مدمهاي ديگه قوي تره.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مودم d-link 2640u خریدم که به صورت nat اینترنت رو شیر میکنه میخوام کاری کنم که مثلا 60 kb کل پهنای باند هست یک چهارمش فقط شیر شه یعنی میخوام شیر رو محدود کنم امکانش هست از طریق خود مودم اینکار رو کنم ؟ یا نرم افزاری چیزی ؟

خیلی ممنون
    سلام دوست عزیز.از طریق خود تنظیمات 2640 میشه. ولی هم محدودیت داره و هم یکم کارو سخت میکنه.امکاناتش هم کمه.
    بهتر از نرم افزار CCProxy برای این کار استفاده کنید.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلان به همگي
    من تمام فروم رو خوندم و بنظرم خوبه و براي خريد آدم رو كنجكاو ميكنه.
    آلان فقط يه سوالي كه دارم اينه كه چرا توي سايت link sys دو قسمت مختلف هست
    يكي براي مودم و يكي ديگه براي روتر مگه تمام مودم هاي adsl كار روترينگ رو نميكنند
    و ديگه اينكه مدل wrt320n يه مودم به حساب مياد يا access point .
    سلان به همه دوستان
    ميخواستم ببينم بين دو مدل asus n11 و linksys 160n شما كدوم رو پيشنهاد ميكنيد.
    و در ضمن روتر كدوم مودم الآن نسبت به مدمهاي ديگه قوي تره.
    نه عزیز مودم های زیادی هستن که فقط مودمن.مثل AM 300.
    و برعکس روترهای زیادی هستن که و فقط روتر و اکسس پوینت هستن و مودم داخلشون ندارن و عموما هزینه ی بالایی دارن.WRT 120n یا WRT54
    اکثرا هم All in one هستن و کار یک شبکه ی کوچیک رو میکنن.مثل WGA 120n.
    ASUS n11 یک اداپتوره وایرلسه و هیچ شباهتی به 12n نداره!!
    احتمالا منظورتون N13 هست که باید بگم 120n از انتن داخلی قدرتمندی استفاده میکنه که پهنای باند زیادی در اختیارتون میزاره و در کل قدرتمنتره.
    اما اسوس n13 تو ایرن پشتیبانی و سازگاری خیلی بهتری داره.

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

سلام
    من یه بارم قبلا این سئوال رو پرسیدم، ممنون میشم کمک کنین. یکی از بچه ها میخواد یه مودم وایرلس بگیره، میخواستم بدونم چه مارک و چه مدلی بگیره که با شاتل خوب مچ شه. اگه راهنمایی واسه Configure کردنش هم ازش داشته باشین لطف میکنین بهم بدین .
    مرسی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه M_E_H_D_I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    http://www.iranwebstyle.com

پيش فرض

کسی در مورد مدل جدید linksys wag 320 اطلاعاتی داره...

بنظر شما این مدل بهتره یا asus dsl-n11 , n13 ...

با تشکر از شما.

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دنبال review هاي اينترنتي باش .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من از شاتل adsl گرفتم و اسرار دارند که از مودم zyxel استفاده کنم. می شه بگید چرا این مدل را شما پیشنهاد نمیکنید؟ ایرادش چیه؟89000 تومن هست. با این قیمت چه مدلی بهتره که شاتل را ساپرت کنه؟

---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------

یادم رفت مدلو بگم.وایرلس 660HW-T1 .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •