نوکرتم سعید جون
والا شما یه سری سوالاته فنی میکنی من میترسم توش بمونم و ضایع بشم
هرچی باشه اطلاعات ما کجا و شما کجا!![]()
نوکرتم سعید جون
والا شما یه سری سوالاته فنی میکنی من میترسم توش بمونم و ضایع بشم
هرچی باشه اطلاعات ما کجا و شما کجا!![]()
سلام داشبورد من اینه:
2.0.7371.0
جدیدتر این هست؟
بله هست : 2.08955.0
اینم لینک دانلودش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم اگه آپدیت درایوم توضیح بدین
برای انجام اپدیت باید قاب کنسول باز بشه و کنسول به کامپیوتر وصل بشه و با برنامه کار اپدیت درایو را انجام بدید که اگه وارد نباشید و یه مشکل هنگام اپدیت درایو مثل خاموش شدن کنسول یا رفتن برق به وجود بیاد درایو کنسول میسوزه.
حالا آپدیت درایو به چه دردی می خوره؟
راستی اینم میخواستم بپرسم که برد جاسپر بهتره یا فالکون چون من تقریبا 1 ماه پیش 1 الیت خریدم 450000 تومان اگه میشه راجع بهش توضیح بدین ضمنا من وقتی میخوام بازی رو از رو دیسک اجرا کنم خیل صدا میده میخوام ببینم تو همهی مدل ها اینطوریه؟
بابا اینم سواله .معلومه جاسپر بهتره .با این مدل سه چراغه رو از سرتون بندازین بیرون
شما این سه نکته ی مهم رو رعایت کنید هیچیش نمیشه:1-در جای پر از گرد وغبار بازی نکنید-2-جایی بازی کنید که هواجریان داشته باشه-3- فاصله ی کنسول با اطراف حد اقل نیم متر فاصله داشته باشه
البته نکته های ریز ودرشت دیگری هم هست که شما با مراجعه به اینجا همه چیرو می گیری:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
نه.احتمالا مشکل از درایوتونه یا از دیسک های PLAYBOX استفاده می کنید که اصلا توصیه نمی شه
Last edited by A.N.A.P; 05-02-2010 at 20:46.
سلام
من داشبورد رو روی سی دی همینطور دی ویدی ریختم ولی کنسول اصلاً آپدیت نشد !! یعنی بعد از روشن شدن گزینه آپدیت نیومد... باید چیکار کنم!؟
شما به روشی که نوشتم باید داشبورد را اپ کنید:
1- فایلی که دانلود کردید را استخراج یا extract کنید.
2- فایلی به اسم SystemUpdate$ رو مشاهده میکنید. این رو بدون تغییر روی CD یا فلش کپی کنید.
3- کنسول رو روشن کنید. Cd یا فلش رو داخل دستگاه بذارید، دستگاه رو خاموش کنید، دوباره روشن کنید. حالا پیغام آپدیت ظاهر میشه.
آقا من این آموزش رو از طرف شما تا حالا 10000000 بار دیدم ، خسته نشدی ؟
دوستان لطف بفرمایید یه دور یه سرچ کوچیک بزنید به خدا ضرر نمیکنید ، وقت باقی دوستان هم گرفته نمیشه . درست 2 صفحه قبل همین پست موجود هستش :
که دوست خوبمون Shab_2008 نوشته ، یه دور بگردید قبل از پرسیدن . تنبلی بسه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sonixax; 06-02-2010 at 17:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)