متاسفانه چندروزه که سرور files.to دچار مشکل شده.
بعدا دوباره امتحان کنید
متاسفانه چندروزه که سرور files.to دچار مشکل شده.
بعدا دوباره امتحان کنید
اقا
این لینک ها کار نمیکنه
ممکن است لینک مستقیم دیگری بزارید
ممنون
Release Group: BIE
Release Name: Microsoft.Windows.7.Enterprise.x64.Integrated.June .2010-BIE
Release Date: June 13, 2020
Filename: bie764610
Size: 2.99 GB
Type: Operating System
Protection: Serial | Activation
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
نمیدونستم سوالمو کجا بپرسم.اگه جاش اشتباه است، شرمنده.
سوال:
چطوری میتونم دو تا ویندوز (مثلا xp و 7) را در یک dvd رایت کنم به صورتی که بوتیبل باشه؟
بعد برای نصب انتخاب کنم که کدام ویندوز نصب بشه.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
اگر دوستان لینک رپید شر دارن بدن تا ما سریع به سرور دیگر منتقل کنیم و سپس دانلود کنیم.
با تشکر/
با سلام به همه کسی میتونه فرق بین لینک مستقیم و غیر مستقیم رو بگه تا من هم بدونم. اینجا پر لینک مستقیم نا مستقیم هست.
سلام
من که جوابش رو نمی دونم اما بهتره اینجا بگید شاید زودتر به جواب برسید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک غیر مستقیم مثل لینک های سایت rapidshare هست که برای دانلودشون باید مدت زمانی صبر کنیم و لینکی هم که می گیریم یا با دانلود منیجر دانلود نمیشه یا قابلیت resume یا ادامه دادن (در صورت قطع شدن اتصال دانلود ادامه پیدا کنه ) رو ندارن و باید برای رفع این مشکلات اکانت پولی اون سایت رو بگیریم.
سلام استاد
میشه لطفاً (32/86 ) بیتی آپدیت JUN نسخه اورجینال دستکاری نشده اگه لینکش
مستقیم باشه چه بهتر ممنون میشم خیلی از کاربرها منتظرندها
وقتی میگی اپدیت JUN یعنی دستکاری شده : دی
خودتم نمیدونی چی می خوای
این لینک نسخه ی 32 بیت دستکاری نشده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما که هر چی زدیم دیدیم هیچ کدوم دانلود نمیشه---خوب یه 32 مگابایتی سالم با لینک مستقیم گیر نمیاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)