تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 170 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام.

جناب davidjoker عزیز، ضمن تشکر از مطالب خوبتون اگه اینا رو از جایی کپی کردید خواهشا منبع رو در پایان هر پست ذکر کنید.

پیروز باشید.

پروفشنال davidjoker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جایی که فقط دو نفر هست...

پيش فرض

سلام.

جناب davidjoker عزیز، ضمن تشکر از مطالب خوبتون اگه اینا رو از جایی کپی کردید خواهشا منبع رو در پایان هر پست ذکر کنید.

پیروز باشید.
    در پست آخر گفتم که از کتاب دوچرخه کوهستان چاپ باشگاه گشتا.

3. این کاربر از davidjoker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان برای قرار دادن عکس به
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مراجعه کنید .

-
    باد چرخ ها باید چه جوری باشه ؟! کسی میدونه ؟!

5. 2 کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال davidjoker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جایی که فقط دو نفر هست...

پيش فرض

عجب. سوالی پرسیدی.دمت گرم. فکر کنم باید تا حد امکان پر باشه. اگه کسی بیشتر می دونه من هم خوشحال می شم بدونم.

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

تنها تنه های آهنی و کرومولی امکان جوشکاری و تعمیر دارند و تنه های آلومنیومی و کربنی باید تعویض شوند و به هیچ وجه جوش پذیر نیستند و حتی در صورت جوشکاری در تنه های آلومنیومی یا تعمییر و چسباندن الیاف کربن در تنه های کربنی این تنه ها ترمیم نمی شوند و برای حفظ جان باید تعویض شوند .

منبع: کتاب دوچرخه کوهستان چاپ باشگاه گشتا
    تنهای المنیومی رو با ارگون جوش میدن تا اب تنه گرفته نشه
    و تنه های کربن رو بایه رزین مخصوص میچسبونن که 70% کارایی رو داره و یه جاهایی دیدم که با لوله المینیومی جایگذاری میشه
    دوستان برای قرار دادن عکس به
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مراجعه کنید .

-
    باد چرخ ها باید چه جوری باشه ؟! کسی میدونه ؟!
    روی لاستیک میزان باد مورد نیاز رو نوشته

8. 2 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

12 خرید

سلام.
    بالاخره دیروز با دوستم رفتیم خرید دوچرخه از خیابون گمرک و ایشون یک عدد Overlord و بنده دوچرخه Giant Boulder SE برداشتیم.
    دوچرخه Giant من قرمز رنگ و خیلی قشنگ است و من از گمرک - فروشگاه محمدی خریدم 265 تومن. تلفن شون هم: 55658255 است و خیلی دوچرخه های دیگه رو هم به بهترین قیمتی که ممکنه پیدا کنید دارند. مثلا Merida SUB 20 رو که همه جا، از جمله نمایندگی، 350 است این فروشگاه میده 320 تومن و ...
    دوچرخه من رو هم جلوی خودم از کارتن در آورد و مونتاژ کرد.
    دوچرخه دوستم لوازمش Shimano Altus و مال من Shimano Acera بود، ولی اون خرید 290 و من 265. فقط به خاطر این که لاستیک هاش پهن بود خوشش اومد!

----------------

تا موقعی که من راه بیافتم ممکنه چند بار توی تاپیک از بچه ها سوالاتی بپرسم که ممنون میشم کمک کنید.
    این دو تا مهم ترین سوالات من هستند:

1. مساله امنیت دوچرخه...
    کاربرد اصلی من رفت و آمد هر روزه به کتابخانه داخل پارک است. با توجه به این که این دوچرخه ها همه قطعاتشون از جمله چرخ و زین به راحتی باز میشه، و من هم نمی تونم دوچرخه رو جایی بذارم که خودم دید دارم و پارک مربوطه هم مثل همه پارک های دیگر پر از معتاد است، پیشنهادتون چیه؟ از چه قفلی استفاده کنم و چطوری خیال خودم رو راحت کنم؟

2. اگر ممکنه دنده مناسب برای حرکت در سرپایینی سبک و همچنین سربالایی سبک رو بفرمایید.
    فروشنده می گفت سرپایینی جلو 1 و عقب 7 بذار و سربالایی جلو 2 و عقب 4. ولی یکی دیگه می گفت اگر جلو 1 باشه عقب رو از 3 بالاتر نذار، چرخ خراب میشه!
    نظرتون رو بفرمایید لطفا.
    ممنون.

10. 2 کاربر از mahi58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال babak-online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.

2. اگر ممکنه دنده مناسب برای حرکت در سرپایینی سبک و همچنین سربالایی سبک رو بفرمایید.
    فروشنده می گفت سرپایینی جلو 1 و عقب 7 بذار و سربالایی جلو 2 و عقب 4. ولی یکی دیگه می گفت اگر جلو 1 باشه عقب رو از 3 بالاتر نذار، چرخ خراب میشه!
    نظرتون رو بفرمایید لطفا.
    ممنون.
    سلام
    در مورد دنده هر جور که احساس راحتی می کنید دنده را تنظیم کنید. مثلا برای سر بالایی از 1 شروع کنید و وقتی سرعت گرفتید به مرور دنده رو عوض کنید.

12. این کاربر از babak-online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض نکات تعویض دنده.

سلام.
    بالاخره دیروز با دوستم رفتیم خرید دوچرخه از خیابون گمرک و ایشون یک عدد Overlord و بنده دوچرخه Giant Boulder SE برداشتیم.
    دوچرخه Giant من قرمز رنگ و خیلی قشنگ است و من از گمرک - فروشگاه محمدی خریدم 265 تومن. تلفن شون هم: 55658255 است و خیلی دوچرخه های دیگه رو هم به بهترین قیمتی که ممکنه پیدا کنید دارند. مثلا Merida SUB 20 رو که همه جا، از جمله نمایندگی، 350 است این فروشگاه میده 320 تومن و ...
    دوچرخه دوستم لوازمش Shimano Altus و مال من Shimano Acera بود، ولی اون خرید 290 و من 265. فقط به خاطر این که لاستیک هاش پهن بود خوشش اومد!

----------------

تا موقعی که من راه بیافتم ممکنه چند بار توی تاپیک از بچه ها سوالاتی بپرسم که ممنون میشم کمک کنید.
    این دو تا مهم ترین سوالات من هستند:

1. مساله امنیت دوچرخه...
    کاربرد اصلی من رفت و آمد هر روزه به کتابخانه داخل پارک است. با توجه به این که این دوچرخه ها همه قطعاتشون از جمله چرخ و زین به راحتی باز میشه، و من هم نمی تونم دوچرخه رو جایی بذارم که خودم دید دارم و پارک مربوطه هم مثل همه پارک های دیگر پر از معتاد است، پیشنهادتون چیه؟ از چه قفلی استفاده کنم و چطوری خیال خودم رو راحت کنم؟

نظرتون رو بفرمایید لطفا.
    ممنون.

اول دوچرختون مبارک.

سوال اولتون رو من جوابی براش ندارم. یعنی نمیدونم چکار کنید که هیچیش قابل دزدیده شدن نباشه.

سوال دوم هم هر جوری راحتید ولی اینو رعایت کنید که:

اگه جلو روی بزرگه بود عقب روی یکی از 3 تا کوچیکه باشه.
    اگه جلو روی وسط بود عقب روی یکی از 3-5تای وسط باشه(یکی از 3 تای وسط بهتره).
    اگه جلو روی کوچیکه بود عقب روی یکی از 3 تای بزرگ باشه.

اینجوری شانژمان نه زیاد کشیده میشه و نه زیاد جمع میشه.
    هنگام تعویض دنده ( از لحظه حرکت سر دنده تا موقعی که زنجیر افتاد روی ستاره مورد نظر) سعی کنید فشارتون رو روی رکاب ها کمتر کنید.

14. 2 کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

سلام عزیز ، مبارک باشه ، میشه از دوچخت یه عکس بزاری ؟ میتونی تو تاپیکی که توی تالار اتومبیل هست بزاری ، ممنون

راستی نگران دزدیدن هم نباش ، اگر یه قفل درست حسابی بخری ، فقط کافیه بدنرو از جای درست به یه چیز درست ببندی تا نشه بردتش ، دزدا با خود دوچرخه کار دارنن نه با چرخاش و ... کسی وای نمیسته اونارو در اره که ! تازه میتونی قفل رو به بدنه و چرخ عقب ببندی که خیالت از بابت چرخ عقب راحت باشه ...

سوال اولتون رو من جوابی براش ندارم. یعنی نمیدونم چکار کنید که هیچیش قابل دزدیده شدن نباشه.

سوال دوم هم هر جوری راحتید ولی اینو رعایت کنید که:

اگه جلو روی بزرگه بود عقب روی یکی از 3 تا کوچیکه باشه.
    اگه جلو روی وسط بود عقب روی یکی از 3-5تای وسط باشه(یکی از 3 تای وسط بهتره).
    اگه جلو روی کوچیکه بود عقب روی یکی از 3 تای بزرگ باشه.
    ممنون فرشاد جان ، ایکاش ایبنارو قبلن میدونستم !!! کمک بزرگی کردی .

روی لاستیک میزان باد مورد نیاز رو نوشته
    ممنون ، رفتم نگاه کردم زده بود recomended 40 - 56 psi ، باید بدم پنچریای ماشین که دستگاه دارن تنزیمش کنن ....
    --
    میگم عجیب نیست که ست عقب دوچرخه ی من acera ست جلوش altus ـه ؟!!
    Last edited by e.khafan!; 21-07-2009 at 14:34.

16. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

ممنون ، رفتم نگاه کردم زده بود recomended 40 - 56 psi ، باید بدم پنچریای ماشین که دستگاه دارن تنزیمش کنن ....
    --
    میگم عجیب نیست که ست عقب دوچرخه ی من acera ست جلوش altus ـه ؟!!
    نه عجیب نیست جون تو خیلی از چرخا لوازم مچ نیتس
    ولی شما اگه خودتون بخاید میتونید مچ کنید
    40 تا 56 یعنی تو اشفالت 56 و تو خاکی 40 که این بستگس به مسیر داره ولی در کل باد چرخا خیلی ماثره
    هم تو سرعت هم تو ضربه هم تو استقامت
    تو همه چی به شدت دقت کنید

18. این کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •