تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 90 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 894

نام تاپيک: ADSL Sepanta / شرکت سپنتا

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوست عزيز.
    من دو ساله از سپنتا سرويس ميگيرم. تا حالا هم isp م رو عوض نكردم. يه مواقعي بوده كه يه ايرادايي داشته. ولي در كل خيلي خوبه. از نظر من كه كم مشكل ترين isp ايرانه. تاحالا مشكل حادي باهاش نداشتم.
    میشه بگی چه ایراداتی داشته؟
    مثلا قطعی داشتی ؟
    با پشتیبانی مشکلی نداری؟
    سرعتت چطوره؟
    باربد جان که میگه همه سرعت های سپنتا اسمی هست.میخواستم بدونم سرعت شما هم اسمی هست یا اینکه اختلاف شدید داره؟
    اخه مال من مثلا 512 هست اما همیشه با سرعت 50 دارم دانلود میکنم و 14 کیلو بایت کمتر از سرعت اسمیم هست

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پیشنهاد میکنم از شرکتهای دیگه هم استفاده کنی بعد بیا همین جا نظرت رو بگو

پ.ن : ببخشید برای من حساب کنید یه سرویس 384 با چه سرعتی باید دانلود کنه؟
    ریاضی بلد نیستم

والا باربد جان شما قاعدتا باید با سرعت 49 دانلود کنید اما مثه اینکه سرعت شما بالاتر از این حرفاس
    ایشالا اگه با این شرکت نموندم و توفیق داشتیم در خدمت سپنتا باشیم منم سرعتم فراتر از 96 کیلو بایت باشه و به 100 برسه

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه بگی چه ایراداتی داشته؟
    مثلا قطعی داشتی ؟
    با پشتیبانی مشکلی نداری؟
    سرعتت چطوره؟
    باربد جان که میگه همه سرعت های سپنتا اسمی هست.میخواستم بدونم سرعت شما هم اسمی هست یا اینکه اختلاف شدید داره؟
    اخه مال من مثلا 512 هست اما همیشه با سرعت 50 دارم دانلود میکنم و 14 کیلو بایت کمتر از سرعت اسمیم هست
    حرف باربد خان درسته. سرعتهاي سپنتا اسميه. من سرويس 256 دارم با سرعت 30 كيلوبايت بر ثانيه دانلود ميكنم.نوسان هم نداره اصلاً.
    مشكل عمده‌شون اينه كه پشتيبانيش تعطيله. من مدت يك ماه سرعت اينترنتم 2/3 مقداري بود كه بايد باشه. هرچي هم تماس ميگرفتم اونا هيچ راهنمايي نميكردن كه ايراد از چيه. آخرش بعد از كلي جستجو فهميدم ايراد از ويروس كشي بود كه روي سيستمم نصب كردم، يه گزينه رو غير فعال كردم و همه چي درست شد. البته اين ايراد هم از طرف خودم بود، اما اگه يه پشتيباني قوي داشتند، مشكل من خيلي زودتر حل ميشد.

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اخر سر کسی جواب من نداد ! کمی شک دارم ! بارید جان کجایی ؟!

اقا یک سوال ببنید من الان تا موجودی تا سقف 70 داره میرسه من اگر با این مقدار موجودی بخرم رایگان حساب میشه یا بعدا پول باید بپردازم ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببينيد اگر نوشته ميزان موجودي شما فلان قدر هست يعني تا اون قدر ميتونيد پول نديد و اعتبار رايگان بگيريد. اما اگر نوشته تا سقف فلان ميتونيد خريد كنيد، يعني تا اونجاييش كه اعتبار رايگان داريد از اون سقف كم ميشه، مابقيش رو بايد بپردازيد بعداً.
    مثلاً اگه ميزان موجوديتون 50 تومانه و تا سقف 110 تومن ميتونيد خريد كنيد، يعني آخر كار بايد 60 تومان بپردازيد.

6. این کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حرف باربد خان درسته. سرعتهاي سپنتا اسميه. من سرويس 256 دارم با سرعت 30 كيلوبايت بر ثانيه دانلود ميكنم.نوسان هم نداره اصلاً.
    مشكل عمده‌شون اينه كه پشتيبانيش تعطيله. من مدت يك ماه سرعت اينترنتم 2/3 مقداري بود كه بايد باشه. هرچي هم تماس ميگرفتم اونا هيچ راهنمايي نميكردن كه ايراد از چيه. آخرش بعد از كلي جستجو فهميدم ايراد از ويروس كشي بود كه روي سيستمم نصب كردم، يه گزينه رو غير فعال كردم و همه چي درست شد. البته اين ايراد هم از طرف خودم بود، اما اگه يه پشتيباني قوي داشتند، مشكل من خيلي زودتر حل ميشد.
    فقط خداکنه کار ما به پشتیبانی نیوفته که خدا میدنه کارمون به کجا میکشه.
    میشه بگی انتی ویروست چی بود و دکمه ایی که غیر فعال کردی چی بوود؟
    بابا خوب شما که میبینید که اینقدر تعطیلند چرا یه اعتراضی نمیکنید؟
    حالا با وجود این تفاسیر به نظرت صلاحه که من اینترنتمو عوض کنم و بیام سپنتا
    من به سرعت بالاتر نیاز دارم.داتک که داره ناز میکنه و میخواد سرویساشو گرون کنه..من هم گفتم بهتره که بیام به سپنتا.به نظرت صلاحه؟

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

سلام
    ببین چیز پیچیده ای نیست
    اگر موجودی مثبت باشه یعنی اینکه شما از سپنتا طلبکار هستی
    اگر 70 تومان موجودی داری یعنی اینکه شما این مقدار رو به یک نوعی طلب داری از سپنتا(کارمزد بهت تعلق گرفته - یا همین جوری به حسابشون از قبل ریختی - یا از طریق تبدیل کارت به پول)
    وقتی طلب داری و سرویس رو شارژ میکنی دیگه نباید پول بدی که

9. این کاربر از _Barbod_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

من به سرعت بالاتر نیاز دارم.داتک که داره ناز میکنه و میخواد سرویساشو گرون کنه..من هم گفتم بهتره که بیام به سپنتا.به نظرت صلاحه؟
    اگر با داتک مشکلی نداری خوب برای چی بیای؟
    حالا اگر دیدی گرون کرد و مثلا" قیمتها با سپنتا برابری میکرد اونوقت اقدام کن
    البته داتک فکر نمیکنم بالاتر از 512 داشته باشه

پ.ن:یک بار زنگ زدم داتک گفتم 1 مگ میخوام نیم ساعت الافم کردند بعد گفتند بالاتر از 512 نداریم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط خداکنه کار ما به پشتیبانی نیوفته که خدا میدنه کارمون به کجا میکشه.
    میشه بگی انتی ویروست چی بود و دکمه ایی که غیر فعال کردی چی بوود؟
    بابا خوب شما که میبینید که اینقدر تعطیلند چرا یه اعتراضی نمیکنید؟
    ويروس كشم Avira Premium Security Suite هست. اون گزينه‌اي هم كه غير فعال كردم WebGuard‌بود.
    در مورد اعتراض هم، هم اينكه نتيجه‌اي نداره، هم اينكه نقاط قوتش انقدر زياد هست كه به هر حال با اين هم كنار ميايي. ضمن اين كه اكثر مشكلات از طرف خود ما هست. كه اونم با يه مدت كار كردن با سرويس و همينطور مطرح كردنش تو اين فروم ها، يواش يواش خود آدم راه مي‌افته و اشكالش رو برطرف ميكنه.
    من خودم از داتك سرويس نگرفتم، ولي وصفش رو شنيدم! مطمئن باش كه هر چقدر هم كه سپنتا بد باشه، به مراتب بهتر از داتك هست. اما اگر شما رضايت داري يه بحث ديگه هست. باز هم خود داني، يه وقت با طناب من تو چاه نري!
    ولي من دو ساله كه مشتركم، مشكل خاصي به جز پرت بودن پشتيباني نداشتم.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اگر با داتک مشکلی نداری خوب برای چی بیای؟
    حالا اگر دیدی گرون کرد و مثلا" قیمتها با سپنتا برابری میکرد اونوقت اقدام کن
    البته داتک فکر نمیکنم بالاتر از 512 داشته باشه

پ.ن:یک بار زنگ زدم داتک گفتم 1 مگ میخوام نیم ساعت الافم کردند بعد گفتند بالاتر از 512 نداریم
    من با داتک مشکلی نداشتم
    داتک اولا برای سرویساش محدودیت گذاشته.یعنی منی که 512 دارم و باید با سرعت 64 دانلود کنم دارم با 50 دانلود میکنم.دوم اینکه ما برای 512 ماهی 50 هزار تومن میدادیم اما الان داره برای هر ماه 100 تومن میگیره.به خاطر همین گفتم که هم قراره محدودیت بزاره و هم قراره دوبرابر کنه خوب منم میرم از سپنتا اشتراک میگیرم که همون پول رو بدم اما با سرعت بیشتری دانلود کنم.
    اگه قرار باشه به داتک 100 تومن بابت 512 بدم میام و 150 تومن میدم و 768 از سپنتا میگیرم
    در ضمن باربد جان باید بهت بگم که داتک جدیدا سرعت 1 مگ هم داره میده اما چند کاربره هست که 240 هزار تومن هست.اگه سرعت یک مگابایت تک کاربره بده با ماهی حدود 120 هزار تومن که پیش همون داتک میمونم اما در هر حالت دیگه ای غیر از این میام و از سپنتا اشتراک میگیرم
    حالا به نظرت کار درستی میکنم؟
    ويروس كشم avira premium security suite هست. اون گزينه‌اي هم كه غير فعال كردم webguard‌بود.
    در مورد اعتراض هم، هم اينكه نتيجه‌اي نداره، هم اينكه نقاط قوتش انقدر زياد هست كه به هر حال با اين هم كنار ميايي. ضمن اين كه اكثر مشكلات از طرف خود ما هست. كه اونم با يه مدت كار كردن با سرويس و همينطور مطرح كردنش تو اين فروم ها، يواش يواش خود آدم راه مي‌افته و اشكالش رو برطرف ميكنه.
    من خودم از داتك سرويس نگرفتم، ولي وصفش رو شنيدم! مطمئن باش كه هر چقدر هم كه سپنتا بد باشه، به مراتب بهتر از داتك هست. اما اگر شما رضايت داري يه بحث ديگه هست. باز هم خود داني، يه وقت با طناب من تو چاه نري!
    ولي من دو ساله كه مشتركم، مشكل خاصي به جز پرت بودن پشتيباني نداشتم.
    ببین دوست من وقتی که شما میگید شرکت خوبیه و اکثرا هم میگن که خوبه من دارم به حرف شما اعتماد میکنم و میام به این شرکت.
    پس دلم میخواد اطلاعاتی اکه از این شرکت میگیرم درست باشه.
    (یه وقت توهین نشه ها.فکر نکنید که منظورم اینکه اطلاعاتی که شما میدید اشتباهه)
    شرایطم رو در بالا برای باربا جان گفتم .دلم میخواد شما هم نظر بدید.
    راستی دوتا سروال دیگه هم دارم
    شرکت پورت خالی داره یا اینکه باید زنگ بزنید و ازشون بپرسیم؟کسی بوده که تو منطقون سپنتا پورت خالی نداشته باشه؟
    سوال دومم اینکه چند روز طول کشیدتا سپنتا خط شما رو رانژه کنه و بزاره که به اینترنت وصل بشید.دقیقا چند روز طول کشید؟

ممنون میشم جواب بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •