نمی دونم . منم بی اطلام . جواب نمیده ....
نمی دونم . منم بی اطلام . جواب نمیده ....
اميدوارم كه هرجا كه هستند حالشون خوب باشه و مشكلي براشون پيش نيومده باشه.
اقایون هنوز خبری از علی جان نشد؟ امکان نداشت ایشون جواب ندن ؟!!!
سلام دوستان
مي بخشيد چند روزي نبودي مشغله كاري شديدي دارم و دسترسي به اينترنت هم قطع شده
الان WBOOT_V2 رو نوشتم و میشه با این برنامه براحتی بوت سکتور های 16 یا 32 بیتی ایجاد کرد و سرعت ساخت و تست کردن سیستم عامل رو خیلی بالا می بره بزودی در سایت قرار داده میشه
الان هم در حال نوشتن یک SHELL برای یک Mini Os که نوشتم هستم تا چند وقت دیگه سورسش رو در اختیار دوستان قرار می دهم
شاید کمتر بتونم On بشم
موفق باشید
_Love_Coder_
راستی نت عکس های که فرستادی همش ویروسی بود و یاهو اجازه دانلود نداد
مستر جان لطف کن اون لفظ ملی رو از روی امضات برداری من به این کلمه حساسیت دارم چون تا حالا تقریبا هر کاری در کشور ما با نام ملی انجام شده باعث ابروریزی بوده و نمی خوام کسانی که به این کلمه حساسیت دارند با دیدن این کلمه نسبت به کارمون پیشداوری کنند و بگویند این هم مثل بقیه کارهای ملی هست (در ضمن این کار ما ملی نیست بلکه جهانی هست !!)
سلام
لاو بابا من نگرانت شدم
گفتم نكنه خدايي نكرده مشكلي برات پيش اومده هرچي هم مستر زنگ ميزد خونتون برنميداشتي
بابا بي خبر نذار مارو
راستي كدوم عكسها رو ميگي؟؟؟؟
]نوشته شده توسط _LOVE_CODER_
چشم حتما . بابا تو کجایی . یه خبری چیزی؟ دق مرگمون کردی ؟ خونتون 10 بار زنگ زدم . کجایی جواب نمی دی ؟ یاهو هم شونصد تا اف گذاشتم. دریغ از یک جووواب . گفتیم خدای نکرده بلا ملایی سرت اومده ...خدا را شکر . از این به بعد هر کسی خواست جایی بره یا نمی تونه ان شه . حتما اطلاع بده . متوجه شدید دوستان ...
موفق باشید![]()
اقا اين مترجم چي شد من منتظرم
دوست من . بنده دو ماه قبل مطلبی رو دادم که تر جمه کنید . گویا هنوز نکردید؟ هنوز متوجه فرمایشتون نشدم . ؟ (مترجم؟)نوشته شده توسط Dj_sam
![]()
سلام
من تمام اين 36 صفحه رو امروز ديدم و همه رو خوندم واقعا عاليه..... من كه تو مدرسه تيزهوشان شاخ ويژوال بيسيك و سي ++ و سي# و ... هستم كم اوردم....
فقط مي خواستم بپرسم تا حالا چقدر پيشرفت كردين . اگر جوابمو بدين ممنون مي شم
اميد وارم موفق باشيد حمتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)