تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 295 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ضمن سلام دوستان مثل اینکه یکی از مهمترین امکانات پلیر خانگی را که عبارت باشد از باز کردن بیشتر فرمتهای ویدیویی بدون نیاز به تبدیل آنها را فراموش کرده اند . من الان مدل فیلیپس 5992 را که فلش نیر میخورد را دارم ولی وقتی سریال یوسف پیامبر را از اینترنت به فلش دانلود کردو نتوانستم آنرا باز کنم ضمن اینکه در فرمت ویندوز مدیا بود و این یونیت تنها wav 9 را ساپورت میکند . تندیل به divx xvid نموده و توانستم تصویر را بیا ورم و لی صدا چند ثانیه بعد از تصویر می آید. یکی از دوستان من پایونیر با فلش داشت و روی دستگاه ایشان امتحان کردم ولی نتیجه ای نداد.اگر دوستان پلیری را میدانند که اکثر فرمتها (wav,xvid,divx rmvb[ را میتواند با فلش از ورودی یو اس بی باز کند لطفا بمن معرفی نمایند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ضمن سلام دوستان مثل اینکه یکی از مهمترین امکانات پلیر خانگی را که عبارت باشد از باز کردن بیشتر فرمتهای ویدیویی بدون نیاز به تبدیل آنها را فراموش کرده اند . من الان مدل فیلیپس 5992 را که فلش نیر میخورد را دارم ولی وقتی سریال یوسف پیامبر را از اینترنت به فلش دانلود کردو نتوانستم آنرا باز کنم ضمن اینکه در فرمت ویندوز مدیا بود و این یونیت تنها wav 9 را ساپورت میکند . تندیل به divx xvid نموده و توانستم تصویر را بیا ورم و لی صدا چند ثانیه بعد از تصویر می آید. یکی از دوستان من پایونیر با فلش داشت و روی دستگاه ایشان امتحان کردم ولی نتیجه ای نداد.اگر دوستان پلیری را میدانند که اکثر فرمتها (wav,xvid,divx rmvb[ را میتواند با فلش از ورودی یو اس بی باز کند لطفا بمن معرفی نمایند.
    من فکر می کنم به این منظور باید دنبال HD playerهایی WD HD Media player بود
    خود من هم این سؤال را از اساتید داشتم که اگه ممکنه یک مقایسه ای بین این پلیر و پلیرهای معمول پایونیر و فیلیپسی-( که بحث داغ اینجا هستند) از نظر ویژگی ها و از نظر کاربرد ارائه کنند.
    از نظر قیمت این پلیر باید قیمتی در حدود پایونیر DV-610 داشته باشه حالا کدوم را باید انتخاب کرد.

سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

البته فرمت rmvb رو بعید میدونم هیچ پلیری باز کنه . ولی wav و دایویکس رو معمولا همه پخش میکنن . من که ال جی 5690 دارم تمام این فرمتهایی که گفتم پخش میکنه بدون هیچ مشکلی . من تابحال با فرمتهایی که شما گفتید مشکل دارید ، مشکلی نداشتم . البته در موقع کانورت کردن حتما مواردی مثل فرکانس نمونه و نرخ بیت و اندازه وضوح ممکن رو که توی دفترچه مشخص در نظر بگیرید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام
    یکی از دوستنام ال جی 5690 گرفته رفتم تستش کردم ،از نظر ساپورت فرمت بین پایونیر وال جی تفاوتی نبود، از نظر کیفیت تصویر ( فیلم اچ دی با نمایشگر براویا) یکم پایونیر بهتر بود (ولی نه خیلی زیاد) ولی از نظر کیفیت صدا ال جی حرفی واسه گفتن نداشت (البته در برابر پایونیر) وضوح صدایی که پایونیر میداد واقعا عالی بود.
    البته فک کنم دوستانی که سینمای خانوادگی ندارن ال جی 5690 انتخاب خوبی باشه(با توجه به ارزونتر بودنش و همچنین کابل اچ دی که همراش داره)
    پایونیر 410 حدودا 120 تومنه
    پایونیر 610 حدودا140 تومنه
    جفتش بدون کابل اچ دی
    ال جی 5690 فک کنم در حدود 100 تومن با کابل اچ دی در بیاد

5. این کاربر از farshidcivil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

با سلام
    یکی از دوستنام ال جی 5690 گرفته رفتم تستش کردم ،از نظر ساپورت فرمت بین پایونیر وال جی تفاوتی نبود، از نظر کیفیت تصویر ( فیلم اچ دی با نمایشگر براویا) یکم پایونیر بهتر بود (ولی نه خیلی زیاد) ولی از نظر کیفیت صدا ال جی حرفی واسه گفتن نداشت (البته در برابر پایونیر) وضوح صدایی که پایونیر میداد واقعا عالی بود.
    البته فک کنم دوستانی که سینمای خانوادگی ندارن ال جی 5690 انتخاب خوبی باشه(با توجه به ارزونتر بودنش و همچنین کابل اچ دی که همراش داره)
    پایونیر 410 حدودا 120 تومنه
    پایونیر 610 حدودا140 تومنه
    جفتش بدون کابل اچ دی
    ال جی 5690 فک کنم در حدود 100 تومن با کابل اچ دی در بیاد

معذرت میخوام
    احیانا منظور شما الجی 9650 نیست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

البته فرمت rmvb رو بعید میدونم هیچ پلیری باز کنه . ولی wav و دایویکس رو معمولا همه پخش میکنن . من که ال جی 5690 دارم تمام این فرمتهایی که گفتم پخش میکنه بدون هیچ مشکلی . من تابحال با فرمتهایی که شما گفتید مشکل دارید ، مشکلی نداشتم . البته در موقع کانورت کردن حتما مواردی مثل فرکانس نمونه و نرخ بیت و اندازه وضوح ممکن رو که توی دفترچه مشخص در نظر بگیرید .
    دوست عزیر ممنون از جوابت.آیا این مدل فرمت divx و xvid را میتواند از فلش بخواند و در اینصورت برای فیلمهایی که از طریق اینترنت در فرمتهای فوق دانلود میشوند با گپی آنها در فلش میتوان بدون کپی روی دی وی دی و یا سی دی براحتی آنرا تماشا کرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیر ممنون از جوابت.آیا این مدل فرمت divx و xvid را میتواند از فلش بخواند و در اینصورت برای فیلمهایی که از طریق اینترنت در فرمتهای فوق دانلود میشوند با گپی آنها در فلش میتوان بدون کپی روی دی وی دی و یا سی دی براحتی آنرا تماشا کرد.
    بدون هیچ مشکلی میخونه و مطمئن باش با این فرمتها هیچ مشکلی نداره . اصولا ال جی هم موبایلاش و هم ال سی دی و دی وی دی پلیر هاش سازگاری خاصی با دایویکس دارند .

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

سلام
    حتما به وبلاگ زیر سر بزنید ( این وبلاگ رو دوست خوبمون جناب farshidcivilپیشنهاد کردن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نویسنده این وبلاگ که معلومه دانشی در ضمینه سیستمهای الکترونیکی و صوتی تصویری دارن
    توضیحات و آموزشهای زیادیرو در این ضمینه و در قالب مقاله در وبلاگشون گذاشتن
    یک مورد اینکه ایشون مدعی هستم با وجود سیسمتهای حرفه ای و hi-end مثل برندهای Maranz و denon دیگه جای هیچ حرفی برای محصولات صرفا تجاری الجی و سامسونگ و ... ( و محصولات بنجل شرقی) باقی نمیمونه
    به گفته ایشون این کمپانیها محصولاتی رو با هدف سود بیشتر روانه بازارهایی مثل ایران میکنند
    مثلا وقتی الجی در مشخصات دی وی دی پلیرش زده UPSCALING 1080P (اسکن پیشرفته تصاویر ) و یا خروجی HD و برند معتبری مثل maranz هم در مشخصات محصولش UPSCALING 1080P و خروجی HD رو داره مثل این میمونه که بگیم آردی من کولر داره و مرسدس بنز همسایه هم کولر داره ولی آیا به نظر شما این دو کولر مثل هم هستند و قابلیت یکسانی دارن؟
    در آخر عکسی از دو برند Maranz و denon رو در کنار هم براتون میزارم ( ببخشید روی هم .....)

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

یک مطلب رو عینا از همین وبلاگ براتون میزارم برای کسانی که شاید نتونن به وبلاگ سر بزنن

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    UPSCALING
    مدتي است شركت هاي سازنده دي وي دي پليرهاي تجاري و ارزان قيمت از weapon جديدي استفاده مي كنند به نام UPSCALING و مدعي هستند كه پلير آنها در خروجي HDMI امكان تبديل سيگنال هاي 720i را به 1080P دارد!؟
    آيا اين داستان واقعيت دارد؟
    حالا خدمت شما عرض ميكنم.
    اول ببينيم تفاوت اين سيستم interlaced با progressive در چي هست؟
    در سيستم interlaced اگر ما 6 پيگسل تصويري داشته باشيم پردازشگر اول 1.3.5 را پردازش ميكنه سپس 2.4.6 را پردازش ميكند در اين سيستم امكان جا ماندن پيگسل ها زياد است مخصوصا در صحنه هاي اگشن و سريع اين مشكل بيشتر مي شود.
    در سيستم progressive پردازشگر همزمان هر 6 پيگسل را پردازش ميكند كه در صحنه هاي سريع بسيار به حفظ كيفيت تصوير كمك ميكند.
    من دي وي دي پليرهاي Elite زيادي را با بهترين فيلم ها بروي نمايشگرهاي بسيار عالي و بهترين كابل ها تست كردم در چندين تست از Denonو Maranzكه امكان واقعي UPSCALING 1080P را دارند سيستم را از i به P تغيير دادم تفاوت به حدي كم بود كه واقعا براي كسي مثل من كه خوره صدا و تصوير هستم زياد محسوس نبوده تا جايي كه در حال حاضر آنچنان به اين نكته اهميت نميدم.
    كمپاني ها در ساخت يك پلير كلاس A از بهترين طراحي در الكترونيك استفاده ميكنند و هيچ محدوديتي در ساخت ندارند, حالا چرا يك كمپاني در پلير مرجع خود از UPSCALING 1080P استفاده نمي كند و با همان سيستم 1080i پلير را عرضه مي كند دليل تفاوت نداشتن آنچناني اين دو سيستم پردازش تصوير است با استفاده از سرعت پردازش بالا مي توان مشكل جا ماندن پيگسل ها را به راحتي جبران كرد, براي مثال كمپاني بسيار مطرح Lexiconدي وي دي پلير مدلRT-20 كه از بهترين دي وي دي پليرهاي حال حاضر در دنيا است از سيستم 1080i استفاده كرده چرا؟
    مثال ديگر مدل DV-868A پايونر بهترين دي وي دي پلير پايونر در اين چند سال است آيا 1080P پخش مي كند؟ نه در خروجي Component 720P و در خروجي HDMI 1080i را ساپورت ميكنه! حالا همين كمپاني در پليرهاي تجاري بسيار ارزان قيمت1080P اجرا ميكنه؟! چرا در مدل مرجع اين امكان وجود ندارد؟
    زياد دوست ندارم داستان تعريف كنم فقط اين مطلب كوتاه را نوشتم كه گفته باشم گول اين كمپاني ها را نخوريد و دنبال اينكه اين پلير 100 هزار توماني HD پخش ميكنه يا 1080P هست يا نه نباشيد اگر قرار بود با اين پولا به كيفيت HD برسيد و يا حتي نزديك شويد ديگه پليرهاي چند هزار دلاري ساخته نمي شد.
    Last edited by babak_gww; 06-05-2009 at 21:20.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

میخوام چندتا مقاله و معری از پلیرهای مطرح براتون بزارم تا بدونین که این محصولات فقط محدود به سامسونگ و الجی و سونی نیستند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •