طبقه دوم رايگانه!
-----
-----
من يك ساعت پيش از جلوي ورزشگاه رد شدم ( زماني كه بارون خيلي شديد بود ) هيچ خبري جلوي استاديوم نبود . اصلا انگار هيچ كس نرفته ولي الان كه بارون قطع شده اميدوارم مردم برن .
دوست عزيز بازي 45 دقيقه ديگه شروع ميشه. تركيب به چه درد ميخوره!
وای
حتی طبقه اول هم کامل پر نشده
اقا طبقه دومو كه رايگان كردن. دوستان تهراني پاشين بابا برين ورزشگاه!
برديا پاشو برو ورزشگاه![]()
احتمالا الان برم برای شادی بعد بازی میرسم.
واقعا حیف که نشد.
اون نكونام بد بخت چقدر ضايع ميشه!!
اين قدر گفت جهنم صد هزار نفري حالا مياد ميبينه طبقه اول هم پر نشده!!!![]()
طبقه دوم رامیگند که اسپانسرتیم ملی قبول کرده هزینه اشو اما باورنکن تماشاچی های بازی دربی (دوبرابرشدن بلیطها) این هزینه رامتقبل شدند امان ازدست دوروییهای اینا
به نظر شما بزرگترين ننگ فدراسيون فوتبال در اين 5 سال اخير کدام گزينه است؟
1- تعليق چندين ماهه با وجود اخطارهاي مکرر فيفا
2- ارسال نشدن اسامي تيم استقلال با وجود اعلام زمان مشخص براي ارسالچ
3- خرج هاي چند ده ميلياردي براي پرسپوليس و بازده صفر درصدي
4- انتخاب علي لول به عنوان سرمربي در حالي که در نقطه اي ديگر از ايران افشين قطبي در حال اماده کردن جوابهاش براي سوالهاي خبرنگاران در مورد تيم ملي
نه اشتباه نکنيد هيچ کدوم از اونها جواب اونها نيست.
جواب دور کردن توده ي مردم از فوتبال.
کي فکرشو ميکرد توي تاريخ فوتبال جهان ايران با کره جنوبي اصلي ترين رقيبش در ورزشگاه ازادي بازي داشته باشه و تا نيم ساعت قبل بازي فقط نصف ورزشگاه پر شده باشه
مطمئن باشيد اگر تمام اون سوتي هاي بالايي هم از ياد بره اين يکي تا ابد به عنوان يک لکه ي سياه در کارنامه ي ورزشي مسئولان حال حاضر ورزش کشور ميمونه
من خودم تقريبا بيشتر از پنجاه درصد بازيهاي رسمي اي که تيم ملي در ازادي توي اين 10 سال داشته رو رفته بودم استاديوم
بازي با ژاپن هوا توي استاديوم منفي 10 درجه بود و پوست صورتم تا يک ماه همينجوري بدون اينکه کاري بکنم ازش خون ميومد
تازه تو اون بازي بليت رو بايد قبل بازي ميخريديم ومجاني هم نبود هينطور بازي با بحرين اونم بليطش رو توي باازر سياه به قيمت 10 تومن خريدم
اون بازي ها با وجود نصف اين تبليغات و امکاناتي که الان براي تماشاگرا فراهم کردن ساعت 10 تا 11 صبح پر شد ولي لين بازي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)