بعضی از این فروشگاهای اینترنتی آوردن چه جوریه بازی سالمه میگن یه مشکلاتی داره
من که دیگه وقت ندارم باید آمده دانشگاه رفتن بشیم مجبورم یجوری تهیه کنم فروشگاه خودمون نمیاره
بعضی از این فروشگاهای اینترنتی آوردن چه جوریه بازی سالمه میگن یه مشکلاتی داره
من که دیگه وقت ندارم باید آمده دانشگاه رفتن بشیم مجبورم یجوری تهیه کنم فروشگاه خودمون نمیاره
من که هیچ باگی نداشتم راحت بازی کردم از اول تا آخرش
البته همون اول یه کرک فیکس از تورنت گرفته بودم
دوستان هر کی بازی رو نخره نصف عمرش بر فناست !
با 9600 که یک کارت مین استریم هست روون بازی کردم با آخرین جزییات و رزولوشن بالا
من الان نسبش کردم کمی هم رفتم ..
بازیه خوبیه ادم نمی خواد ولش کنه هی می خواد ادامه بده...
گرافیک بازی نسبت به x-man خوب نیست batman نتونسته در محیط اطراف یه حالت
زنده ایجاد کنه در صورتی که x-man بسیار شادابتر بود..(چون این دو بازی شبیه بودن مقایسه کردم)
طراحی چهره شخصیت ها بسیار عالی هستش ...
حرف اخر امان از دست این pc انقدر باید صبر کنی تا بازی بیاد تا اون موقع هم همه تموم کردن.
ولی فک میکنم گرافیک بازی در کنسول بسیار بهتر باشه.
این کرکی که میگی رو از کجا دانلود کردی
تورنت بود دیگه
فکر کنم پایرت بی بود
این بتمن چرا مونگل بازی در میاره ؟ وقتی میرم دو اون شیرهای رو سقف مرحله اول ، میخوام اون دیوونه رو بزنم ، به سمتش که میخوام بپرم بتمن هی بال بال میزنه و آخر هم همونجا میوفته . اما تو تریلرش که دیده بودم این یکسره پرواز میکنه و با پاهاش حریف رو ناکار میکنه . حالا اونجا هیچی . الان رو یه تراس هستم زیر پام همش دود سبز هست . میخوام از اینور برم اونور میگه اسپیس رو نگه دارید ، میکنم اما به لبه که میرسه بتمن هی بال بال میزنه و آخر هم میوفته تو همونجا .
بعد
چه جوری سیو میکنه ؟ من مثل جی تی ای 4 یه اکانت آفلاین ساختم اما هربار که یرم تو بازی از اول میاد .
layken جان شما طمئنی هم xman رو بازی کردی هم این رو؟؟؟؟؟؟؟؟/
شاید شما رو حداکثر بازی نکردی وگرنه این گرافیک کجا اون کجا!!!!!!!!!!!!!!
بازی ووورین از نظر گرافیکی اصلا سطح بالا نبود بلکه فقط طرح بدن شخصیت بازی عالی ساخته شده بود وگرنه بازی گراقیک چندان خوبی نداشت در نقطه مقابل این بازی هم در مدل سازی هم در شخصیت و ... واقعا عالی عمل کرده.البته شاید نسخه pc فرق کنه چون من رو 360 بازی کردم هر دو بازی رو .البته با توجه به عکسا گرافیک pc حتی از مال کنسول ها هم بهتره تو لباس و شیدرینگ و ...
عزیزم بتمن تو این بازی اصلا مونگل نیست!!!!!!این بتمن چرا مونگل بازی در میاره ؟ وقتی میرم دو اون شیرهای رو سقف مرحله اول ، میخوام اون دیوونه رو بزنم ، به سمتش که میخوام بپرم بتمن هی بال بال میزنه و آخر هم همونجا میوفته . اما تو تریلرش که دیده بودم این یکسره پرواز میکنه و با پاهاش حریف رو ناکار میکنه . حالا اونجا هیچی . الان رو یه تراس هستم زیر پام همش دود سبز هست . میخوام از اینور برم اونور میگه اسپیس رو نگه دارید ، میکنم اما به لبه که میرسه بتمن هی بال بال میزنه و آخر هم میوفته تو همونجا .
بعد
چه جوری سیو میکنه ؟ من مثل جی تی ای 4 یه اکانت آفلاین ساختم اما هربار که یرم تو بازی از اول میاد .
شما وقتی تو اون دود سبز می ری بتمن بال بال می زنه شما باید اول زنراتور ها رو از بین ببرید بعد برید پایین.
خوب شد یکی مشکله منو داشت
منم یه بار تا همین جایی که گفتی رفتم ولی دفه بعد هیچ
ایول ایول
حل شد دیگه سیو میشه
من از تو اینترنت سرچ کردم کرک تورنت بتمن بعدش دانلود کردم و رفتم تو بازی دیگه حل شد
ایول
کسی این بازی رو روی ویندوز 7 بازی کرده ؟
الان خواستم سیو بازی از ویندور 7 رو به xp منتقل کنم ولی نمیشه
حالا موندم چه کنم این باگه هم که درست بشو نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)