درسته .... آخه اون فردي که با امکانات آموزشي کم توي يه منطقه محروم يا منطقه 3 داره درس ميخونه کجا .... و اون فردي که توي يه شهر بزرگ ايران ( منطقه 1 ) ميخونه کجا ؟ ....
درسته .... آخه اون فردي که با امکانات آموزشي کم توي يه منطقه محروم يا منطقه 3 داره درس ميخونه کجا .... و اون فردي که توي يه شهر بزرگ ايران ( منطقه 1 ) ميخونه کجا ؟ ....
Last edited by NikYar; 06-09-2008 at 20:31.
من بهش پیشنهاد میکنم بیاد تو P30 زود زود پست بده تا نره خود کشی کنه!!!
بالاخره سرش گرم میشه
اینجام یه جور دانشگاهه
که سطحش فراتر از ایرانه
Last edited by Arsa Persian; 06-09-2008 at 20:23.
بله.دقیقا.از سهمیه رزمنده استفاده کرده.البته خودش هیچ بویی از جنگ و دفاع مقدس و شهادت نبرده و یک لات به تمام معناست!!!! قربون این سازمان سنجش برم با این عدالتشون!!!!!
20:30 داشت اعتراض کنکوری ها رو جلوی سازمان سنجش نشون می داد عجب اوضاعی بود.
چه نامردی داره در حق یه عده می شه.
آخه اگه می خواستن بومی سازی انجام بدن حداقل این کار رو تو چند سال و آروم آروم انجام می دادن که بچه کنکوری ها یواش یواش گوشی دستشون می اومد نه اینکه یه دفعه بزنن بچه های کنکوری یه سال رو بیچاره کنن!!!
شما اینو میگی یه همکلاسی (دوست نبودیم) که باباش جانباز بود با 26000 شبانه عمران سازه دانشگاه تبریز قبول شد
اما یه دوستی داشتم با 8000 قبول نشد
آیا این عدالته
خوب اون فرد جانباز ارجش بیشتر از اینه که بیان تو دانشگاه برا فرزندش سهمیه بدن
اول واسه اونا امکانات رفاهی فراهم کنن
بهترین دانشگاهها رو براشون بسازن
اینطوری به ما هم ظلم نمیشه
امین جان مطمینی که مشتری برای آزادت پیدا شده؟اگه به نتیجه ای رسیدی من رو هم می شه باخبر کنی اگه بشه بفروشم.آخه دو جا آزاد هم قبول شدم.
تهرونیا قبل کنکور کلی امکانات داشتن بعدش هم کلی دارن
ولی ما که تو یه شهر محروم هستیم باید کلی جون بکنیم تا یه رتبه ی درست حسابی بیاریم که با این کارشون اینم ارزشی نداره
یعنی ما گناهمون اینه که داریم تو یه شهر محروم زندگی می کنیم ، تا طرف تهرانی بیاد با رتبه ی به مراتب بدتر از ما برن دانشگاه به مراتب بهتر از دانشگاه ما بشینن چرا؟ چون امتیازشون اینه که تهرانین!!!!
این است عدالت و دولت عدالت محور !
همونطوری که گفتم توی چند سال دارن این کارو انجام می دن.از پارسال تا 90.البته توی ویژه نامه سازمان سنجش که مربوط به انتخاب رشته بود نحوه گزینش دقیقا نوشته شده بود که کسی اون حرفا رو جدی نگرفت.البته معلومه چرا دیگه؟!!!!
اخبار 20:30 رو دیدین که مردم رفته بودن برای اعتراض؟! حالا اون بچه هایی رو که تهران زده بودند و قبول نشدند رو تقسیم کردن بین شهر های دیگه .در نتیجه یه عده اصلا هیچ جا قبول نمیشن !تهرانی ها هم خوش به حالشونه! بچه مخ های شهرستانی هم باید تو دانشگاههایی درس بخونند که تفاوت سواد استاد با دانشجو زیاد محسوس نیست. امکانات هم که دیگه نگم بهتره!
امکانات رو واقعا نگو
این امکاناتی هم که هست تو دانشگاه های بزرگ مال 50 سال پیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)