قسمت امشب خیلی باحال بودتوی این چند قسمت اخیرش بعد از شب های قدر این قسمت تا حالا از همشون خنده دارتر بوده به نظر من . . .
![]()
قسمت امشب خیلی باحال بودتوی این چند قسمت اخیرش بعد از شب های قدر این قسمت تا حالا از همشون خنده دارتر بوده به نظر من . . .
![]()
آقا اون قضیه خواب نادر ، آخر سریال ، باباشون تو مکان سرسبز پر از مه ، با دوست قدیمیش آقای مقدم (سیروس) چی بود؟
به نظر به مسخره گرفتن روز حسرت میاد (به نظر من)!!!
اون جایی که مادر درسا اومده و بود و صابر با واکر داشت راه میرفت
دیگه خیلی لودگی بازی گزاشته بودن
انگار میخواست به زور هم شده آدم رو بخندونه!
آره منم یاد روز حسرت انداخت.
از اونجا که این سریال همین روزها ساخته میشه احتمالا عطاران کار مقدم رو دیده و از این حرف منظوری داشته.
البته نمیشه گفت تمسخر.چون حرف بدی راجع به مقدم نزد ...
به نظر من احتمالا که نه ، 100 درصد!!
این روزا نمی دونم چرا سریالا شبیه هم شده ، دیشب توی مثل هیچکس هم حسین یاری داشت درباره روز آخر زندگی باباش حرف میزد ، یاد بزنگاه افتادم!!
به قول دوستمون بزنگاه انگار میخواد به زور آدمو بخندونه!!
بار آموزشی سریال که امشب از دیشبم بیشتر شده بود!!
راه رفتن صابر با واکر آخرش بود ! اونجایی که پشتشو کرد به زنه تهش بود
خواب نادر آخر تیکه به روز حسرت بود
دم عطاران واقعا گرم
شما هم خودش و ناراحت نکن ! اگه خیلی دنبال بار آموزشی هستی سریال حضرت یوسف و ببینبار آموزشی سریال که امشب از دیشبم بیشتر شده بود!!![]()
من جدی گفتم ، امشب بار آموزشیش زیاد شده بود!!نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه بده؟؟
از توصیتون هم متشکر!!!
از هفته دیگه سنت شکنی میکنم و یوسف رو به خاطر فقط شما میبینم(به نظر من)![]()
سلام خوبید؟؟؟؟؟؟؟ به نظر منم این قسمتش خوب بود...... وای اونجاش که صابر داشت راه میرفت خیلی باحال بود..... اون قضیه ی خواب نادرهم منکه اصلا حواسم نبود و بهش توجه نکردم ولی الان فهمیدم....چقدر شما دقیق هستید.......اگر هم فیلم روز حسرت رو مسخره کرده باشه به نظر من کار خوبی نکرده چون سیروس مقدم یکی از بهترین کارگردانهای تلویزیونه .......من که فیلماشو دوست دارم.....خوب فعلا....تا بعد.....
سلام
امروز صابر چقدر باحال با اون Walker راه می رفت،عین خرگوشا می پرید،پدر صلواتی آخر اَدا بازیه
این درسا خانومم که هر وقت باباهه می ره بیرون،یه لیست خرید میده،بد نگذره
راستی با این چند پهلو حرف زدن نادر واقعاً حال می کنم(در مورد خوابش)
اونجاشم که صابر فاکتور سرویس طلاهه رو می خواست ،خیلی تیکه بود!
حالا واقعا شاید عطاران منظوری نداشته ! مقدم فقط تشابه اسمی باشه
داستان طلا خریدن و فاکتور هم بهانه بود که یه جوری مبایعه نامه لو بره
Last edited by hosseinmusicmaster; 29-09-2008 at 03:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)