برای دیدن مشخصات CPU، رم و مادربرد می تونید از برنامه CPU-Z اسنتفاده کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دیدن مشخصات CPU، رم و مادربرد می تونید از برنامه CPU-Z اسنتفاده کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام،
خيلي ممنون Stream جان، من اين نرمافزارها را دارم: CPU-Z, GPU-Z, HWiNFO32, Sandra, Tweak UI wPrime و Dead Pixel Locator
ولي ميخوام بدونم آيا بايد لپتاپ آك باشه يا مثل اكثر قطعاتي كه تو ايرانه اصلا جعبه هم نداره؟ چطور بفهمم مثلا رم سيستم را عوض نكرده؟
نمی دونم توی بازار چطوری این لپ تاپ ها رو می فروشند!
رم default استفاده شده توی سری dv5t ساخت Elpida هست و باید همچین Timing Table ای داشته باشه:
T.N.T جان پیشاپیش تبریک میگم.امیدوارم فردا به دستت برسه و تو فرصت مناسب یه ریویو توپ هم اینجا ازش بگذاری.ببینم چیز جانبی واسش نمیگیری؟مثل میز لب تاپ یا خنک کننده؟
فقط 3 نکته:
1-به کجا سفارش دادی؟ایران اچ پی؟
2-زمانی که گرفتی بعد اینکه باطری رو شارژ کردی.یه تستی روی داغ کردنش انجام بده.مثلا بشین یه بازی کن باهاش ببین سمت چپ کیبورد زیادی داغ میکنه که هنگام کار اذیتت کنه؟
3-حتما باطریش رو توی حداقل 2 حالت تست کن..یه حالت رو به کارهای کاملا معمولی مثل گشتن تو نت اختصاصا بده.تایم بگیر چقدر باطری دووم میاره...حالت دوم یه فیلم باهاش ببین یا مثلا بشین فرضا باهاش اتوکد کار کن.توی این تستهات لطفا بازی های سنگین انجام نده که مطمئنا تایم رو خیلی کم و نا امید کننده میکنه.من فقط میخوام بدونم توی کارهای عادی و متوسط و کمی سنگین باطری چه کار میکنه.وگرنه تو کارهای سنگین که به اداپتور وصله دیگه
انشالله سالهای سال ازش استفاده کنی با خوشی
نميدونم اين كه ميگم كاملا درست باشه
ولي فكر ميكنم باتري تو 4-5 بار اول شارژ و دشارژ باتري ضعيف عمل ميكنه و سري هاي بعدي جواب بهتري ميده و روي لپ تاپ نو شايد جواب خيلي درستي گرفته نشه
ايراداتي كه از نظر بنده براش موجوده
1)bluray ROM داره و bluray RW نيستش.
برو دعا کن که نداره چون اگه داشت عمرش 5 سالست و در واقع عمر بلو-ری رایتر 5 ساله اینو خوده سونی هم تایید می کنه
می خوام یه DV7-1070 تا یک هفته دیگه بخرم می خواستم بدونم ساخت چند تا کشور موجود است با قیمت چون کشور های ژاپن،چین،سنگاپور،مالزی،تا یوان،کانادا محصولات Hp را تولید می کنند.مرسی
من DV5-1070 دارم رمش Hyundai Electronics هست
درسته.
مثل اینکه نوع حافظه های استفاده شده بر اساس کشوری که قراره محصول به فروش بره فرق می کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)