تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 214 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 2137

نام تاپيک: ◄ سوالات و مشکلات درباره‌ی پوست صورت ! ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    من یه پسرم و پوستم رنگش گندمیه و من اگه بخوام پوستم سفید بشه باید چیکار کنم؟؟؟
    سلام
    منم همچین مشکلیو دارم
    شما تونستی راه حل پیدا کنی
    ممنون میشم به منم بگی
    با تشکر

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام...سوال من عکس سوال ایشون هست...
    یعنی میشه پوست رو به طور دائمی "تیره تر" کردش ؟؟ نه خیلی تیره ولی تیره تر از اینی که هست...
    اگه سوالم از نظر علمی بی پایه و اساس هست ببخشید

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

تو آفتاب نرید : دی

داره خودمونی میشه keyvan_ssi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    اين دارو از سم باكتري كلستريديوم هست كه عضله مخطط رو فلج ميكنه بين 4 تا 8 ماه اثر داره اثرش هم زير 1هفته قابل ديدنه __ حتما بايد توسط بهترين متخصص هاي پوست تزريق كنين وكرنه مشكل عفونت و ... من كه دكتر عمومي هستم هنوز جرأت اين تزريق رو كه با سوزن انسولين هست به خودم نميدم چطور ميخاين خودتون اينكارو بكنين?...
    كلا اين دارو بصورت پودر فريز شده هست و در مطب بصورت محلول در مياد__ واقعا به اين تبليغات فقط بخنديد اين ها احتمالا محصولات اكراين و بلغار هستن كه با كيفيت كم ولي قيمت خوب خوراك سودجو ها هستند
    ‏_‏_
    فكر ميكنم تبليغ باشه وكرنه بهت بهترين رزيدنت هاي درماتو رو معرفي ميكردم
    ‏_‏_
    در كل اين دارو اثر خوبي داره اكر حرفه اي به عضلات درست تزريق بشه اما من اگر آقا هستي و مشكل حاد پايين بودن ابرو يا خط هاي عميق خنده و پيشاني رو نداري بهت توصيه نميكنم اما عوارضش از داروهاي ديگه كه سمپاتو ميمتيك ها بودند بسيار كمتره
    موفق باشي

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان _ من چن تا دارو رو بهتون توصيه ميكنم كلا ازون پزشكايي هستم كه اثر فوري رو دوس دارم ببينم _
    يكي هيدروكينون كه باعث كاهش توليد رنگدانه ها ميشه البته بايد با احتياط و بصورت يكنواخت ماليده شه وگرنه مثل ويتيليگو يي ها ميشيد اين دارو لك هاي قهوه اي رو هم بر ميداره البته بعضي ها مثل خانم خودم حساسيت شديدي بهش دارن
    داروي ديگه هم AHA ‎كه ديگه نيازي به توضيحش نيست توي ايران بسيار پرمصرفه و براي لايه برداري استفاده ميكنيم البته بايد از برند خوبي باشه و همراهش ضد آفتاب مصرف بشه
    ‏_‏_
    دوستي كه درباره ي مايكل جكسون عشق من كه فوت هم شده پرسيدن براي ايشون از تكنيك فريز سلول ها استفاده شده كه تو آسيا هم فك نكنم انجام شده باشه ولي استاد هيستولوژي يك روز در مورد اين عمل تدريجي روي مايكل برامون گفت__
    دركل من فرصت نكردم تاپيك رو بخونم اگر دوستان قبل گفته بودن ببخشن

6. این کاربر از keyvan_ssi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaMsUnG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام دوستان _ من چن تا دارو رو بهتون توصيه ميكنم كلا ازون پزشكايي هستم كه اثر فوري رو دوس دارم ببينم _
    يكي هيدروكينون كه باعث كاهش توليد رنگدانه ها ميشه البته بايد با احتياط و بصورت يكنواخت ماليده شه وگرنه مثل ويتيليگو يي ها ميشيد اين دارو لك هاي قهوه اي رو هم بر ميداره البته بعضي ها مثل خانم خودم حساسيت شديدي بهش دارن
    داروي ديگه هم AHA ‎كه ديگه نيازي به توضيحش نيست توي ايران بسيار پرمصرفه و براي لايه برداري استفاده ميكنيم البته بايد از برند خوبي باشه و همراهش ضد آفتاب مصرف بشه
    سلام
    دوست عزیز ممنون از راهنماییتون میخواستم ببینم خودتون برند خوبی سراغ دارید
    و کلا میشه بیشتر توضیح بدید درباره کرمها و صابونها
    آیا واقعا تاثیرگذار هستند

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز ممنون از راهنماییتون میخواستم ببینم خودتون برند خوبی سراغ دارید
    و کلا میشه بیشتر توضیح بدید درباره کرمها و صابونها
    آیا واقعا تاثیرگذار هستند
    منم همین سوال رو دارم, اگه لطف کنین یه راهنمایی در مورد مارک های مرغوب از همین AHA یا ضد آفتاب که با پوست چرب هم سازگار باشه, کنید ممنون میشم؟

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بله AHA ‎‏ ها واقعا توي درصد كم هم بسيار تأثير دارند البته اگر همراه ضد آفتاب قوي اي مصرف بشن چرا كه يك مقدار زيادي از سطحي ترين لايه پوست شما رو ميبره و بسيار بسيار حساس ميشيد در مقابل آفتاب مخصوصا__ توصيه ميكنم aha ‎‏ رو براي خودتون از متخصص پوست و مو بخواين چون استفاده سر خودش خطرناكه
    اما در مورد كرم ويتامين كا براي دور چشم هاي سياه خيلي خوبن __ و يك نوع صابون خيلي معروف 4هزار توماني هم اگه اصلش باشه براي طراوت پوست صورت عاليه ببخشيد چون تبليغ ممنوعه اسمشو نميتونم بيارم
    موفق باشيد

10. این کاربر از keyvan_ssi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بله AHA ‎‏ ها واقعا توي درصد كم هم بسيار تأثير دارند البته اگر همراه ضد آفتاب قوي اي مصرف بشن چرا كه يك مقدار زيادي از سطحي ترين لايه پوست شما رو ميبره و بسيار بسيار حساس ميشيد در مقابل آفتاب مخصوصا__ توصيه ميكنم aha ‎‏ رو براي خودتون از متخصص پوست و مو بخواين چون استفاده سر خودش خطرناكه
    اما در مورد كرم ويتامين كا براي دور چشم هاي سياه خيلي خوبن __ و يك نوع صابون خيلي معروف 4هزار توماني هم اگه اصلش باشه براي طراوت پوست صورت عاليه ببخشيد چون تبليغ ممنوعه اسمشو نميتونم بيارم
    توي ضد آفتاب هم معروفترين مارك بازار ايران كه آلماني هست واقعا خوبه
    موفق باشيد

12. این کاربر از keyvan_ssi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نميدونم اگر ميشه اسم آورد مسئولين بهم بگن چون طبق قوانين التبليغ الممنوع!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •