سلام
منم همچین مشکلیو دارم
شما تونستی راه حل پیدا کنی
ممنون میشم به منم بگی
با تشکر![]()
سلام
منم همچین مشکلیو دارم
شما تونستی راه حل پیدا کنی
ممنون میشم به منم بگی
با تشکر![]()
سلام...سوال من عکس سوال ایشون هست...
یعنی میشه پوست رو به طور دائمی "تیره تر" کردش ؟؟ نه خیلی تیره ولی تیره تر از اینی که هست...
اگه سوالم از نظر علمی بی پایه و اساس هست ببخشید![]()
سلام دوست عزيز
اين دارو از سم باكتري كلستريديوم هست كه عضله مخطط رو فلج ميكنه بين 4 تا 8 ماه اثر داره اثرش هم زير 1هفته قابل ديدنه __ حتما بايد توسط بهترين متخصص هاي پوست تزريق كنين وكرنه مشكل عفونت و ... من كه دكتر عمومي هستم هنوز جرأت اين تزريق رو كه با سوزن انسولين هست به خودم نميدم چطور ميخاين خودتون اينكارو بكنين?...
كلا اين دارو بصورت پودر فريز شده هست و در مطب بصورت محلول در مياد__ واقعا به اين تبليغات فقط بخنديد اين ها احتمالا محصولات اكراين و بلغار هستن كه با كيفيت كم ولي قيمت خوب خوراك سودجو ها هستند
__
فكر ميكنم تبليغ باشه وكرنه بهت بهترين رزيدنت هاي درماتو رو معرفي ميكردم
__
در كل اين دارو اثر خوبي داره اكر حرفه اي به عضلات درست تزريق بشه اما من اگر آقا هستي و مشكل حاد پايين بودن ابرو يا خط هاي عميق خنده و پيشاني رو نداري بهت توصيه نميكنم اما عوارضش از داروهاي ديگه كه سمپاتو ميمتيك ها بودند بسيار كمتره
موفق باشي
سلام دوستان _ من چن تا دارو رو بهتون توصيه ميكنم كلا ازون پزشكايي هستم كه اثر فوري رو دوس دارم ببينم _
يكي هيدروكينون كه باعث كاهش توليد رنگدانه ها ميشه البته بايد با احتياط و بصورت يكنواخت ماليده شه وگرنه مثل ويتيليگو يي ها ميشيد اين دارو لك هاي قهوه اي رو هم بر ميداره البته بعضي ها مثل خانم خودم حساسيت شديدي بهش دارن
داروي ديگه هم AHA كه ديگه نيازي به توضيحش نيست توي ايران بسيار پرمصرفه و براي لايه برداري استفاده ميكنيم البته بايد از برند خوبي باشه و همراهش ضد آفتاب مصرف بشه
__
دوستي كه درباره ي مايكل جكسون عشق من كه فوت هم شده پرسيدن براي ايشون از تكنيك فريز سلول ها استفاده شده كه تو آسيا هم فك نكنم انجام شده باشه ولي استاد هيستولوژي يك روز در مورد اين عمل تدريجي روي مايكل برامون گفت__
دركل من فرصت نكردم تاپيك رو بخونم اگر دوستان قبل گفته بودن ببخشن
سلام
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون میخواستم ببینم خودتون برند خوبی سراغ دارید
و کلا میشه بیشتر توضیح بدید درباره کرمها و صابونها
آیا واقعا تاثیرگذار هستند
منم همین سوال رو دارم, اگه لطف کنین یه راهنمایی در مورد مارک های مرغوب از همین AHA یا ضد آفتاب که با پوست چرب هم سازگار باشه, کنید ممنون میشم؟سلام
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون میخواستم ببینم خودتون برند خوبی سراغ دارید
و کلا میشه بیشتر توضیح بدید درباره کرمها و صابونها
آیا واقعا تاثیرگذار هستند
بله AHA ها واقعا توي درصد كم هم بسيار تأثير دارند البته اگر همراه ضد آفتاب قوي اي مصرف بشن چرا كه يك مقدار زيادي از سطحي ترين لايه پوست شما رو ميبره و بسيار بسيار حساس ميشيد در مقابل آفتاب مخصوصا__ توصيه ميكنم aha رو براي خودتون از متخصص پوست و مو بخواين چون استفاده سر خودش خطرناكه
اما در مورد كرم ويتامين كا براي دور چشم هاي سياه خيلي خوبن __ و يك نوع صابون خيلي معروف 4هزار توماني هم اگه اصلش باشه براي طراوت پوست صورت عاليه ببخشيد چون تبليغ ممنوعه اسمشو نميتونم بيارم
موفق باشيد
بله AHA ها واقعا توي درصد كم هم بسيار تأثير دارند البته اگر همراه ضد آفتاب قوي اي مصرف بشن چرا كه يك مقدار زيادي از سطحي ترين لايه پوست شما رو ميبره و بسيار بسيار حساس ميشيد در مقابل آفتاب مخصوصا__ توصيه ميكنم aha رو براي خودتون از متخصص پوست و مو بخواين چون استفاده سر خودش خطرناكه
اما در مورد كرم ويتامين كا براي دور چشم هاي سياه خيلي خوبن __ و يك نوع صابون خيلي معروف 4هزار توماني هم اگه اصلش باشه براي طراوت پوست صورت عاليه ببخشيد چون تبليغ ممنوعه اسمشو نميتونم بيارم
توي ضد آفتاب هم معروفترين مارك بازار ايران كه آلماني هست واقعا خوبه
موفق باشيد
نميدونم اگر ميشه اسم آورد مسئولين بهم بگن چون طبق قوانين التبليغ الممنوع!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)