2 راه داریم یا اینکه سیوتو لطف کن بده برم واست یا اینکه
خودت باید بری ..بازم میگم اون تابلو ها هر بار تغییر میشه و نمیشه به خوبی و دقیق گفت کهاین کارو بکنی رد میشه.
2 راه داریم یا اینکه سیوتو لطف کن بده برم واست یا اینکه
خودت باید بری ..بازم میگم اون تابلو ها هر بار تغییر میشه و نمیشه به خوبی و دقیق گفت کهاین کارو بکنی رد میشه.
يه مشكل دارم و اصلا وقت ندارم 35 صفحه بخونم. اگر ميشه كمك كنيد.
من بازي رو 1 ماه پيش گرفتم و روي VISTA 64bit نصب كردم . وارد بازي ميشه و intro اول بازي رو هم ميبينم. ميرسه به قسمتي كه بايد براي رفتن به MENU كليد ENTER رو بزنم، ميپره تو windows. يعني مشكل از 64bit بودنشه؟ يا از جاي ديگريست
سلام.
اقا من بازیو تمام کردم.
قسمت اخر که 2 راه داری من هر دو رو رفتم ولی توی هر دو راه میری یه سری فلاش بک میزنه داستان رو روشن میکنه
مخصوصا وقتی وارد در حقیقت میشی.
میشه یه توضیحی بدین تو این فلاش بک ها چه چیزی رو توضیح میده هم در truth هم در freedom چی میشه؟
تو فریدوم که خودشو میکشه واسه چچی خود کشی میکنه؟
و تو در خقیقت چرا دوباره گیر میفته؟
خب چون داستان بازی برگرفته از داستان و وقایع اتفاق افتاده در سری فیلم های اره هستش.
واسه همین باید برای درک بهتر و چگونگی نوع برخورد است که بهتره فیلم ها رو دید.
ولی در قسمت حقیقت شما به دنبال حقیقت ماجرا میرید و اینکه فرد مورد نظر رو بگیرید و در اخر هم که میبینیم باز کلکمون زده
و خودمون گرفتار میشیم.
ولی چون داستان وقیع مابین قسمت اول و دوم فیلم هست بری همین برای درک بهتر باید رجوع به فیلم ها داشته باشیم.
خوب دوستان منم بازی رو ( خیلی دیر ) تمام کردم بالاخره
خیلی بهتر از اون چیزی بود که انتظار داشتم از بازی
اخرش هم truth رو رفتم
فیلم saw 6 رو هم دیشب دیدم اونم عالی بود
سلام
یه جا گیر کردم میشه راهنمایی کنید
اوجایی که یه نفر به صندلی بسته شده و هی سرنگها میره تو دستش و میاد بیرون
باید چیکار کنم؟ آخرش هی میمیره.
دوسته عزیز در پست هایه قبلی چندین صفحه قبل توضیح این قسمت با عکس گذاشتم...
اینم توضیحات:
دوست عزیز معمای ساده ای هستش...شما باید با فرستادن قرص همشکل به جای خودش اونو رد کنید...اینطوری که دگمه ی اسپیس قرص آبی و دگمه ی شیفت قرص قرمز هستش...اونجا که باید خون رو بین خودت و آماندا تقسیم کنی تا آماندا نمیره چطوره؟ چطور باید ردش کرد اونجا رو؟ تورو خدا یکی سریع جواب بده
اوقتی قرص به داخل لوله میوفته سر دیگه ی لوله از مسیری که هست خارج میشه و قرص به خلاف جهت میره.اگر فلش هایی که تو شکل زدم نگاه کنی راحت متوجه میشی باید به حرکاته لوله نگاه کنی و قرص درست انتخاب کنی مثلا تویه همین عکس باید قرص آبی رها کنید
باید با همین قاعده ادامه بدی تا آزاد بشی..
فکر کنم دیگه کاملا واضح توضیح دادم
![]()
سلام دوستان
بی زحمت سیو بازی رو اونجایی که تو یه محوطه بسته میره که گاز هم داره و باید دو راه حقیقت و آزادی رو انتخاب کنه رو برام بذارید. با تشکر
اونجا که گاز نداره.....سلام دوستان
بی زحمت سیو بازی رو اونجایی که تو یه محوطه بسته میره که گاز هم داره و باید دو راه حقیقت و آزادی رو انتخاب کنه رو برام بذارید. با تشک
کجارو میگی شما....؟
آره یه محوطه کارخونه ماننده که باید از چند پلکان بالا بری . چند نفر هم هستن تا به در خروجی میرسی. بعدش وارد یه جایی میشی که گاز داره . اونجا دیگه جون ندارم که بخوام تو گاز برم . جز آخرای بازیهاحتمالا چپتر 9 یا 10 بود![]()
Last edited by mojtaba57; 26-12-2009 at 23:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)