اقا چوری همه ی مغازه های تهران رو رفتم ولی هیچ کدومشون نتونستن واسم شده علامت سوال اقا چوری تو نمی تونی راه حلی پیدا کنی؟
اقا چوری همه ی مغازه های تهران رو رفتم ولی هیچ کدومشون نتونستن واسم شده علامت سوال اقا چوری تو نمی تونی راه حلی پیدا کنی؟
سلام اسمم علی هست
والا من خودم هکر نیستم و کاری هم از دستم بر نمیاد.من فقط آموزش های انگلیسی را امتحان میکنم و فارسیش را همراه با عکس و توضیحات ساده قرار میدهم.
اگر شما همه کارهارا انجام داده باشی و هیچ کدام از فروشنده های تهران هم نتونسته باشن کاری کنند psp شما غیر قابل کپی خور کردن هست.
البته یکم عجیب هست چون این اولین مورد هست که اینجوری بوده.
علی جون من می خوام پی اس پی خودم رو که ورژن 5.03 هستش رو کاری کنم که با ضربدر وارد شه کمکم کن
دوست عزیز
بعد از هک شدن همچین قابلیتی رو توی Registry Hacks میاد و میتونی گزینه ی Enter Button تغییر بدی.
وقتی پی اس پی هک نباشه چی نمیشه این کار رو کرد ؟ یک سوال دیگه من می تونم پی اس پیم رو به ورژن 2.24 دانگرید کنم؟ لطفا کمکم کن!!!
نه متاسفانه نمیشه.
کلا فریمور این مادربورد جدیدا رو نمیشه دانگرید کرد. اگه دانگرید میشد که دیگه مشکلی نبود.
چجوری می تونم باطری پانادورا رو به حالت اول تبدیل کنم
اقا شایان خودت الان چند سال داری ؟ اصلا یک شماره بهت میدم یعنی همان شماره ی فروشگاه سونیک به اونجا زنگ بزن خودت ازش بپرس 2250557
جواب سوالت توی پست اول هست !!!!
توی قسمت چگونگی معمولی کردن باتری ؟!
برای خارج کردن باطری از حالت پاندورا شما باید باطری و مموری را از دستگاه خارج کنید.سپس دستگاه را به شارژر وصل کنید و psp را روشن کنید سپس باطری و مموری را داخل دستگاه گذاشته و برنامه Hellcat's Pandora Installer را اجرا کنید.
وقتی برنامه باز شد دکمه R را با دکمه مربع با هم فشار دهید.
اکنون باطری شما به یک باطری نرمال تبدیل شد است.
برای خارج شدن از برنامه کلید مثلث را بزنید.
Last edited by choory; 11-07-2009 at 21:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)