من شب ها تا 40 هم سرعتم میره
ولی از 8 صبح تا 10 شب بین 2 تا 4
Ipw/256
من شب ها تا 40 هم سرعتم میره
ولی از 8 صبح تا 10 شب بین 2 تا 4
Ipw/256
من رکورد 3 روز وصل بودن رو دارم ولی اگر دقت کنی تو حالت فری سرعت رپید خیلی کم می شه تو موقع ظهر
اینم مدرک ( مشترک نوع سرویس)
ای کاش عوضش سرعت اپلود رو ببرن بالا
من اکانت رپید دارم، سرعتم کمه
دوست عزیز خوب معلومه حالت فری رپید شیر سرعتش کمه.شما از هر شرکتی بگیری سرعتش کمه چون خود رپید سرعتو محدود میکنه.فکر میکنم تو مشخصات فری اینو نوشته.تعداد کانکشن های فری کمه به خاطر همین نمیشه با سرعت دانلود کرد.اینم یه عکس مذارم که ببینی سرعتم تو روز 50 به بالا هست .به ساعتشم نگاه کن.
![]()
اخه من تو حالت فری متوسط 10 و حداکثر 14 شب ها می رسه ولی روز داتک جدیدا محدود کرده تا 4 برسه(اگر وسط قطع نشه)
یک نکته دیگر فری تا 512 کیلوبیت جا داره پس با این محدودیت های سرعت فعلا ما مشکلی نداریم.
در ضمن مال من از ساعت 1ض2 تا 6 اینجوری است نه 11
شما کجایید؟(کدوم مرکز مخابراتی؟)
ای بابا دوست عزیز تو هم گیر دادی به ساعتا.بفرما این یکی رو نگاه کن بعد نگی دروغ گفتم.این توی همون رنج ساعتی هست که شما فرمودید.تو این ساعت هم با سرعت بالا میگیرم.پس حق بده بگم پهنای باند من خوب شده.درسته یا بازم میگی نه؟؟؟تو حالت فری من هر موقع میرم سرعتش پایینه حالا چی با 10 بگیره چی با 20 بگیره.من حداکثرسرعتم باید 64 باشه نه اینکه با 20 بگیره.به خاطر همین میگم رپیدشیر تو حالت فری محدود کرده.
![]()
Last edited by sms11; 01-10-2008 at 16:01.
کل ماجرا اینه:
شرکت داتک از حدود 3 هفته پیش، به طور ناگهانی و برخلاف قرارداد، پهنای باند مشترکان سرویس ای.دی.اس.ال را به حدود نصف کاهش داده است. برای مثال، کاربران سرویس 256 کیلوبیت بر ثانیه هرگز نمی توانند بیش از 150 کیلوبیت بر ثانیه ترافیک داشته باشند و این عدد در مورد سرویس های 128 کیلوبایت بر ثانیه 80 کیلوبیت بر ثانیه است. بخش های فنی و امورمشترکین این شرکت، در این زمینه پاسخگو نیستند و مشتریان معترض را با بهانه های نامرتبط سرگرم می کنند. اخیراً این رفتار گاه به پاسخ های بی ادبانه ای همچون: "همینی که هست، اگر نمی خواهید می توانید اشتراکتان را قطع کنید. مشتریان بسیار دیگری متقاضی استفاده از سرویس های ما هستند." تبدیل شده است.
ما امضاکنندگان زیر، خواستار انجام اقدامات زیر از سوی مراجع ذی ربط هستیم:
- از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که تفوق کاملی بر رفتار توزیع کنندگان اینترنت دارد، می خواهیم به این رفتار واکنش نشان دهد و سرقت آشکار پهنای باند مشترکان را متوقف کند.
- از قوه قضائیه می خواهیم با ارزیابی کارشناسی ادعای مشتریان، اقدام غیرقانونی این شرکت را متوقف کند و آن ها را به جبران خسارات مادی و معنوی وارد آمده بر مشترکان مجبور نماید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو الان گرفتم.البته خودم زیاد به این چیزا اطمینان ندارم اما اینو همیجوری گرفتم
![]()
سلام دوستان.من 512 دارم روزا 40 هم نیست.افتضاحه
شبا بد نیست یه زره بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)