مدرک این غیرانتغاعی سجاد چجوریه؟؟
روش مینویسن موسسه اموزش عالی؟ از ازاد شیراز معتبرتره یا نه؟
پولش چقدر میشه؟
دانشکده برقش کجاست؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدین...
مدرک این غیرانتغاعی سجاد چجوریه؟؟
روش مینویسن موسسه اموزش عالی؟ از ازاد شیراز معتبرتره یا نه؟
پولش چقدر میشه؟
دانشکده برقش کجاست؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدین...
Last edited by shifter; 10-09-2009 at 17:57.
هر دوش خوبه اما ببین دلت چی میگه؟یعنی ببین کدوم یکی رو بیشتر دوست داری صنایع یا نرم افزار؟به این حرفهای حاشیه ای در مورد شهریه ومدرک هم توجه نکن.آدم باید کار بلد باشه نه اینکه مدرکش رو از کجا گرفته باشه.
راستی شما اگر میخوای بری نرم افزار پس چرا اولین انتخاب آزاد رو نرم افزار نزدی؟
Last edited by deadboy; 10-09-2009 at 13:46.
دوستان من هم همون نرم افزار شیخ بهایی قبول شدم.
دیگه برای آخرین بار می پرسم،امید وارم این دفعه قانع بشم و یکیش را انتخاب کنم.
نرم افزار شیخ بهایی یا نرم افزار نجف آباد؟
ای بابا کار روزگار را می بینی؟بعضی ها موندند بین دو تا دانشگاه امریکایی که براشون پذیرش اومده کدوم را انتخاب کنند.اون وقت ما داریم سر آزاد و غیر انتفاعی خودمون را خفه می کنیم.
-----------
دوستان که می گفتند شهریه غیر انتفاعی از 400 تومن بالا نمیزنه.پس این چیه؟
برا ما این که حدود 600 در میاد.فرقش با آزاد چیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sha2ow; 10-09-2009 at 15:08. دليل: شهریه
درود٬
تو ایران علاقه هم معنی میده؟
من علاقم گرافیک٬ طراحی صفحات وب و طراحی صنعتی هست که بیخیال همشون شدم؛
در اولویت بعدی IT که شباهتهای بسیاری با مهندسی نرمافزار داره. ولی نرمافزار در این چند سال اخیر رشتهای شده که هرکسی میبینه چیزی نمیآره٬ میگه یه نرمافزارم میزنیم٬ امید به خدا! [به کسی بر نخوره] ولی درکل از نرمافزار خوشم میآد.
در مورد صنایع هم باید بگم که رشته فوقالعادهایه و بازار کار خوبی هم داره٬ اما تصمیم بین نرمافزار و صنایع کمی سخته٬ از یه دانشگاهی مثل شیخبهایی هم به این راحتی نمیشه گذشت.
راستی کسی در مورد بازار کار نرمافزار اطلاع دقیقی داره؟
اما تقریبن دیگه تصمیممرو گرفتم٬ و بازم سؤالم رو تکرار میکنم:
ــــــــــــــــنرمافزار شیخبهایی یا صنایع نجفآباد؟
درمورد شهریه هم باید بگم٬ تا اونجایی که من تحقیق کردم تفاوت چندانی نداره در حدود 150-100 چوق٬ واسهی خودم و شرایطی که دارم حدود 50 چوق.برا ما این که حدود 600 در میاد.فرقش با آزاد چیه؟
بزارید تا روشنتون کنم.1-دانشگاه نجف آباد رو با دانشگاههای دولتی مقایسه می کنند.2- از لحاظ امکانات نجف آباد با دانشگاههای غیر انتفاعی قابل مقایسه نیست.(خیلی بهتره)3- در کل شما که میگی لنگ شهریه نیستی و فرقی نداره ،اگر بری نجف آباد حال می کنید.4-خیلی از سخت گیری توی آزاد اصلا وجود نداره(از لحاظ تیپ و ظاهر و این چیزا)5-البته شیخ بهایی هم معروفه.در مورد بازار کار باید بگم که ایران یعنی پارتی.اگر کاشی کاری اقیانوس هم خونده باشی میری سره کار.در مورد نرم افزار باید بگم که بانک ها مشتری همیشگیش هستند.اما کسی که میره نرم افزار باید به قدری کار درست باشه که بتونه با طراحی نرم افزارهای کار درست خودشو بکشه بالا.در کل دوست من باز هم تاکید میکنم که همه چیز به خودت مربوط میشه.(به آینده فکر کن)
Last edited by deadboy; 10-09-2009 at 17:53.
من بقیه ی جاها هم گفته بودم که غیرانتفاعی با هزینه های جانبیش دست کمی از آزاد نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش یعنی شما میخوای شیراز که شهره خودته رو ول کنی بری مشهد؟میدونی با خرج خوابگاه و زندگی چقدر پات مییفته؟حالا مدرکش خدا هم که باشه.در ضمن مهر و مدرک وزارت علومی که آقای دانشجو وزیرش باشه چه ارزشی داره؟![]()
با جمله اخرت خيلي حال كردم!![]()
براي انصراف از سجاد ميشه تيليفوني يا با fax انصراف داد يا حتما بايد در محل حضور بهم برسانيم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)