تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 130 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1291

نام تاپيک: ✔ کنکور هنر ( تمام سوالات در رابطه با کنکور - رشته - انتخاب رشته - دانشگاه - و غیره )

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

منابع چی رو باید بخونیم؟ هر سال عوض میشه؟
    توی چند صفحه ی قبل منابع هست
    هر سال هم عوض نمیشه ،شاید یکی 2 کتاب درساش تغییراتی داشته باشه فقط مثل طراحی پارسال

داره خودمونی میشه Tarannom_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

همون منابع رو بخونید، اما به دنبال اینکه چه درسی حذف شده نباشید...کنکور هنر این چیزا سرش نمیشه و ممکنه از همون کتابا یهو سوال بیاد یا مثل امسال که هیچی از کتابای مدرسه نیومد...منابع اصلی مدرسه و آزاد رو که یاد گرفتید، هر کتاب دیگه ای که مربوط به هنر بود رو بخونید.
    منم کتابای چاپ 3-4 سال پیش رو خوندم، اما مغایرتی با کتابای جدید نداشتن...حتی طراحی رو هم پارسال خوندم، به نظر کتاب بی اهمیتی میاد، اما از وقتی اسکیس ها رو می دیدم، تو شناخت کارا و سبک های نقاش های مختلف خیلی بهم کمک کرد.

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

همون منابع رو بخونید، اما به دنبال اینکه چه درسی حذف شده نباشید...کنکور هنر این چیزا سرش نمیشه و ممکنه از همون کتابا یهو سوال بیاد یا مثل امسال که هیچی از کتابای مدرسه نیومد...منابع اصلی مدرسه و آزاد رو که یاد گرفتید، هر کتاب دیگه ای که مربوط به هنر بود رو بخونید.
    منم کتابای چاپ 3-4 سال پیش رو خوندم، اما مغایرتی با کتابای جدید نداشتن...حتی طراحی رو هم پارسال خوندم، به نظر کتاب بی اهمیتی میاد، اما از وقتی اسکیس ها رو می دیدم، تو شناخت کارا و سبک های نقاش های مختلف خیلی بهم کمک کرد.
    کتابای مدرسه! دیگه چیه؟ میشه منابع رو یبار دیگه بذارین؟ دفعه پیش یکی گذاشت ولی دوباره اگه میتونی شما بذار

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یعنی چی ؟ میشه چند تا از این کتابهای هنری معرفی کنین ؟ راستی کتابهای انتشارات مارلیک چطوره ؟

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

یعنی چی ؟ میشه چند تا از این کتابهای هنری معرفی کنین ؟ راستی کتابهای انتشارات مارلیک چطوره ؟

اصول فرم و طرح نشر نی رو بگیر مثلا کتاب خوبی هست

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

کتاب های انتشارات مارلیک معمولا سوال های زیاد جالبی ندارن....یعنی خیلی قوی نیست....

برای چه درسی کتاب های کمک آموزشی میخواین؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

هرکی کنکور هنر داده بیاد بگه چه منابعی رو خونده؟!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

هرکی کنکور هنر داده بیاد بگه چه منابعی رو خونده؟!
    اگه منظورتون منابع اصلی و کتاب های درسیه من یه بار تو همین تاپیک به شما گفتم.....

تا وقتی این منابع رو نخونده باشین و روش تسلط نداشته باشین خوندن منابع فرعی فایده نداره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Miss Artemis; 22-11-2010 at 01:22.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

اگه منظورتون منابع اصلی و کتاب های درسیه من یه بار تو همین تاپیک به شما گفتم.....

تا وقتی این منابع رو نخونده باشین و روش تسلط نداشته باشین خوندن منابع فرعی فایده نداره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    الآن من اول باید اینا رو بخونم بعدش برای کنکور ثبت نام کنم و قبول شدم میتونم رشته ای که الآن توش هستم انصراف بدم بیام هنر؟ برای امتحان عملی موسیقی باید در چه سطحی باشم تا بتونم قبول شم؟

و البته برام سواله که اگر توی کنکور قبول شدم یعنی این منابع رو خوب خوندم و تو کنکور قبول شدم و امتحان عملی رو افتادم تکلیف چیه؟! امتحان عملی چقدر مهمه و برای ورود به رشته هنر / موسیقی لازمه که توی امتحان عملی قبول بشیم؟ و میزان مهم بودنش نسبت به قبول شدن تو کنکور چقدره؟

داره خودمونی میشه Tarannom_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

منابع دو سه صفحه قبل هست...اول باید منابع درسی معرفی شده رو خوب بخونید و بعدش برید سراغ ازاد.

امتحان عملی از رتبه هم مهم تره...ممکنه حتی با یه رتبه ی خوب و امتحان عملی متوسط یا ضعیف، قبول نشید...اما با یه رتبه ی معمولی و کار عملی خوب قبول شید...دیدم کسی رو که با رتبه ی 50 بعد از مصاحبه ی نمایش رد شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •