سلام
با هک سیو بازی امکان داره اسلحه های مخفی اضافه بشه ولی احتمالش نزدیک به صفره.چرا؟ چون شما علم غیب ندارید که آدرس متغیر ونوع متغیر مربوط به اسلحه ی مخفی رو از درون فایل سیو پیدا کنید.
بنابراین دوست عزیز بهتره برای سیو بازی تو اینترنت بگردید.
سلام
با هک سیو بازی امکان داره اسلحه های مخفی اضافه بشه ولی احتمالش نزدیک به صفره.چرا؟ چون شما علم غیب ندارید که آدرس متغیر ونوع متغیر مربوط به اسلحه ی مخفی رو از درون فایل سیو پیدا کنید.
بنابراین دوست عزیز بهتره برای سیو بازی تو اینترنت بگردید.
شما چی رو نفهمیدید؟؟ برای هک بازی به طور حرفه ای باید حد اقل اسمبلی بلد باشید...اگه بلد باشید که حله...اما اینو بگم که این زبان بسیار سخته
بابا در يه حدي حرف بزن كه ما هم بفهميم
اينقدر با كلاس نشو.
Pr0G4mer راست ميگه.
براي نفوذ هر چه بيشتر به بازيها بايد اسمبلي بلد باشيد.
اصلا كار آسوني نيست.
البته Code Injection زياد سخت هم نيست ولي وقتي حافظه يه بازي Multilevel باشه اونوقت كار سخت ميشه .
سلام.. اضافه ميكنم
كد انجكشن معناي لغويش ميشه تزريق كد...استخراج كد....كد نويسي....
گفتم اگه خواستيد سرچ كنيد اينا رو سرج كنيد...راستي كد انجكشن كار حرفه اي هست و اگه مبتدي هستيد نريد طرفش
Last edited by ALt3rnA; 29-09-2006 at 17:13.
به نام خدا
من كه همين كارا بستمه. ديگه بيشتر اين نمي خوام براي خودم درد سر درست كنم.
سلام به مدیران و دوستان عزیز
خیلی برنامه ی عالی هست با تشکر از شما دوستان و مدیران عزیز
من یه بازی دارم با نام the suffering:prison is hell که وقتي art money را اجرا ميکنم و بعد بازي را و بعد از اينکه بازي را اجرا کردم ميخواهم که از بازي به وسيله ي ctrl+f12 از بازي بيام بيرون نمياد بيرون و وقتي کلا از بازي ميام بيرون چيزي در پنجره ي Select process نمياد يعني اصلا اسم بازي در انجا نمي ايد ؟؟؟!!! علت چيست؟چگونه ميتوانم اين مشکل را حل کنم؟
با تشکر
سلام.
خوب بايد بازي در حال اجرا باشه تا Artmoney اونو تشخيص بده.
بعضي بازي ها يه كم سخت Minimize ميشن كه بايد ا ز قسمت تنظيماتشون كاري كنيد كه به صورت FullScreen اجرا نشن.
با سلام
با تشكر از شما ولي باز هم نشد من اول art money رو را باز ميکنم و بعد هم بازي رو ولي باز هم توي select process چيزي نمياد بازي رو به روش هايي که شما گفتيد باز کردم ولي باز هم چيزي نمياد و بازهم art money انو تشخيص نميده لطفا کمکم کنيد چون که خيلي بهش احتياج دارم بايد چکار کنم تا art money انو تشخيص بده |؟؟؟
ايا نرم افزار ديگري مي خواهد؟؟؟؟؟؟
با تشکر از دوستان و مديران عزيز
نام بازي:The Suffering:Prison Is Hell
Last edited by davoodf; 02-10-2006 at 20:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)