ببخشیدا اما اصرار شما روی این مارک ماله چیه
راسی میشه توسط مودم سرعت آپو کم و بعد زیاد کرد
ببخشیدا اما اصرار شما روی این مارک ماله چیه
راسی میشه توسط مودم سرعت آپو کم و بعد زیاد کرد
Last edited by ELSIN; 20-08-2008 at 20:25.
سلام
من مودم Billion 5210S از شاتل خریدم، من سرویس پک 3 رو xp دارم. مثل اینکه با SP3 مشکل داره و firmware مودم باید آپدیت شه. من از تو سایت گرفتم ولی موقع آپدیت پفت که این firmware سازگار نیست. کسی تونسته این مشکل رو حل کنه ؟
ممنون
با لن وصلش کن
من و شركت مخابرات كيلومتر ماشين رو مي خونيم بعدش حدش مي زنيم كه اگه فاصله خط مستقيم باشه حدودا چقدر ميشه!!![]()
ایشون از این نوع مودم استفاده میکنند و راضی هستند و مدلهای دیگه را پیشنهاد میکنند ولی از نمونه های عالی مودم ای دی اس ال مودم ای ام 602 ایسوز هم هست که با قیمت 50 هزار تومان میتونید تهیه کنید !
سلام
خسته نباشین
adsl من یه ماه راه اندازی شده مودم که روشن , روی تلفن نویز زیادی میندازه اصلا امکان مکالمه نیست
سیم کشی تل هم هم با فاصله از کابل برق رد شده چجوری مشکل رو بر طرف کنم
گوشی رو که بر میدارم dc میشه یا تل که زنگ میخوره stop میشه
با میکرو فیلت ر مشکل کاملا حل میشه ؟
Last edited by shahab-asemani; 21-08-2008 at 08:35.
باید سر خط رو چک کنی ببینی اونجا هم همین مشگل هست یا نه اگه نبود که مشگل داخلیه ولی اگه اونجا هم همینطوری بود اشکال از مخابراته
آره با میکرو ف.یلتر یا اسپلیتر درست میشه.سره راه تلفن قرار بدید
اسپلیتر رو بزار واسه تلفن اولی که خونتون داره و از اون اومده به کامپیوتر شما و ...
درست میشه
کجا من اصرار شدید داشتم روی این مارک...؟؟؟ دفعه اول که در موردش حرف زدم توضیحات کانفیگش بود... دفعه دوم هم یکی از دوستان گفت USRobotics یا D-Link که من گفتم USRobotics... دفعه سومم ایشون پرسیدن نظرتون در مورد مودم USR9107 چیه...؟؟ منم گفتم مودم خوبیه و قیمتشو دادم...
به خیلی از دوستانمم مدلایی از مودمای D-Link و Linksys رو پیشنهاد دادم و میدم...
من کلا از شرکتایی که کارشون درسته خوشم میاد... مثل Linksys و USRobotics و D-Link و DELL و hp و Apple و...
حالا روی Linksys و USR کمی تاکید دارم به خاطر اینه که به نظر من شرکتای آمریکایی قابل اعتمادتر از بقیه هستن...
در ضمن، مودم ADSL همچین چیز پیچیده ای نیستش که آدم بخواد از کی بخره... چینی و آمریکاییش یه کار رو میکنن و عین همن...
در مورد سوال دومتم من تا حالا یه چنین چیزی ندیدم... البته میتونی یوزرها رو محدود کنی که مثلا بیش از فلان مقدار دانلود و یا آپلود نداشته باشن ولی یا من ندیدم و یا نداریم که بشه سرعت رو محدود کرد... برای این کار برنامه های بسیار ساده و کم حجمی هستن که خیلی کار باهاشون سریع تر و راحت تر از کار با تنظیمات مودمه...
![]()
Last edited by Cleeev; 21-08-2008 at 16:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)