تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 198 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام.

بچه ها راهی وجود نداره که مادره Conner (ایسولد) زنده بمونه ؟ بهم گفتن برو Cirle of Magi ، اونجا که رفتم ، یکی دیگه از کوئست ها شروع شد (با Wyne) ، که اونجا هم خیلی سخته !!! نمیشه کاری کرد که قبل از اینکه کوئست شروع شه ، من یه mage بردارم برم و Conner رو نجات بدم؟ (بدون اینکه مادرش بمیره)
    (موریگان رو بردمش تو Fade ، آخر کار تو کمپ از Aliestir مقدار زیادی محبوبیت کاسته شد ... کلی هم دادوبیداد کرد سرم )

راستی اگه دقت کرده باشید ، وقتی با Sten (مثلا) میریم تو یه شهری ، یه کوئست فرعی میگیریم ، Sten بدش میاد ولی وقتی با Leliana میریم اون خوشش میاد و +4 تا محبوبیت میده ... میخواستم بدونم اگه با Leliana برم و Sten رو نبرم ، فرقی میکنه یا اینکه اتوماتیک -4 از Sten کم میشه ؟ (چه باشه چه نباشه)

برای rogue یی که میخواد تن به تن بجنگه و مخفی نشه و از پشت سر نکشه ، کدوم یک از 4 زیر مجموعه مناسبه؟ فکر کنم Duelist خوب باشه ....نه؟ از کجا میتونم یاد بگیرمش؟
    نه بابا باید بری همون برجه circle mage بعد با همون Wynne بری این جن‌رو بکشی من خودمم الان اونجا هستم رفتم تو سرزمین اون Sloth Demon دهنم داره صاف میشه خیلی سخت شده الان نمیتونم اون Ogre رو بکشم نیمدونم چیکار باشد بکنم. آخرش فکر کنم مجبور شم بزنم Easy برم Medium خیلی سخته ولی Easy هم خیلی افت داره.
    کسی تکنیکی چیزی بلد نیست بشه این Ogre رو تو سرزمین آین جنه بکشیم Warrior هم هستم. نامرد یدستی میگیره دو تا میزنه تو کلم می‌میرم.

در اون حالتم که میگی نه اگر اون فرد رو انتخاب نکرده باشی از محبوبیتش کم نمیشه البته فکر میکنم، من که انقدر بچه مثبت بازی درآوردم و به همه کمک کردم این Morrigan با Sten حسابی شاکی هستن منم بیخیالشون شدم با Leliana بیشتر میپلکم این Sten رو که فکر کنم آخرش بندازم بیرون اصلاً از قیافش خوشم نمیاد نمیشه 4 کلمه باهاش حرف زد این Leliana ولی کلی داستان تعریف می‌کنه وقتی هم ازش تعریف میکنی خیلی شاد میشه بچه.
    Last edited by Guts; 30-11-2009 at 18:09.

2. این کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این Sten رو که فکر کنم آخرش بندازم بیرون اصلاً از قیافش خوشم نمیاد نمیشه 4 کلمه باهاش حرف زد
    نه نندازی بره .... Sten خیلی قویه .... یه two hand بهش بده ، میترکونه یواش یواش باید باش حرف بزنی ، خیلی سوال بپرسی عصبی میشه ....

میگم این medium وقتی انقدر سخته ، دیگه Hard یا Nightmare چه جوریه؟؟؟؟ ینی واقعا میشه اونارو بازی کرد؟

ما که آخر سر این تاکتیکز رو یاد نگرفتیم ... دارم بهش ور میرم ... خیلی دوست دارم از این قسمت استفاده کنم .....

نه بابا باید بری همون برجه circle mage بعد با همون Wynne بری این جن‌رو بکشی
    ینی میگی quest The Broken Circle رو انجام بدم ، بعد بریم پیش Conner ? ....

راستی یه سوالی داشتم:
    هر نژادی بهتره که چه کلاس و چه زیرمجموعه کلاسی رو برداره ؟ فرقی هم داره یا نه ؟
    مثلا Human تو Human Noble بهتره Warrior باشه یا Rouge ? اگه Warrior تمپلر یا بقیه شون ؟ فکر کنم برای Breasker بودن بهتره دوارف بود .... نمیدونم فرقی داره یا نه ... ؟ چه از لحاظ قدرت چه از لحاظ سنت !

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

هر نژادی بهتره که چه کلاس و چه زیرمجموعه کلاسی رو برداره ؟ فرقی هم داره یا نه ؟
    نژاد انسان ها بخاطر متعادل بودن توانایی هاشون برای همه ی کلاس ها مناسب هستند
    نژاد الف ها برای جادوگر بودن Willpower+Magic
    نژاد کوتوله ها هم برای Rouge ها مناسب اند

5. 3 کاربر از new evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

دوستان منم اینجا گیرم :دي
    با این تفاوت که من کوئست Circle رو انجام دادم و به خاطر نجات Conner برگشتم ولی چیزی پیدا نکردم همه جارم گشتم ولی کسی یا چیزی نبود
    باید چی کار کنم؟
    باید Quest را انجام بدی و طرف Mage هارو بگیری نه Templar ها . بعد باید با First Enchanter Irving در این مورد صحبت کنی که خودش با چند تا Mage دیگه میان به Redcliffe Castle .
    اتفاقا دشمن های توی Fade سخت نیستند. توانایی هاتونو باید درست برداشته باشید گفتم قاطی پاتی برندارید. ار اون Fountin ها هم حتما استفاده کنید Attribute های مجانی می گیرید.

7. 4 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

دوستان من به یک مشکل بد خوردم
    یک چیزایه قرمزی هست بالایه صفحه ی آپگرید هات وقتی میمیری! اونا چجوری از بین میرن
    من 5 تا از اونا برا Alistair دارم میره زیر Boss تک میشه!
    خودمم ( میج ) هم 6 تا دارم! هممون کلا داریم! که باعث شده Reg Mana و Attack و... کم بشه... نمیدونم یک جورایی شبیه آسیب دیدن زره تویه WOW هست اما اونجا یک Repair میکردیم اینجا باید چیکار کنیم؟ ( خیلی مهمه 1 روزی هست معطلم )
    در ضمن دوستان من Mage شدم و Attacker الف میخواستم ببینم فقط Primal بگیرم یا نه؟

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

دوستان من به یک مشکل بد خوردم
    یک چیزایه قرمزی هست بالایه صفحه ی آپگرید هات وقتی میمیری! اونا چجوری از بین میرن
    من 5 تا از اونا برا Alistair دارم میره زیر Boss تک میشه!
    خودمم ( میج ) هم 6 تا دارم! هممون کلا داریم! که باعث شده Reg Mana و Attack و... کم بشه... نمیدونم یک جورایی شبیه آسیب دیدن زره تویه WOW هست اما اونجا یک Repair میکردیم اینجا باید چیکار کنیم؟ ( خیلی مهمه 1 روزی هست معطلم )
    در ضمن دوستان من Mage شدم و Attacker الف میخواستم ببینم فقط Primal بگیرم یا نه؟
    از Injury Kit ها استفاده کن یا در Camp استراحت کن.
    می تونی مخلوطی از Primal و Entropy Spells داشته باشی.

10. 3 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

باید Quest را انجام بدی و طرف Mage هارو بگیری نه Templar ها . بعد باید با First Enchanter Irving در این مورد صحبت کنی که خودش با چند تا Mage دیگه میان به Redcliffe Castle .
    اتفاقا دشمن های توی Fade سخت نیستند. توانایی هاتونو باید درست برداشته باشید گفتم قاطی پاتی برندارید. ار اون Fountin ها هم حتما استفاده کنید Attribute های مجانی می گیرید.
    آقا نکته خوبی اشاره کردی من همینجا هستم ولی یه مشکلی دارم:
      محتوای مخفی: مشکل 
    من این Circle رو رفتم ولی این غول آخر تو این برجه مثل اینکه همه Mage ها رو کشته دیگه Mage باقی نمونده البته به نظر اینطور میاد فقط اون پیره‌مرده زنده موند آخرش حالا باید چیکار کنم این همه رفتم دسته خالی برگردم.

راستی من Elf و Warrior هستم باید کدوم قدرت‌هامو بیشتر تقویت کنم. البته دو تا شمشیرم دارم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تو این بازی میشه Re talent کرد ؟ ینی یه کار کنیم همه چی clear شه و از اول بچینیم .... تو wow که میشد.

در ضمن یه نقطه ضعف کوچیک داره :
    اینه که وقتی یه کاراکتر میسازی (چهره شو منظورمه) ، بعدا اگه بخوای باهمون یه کلاسه دیگه رو بازی کنی نمیشه .... خیلی خوب میشد اگه مثه فالوت 3 یه جای دیگه به جز شروع بازی برای edit میذاشتن( وقتی داری از Valut خارج میشی) ، .... میشد قبل از ورود به Ostager یه همچین چیزی بذارن. یا اینکه حداقل قبل از شروع به بازی یه سیو میشد کرد بد نبود .... من الان یه چیزی رو اشتباهی زدم ، تو بازی نظرم عوض شد ، حالا دوباره باید 15 دقیقه وقت بذارم و بسازمش ..... حیف نیست ؟

در ضمن من الان دارم DLC رو میگیرم ... Optimus جان من با لینک تورنتی که شما گذاشتید دارم میگیرم ... همش همینه دیگه ، کامله نه ؟ برای نصبش حتما باید پچ بازی نصب باشه؟ تو گیمزپات 2-3 تا پچ براش دیدم .... اول اونارو نصب کنم؟

راستی پچ ها اگه تغییر جدی و خوبی ندارن بهم بگید که نصبشون نکنم ! آخه حجمشون کم بود.

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کوئست رو انجام دادم و با Irvin صحبت کردم
    بعد از این کوئست رفتم اون دهکده و بعدش Castle
    که اونجا بهم کوئست دادن برگردم circle برای نجات conner که منم برگشتم همه جارم گشتم ولی چیزی نبود خبریم از Irvin نبود
    تو fade هم رفتم ولی همه از دستم ناراحت شدن مخصوصن alistar که 10 تا از رابطه دوستیش کم شد منم بی خیال شدم و رفتم کانر رو راحت کردم

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

وقتی لول آپ میشیم ، اگه پوینت هامون رو مصرف نکنیم و بعد دوباره لول آپ شیم ، پوینت های قبلی می پره؟

تا لول چند میشه لول آپ شد؟ 25؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •