منظورت youtube هست؟!
اگه اونه که ف. ی.ل.ت.ر نیست
منظورت youtube هست؟!
اگه اونه که ف. ی.ل.ت.ر نیست
تا زمانی که سی905 به بازار نیاد نمیشه در رابطه با کیفیت دوربینش نظر داد و کلا از اول ضد و نقیض در رابطه با سی905 زیاد بود
اونم از cmos که الدر گفت ساخت سامسونگه و آخرش هم معلوم شد چرته و اونم از عکس های موبایل ریویو که اصلا قابل قیاس با عکس های gsmarena نیستش
بهتره به تاپیک W960 i مراجعه کنی تا به عمق صحبت های من پی ببری
آدمی مثل شما توی ایران تیپ میزنه که چی بشه؟
Last edited by farhoode; 11-09-2008 at 13:48.
چی میگی..........با لحن 3 در4.........
چیزی که عیان است چه حاجت یه بیان است................![]()
خیلی وقتا آدما سکوت کنند خیلی بهتر است
درضمن شما اصلا تو کلوپ سامسونگ نیا ولش کن شما برو با همون کمر باریکت حال کن ! ( ضخامت 5/16 !!!)
فرهوده خانم من یه بار گفتم تا بیشتر از این شخصیت خودتو نمایان کردی دست بردار !
بچه ها فقط خیلی به عمق صحبتها نرید که غرق میشید !
والا من تا بحال سطحیتر و مسخره تر از صحبتهای تو نشنیدم !
دو بار بن شدی درست نشدی ؟ باید حتما بن دائم بشی؟
سلام
میگم من این شخصیت farhode خیلی برام جالبه
هر چی بهش می گین انگار نه انگار
بابا دخترم دخترای قدیم.![]()
اولا الان i8510 گوشی هست که واقعا سامسونگ نشون داده از نوکیا چیزی کم نداره و مطمئن باشین n96 با این قیمت زیاد و طراحی تکراری که داره جلوی این گوشی شکست خواهد خورد . ولی حرف من یه چیز دیگست :
1. دوستانی که میگن قبل خریدن ارمانی میخواستی تحقیق کنی ......
من تحقیق کردم خوبم کردم می دونستم هم این ایراد ها رو داره ولی با این شدت واقعا ادم از اون برند دلزده میشه . نوکیا هم سری های فشن داره و اونا هم بیشتر روی ظاهر تاکیید شده ولی امکانات دیگه رو در سطح متوسط داره ولی میشه گفت صدا - دوربین - ال سی دی و ... ارمانی افتضاحه .
2. نوکیا 1.5 سال پیش N95 رو داد بیرون ولی وقتی به U900 نگاه میکنی یا G810 تازه می بینی هنوز بعد 1 سال نتو نسته جای 95 رو بگیره که هیچ تازه صدا و ال سی دی ضعیف تری هم داره ( البته دوربین 810 ..... ) , ایا هنوز سامسونگ گوشی زده که هم ال سی دی خوب - هم دوربین عالی - هم صدای خوب ....... رو داشته باشه ؟
شاهکارش 8510 هست که هنوز تو ال سی دی عالی نیست .
خلاصه :
( منظورم اینه که 95 وقتی شاخ نوکیا بود هیچ ایرادی نداشت از 99% لحاظ از همه ی نظر ها بهتره همه بود ( صدای 73 رو فاکتور میگیرم ) ولی با اینکه 8510 از همه نظر بهترین هست چرا باید ال سی دی خوبی مثل یه گوشی 400 دلاری ( N78 ) نداشته باشه ؟؟؟؟؟ اخه تو OMNIA هم همین داستانه )
ولی باید قبول کرد حالا کمی نوکیا از سامسونگ عقب مونده .
ولی باز تاکید میکنم گوشی هایی مثل U900 با اینکه 1 سال بعد اومدن ولی هیچ حرفی جلوی 95 ندارن وتازه در کل پایین تر هم هستن .
همه ی اینا نظر شخصی بود .
منتظر شاهکار گوشی ها 8510 میمونیم .
موفق.....
Last edited by ravani_13; 11-09-2008 at 16:42.
سلام.....................
عزیزم .....2سال قبل از n95 نوکیا سامسونگ گوشی وارد بازار کرده بود که 10 مگا پیکسل دوربین داشت و 3 سال قبل n95 هم گوشی دیگری عرضه کرد که 7 مگا پیکسل بود دوربینش نوکیا تا 2 سال دیگه هم 10 نمی تونه بده بیرون اگرم بده تازه 3 سال عقبه از سامسونگ.
v770 .................دوربین 7
b600..............دوربین 10
در ضمن شاخ بودن n95 بخاطر امکاناتش نبود بخاطر این بود که یه سری از گوشی ها ی سامسونگ وارد بازار جهانی و ایران نشد any call
وگرنه کسی n95 نمی خرید
در مورد صدا هم کیفیت صدای گوشی های سامسونگ از نوکیا بهتره ولی بلندیش کمتره بعضیاش....................
و در ضمن به قول یکی از دوستان مگه ضبط صوت می خای بخری...........![]()
نه داداش.اینی که شما میگی اشتباه تایپی بوده.اشتباه تایپی با بی سوادی فرق میکنه
داداش منم خیلی وقت ها میشد جوابش رو همین جوری که شما میگی بدم ولی خب.ارزشش رو نداره
مهم نیست داداش.حسودیش میشه وقتی به هیکلم نگاه میکنه.حسود هرگز نیاسود
بقیه هم خودشون رو ناراحت نکنن...اینجا هم بهتره این بحث رو تموم کنیم.بقیش رو میبریم تو کلوپ هواداری سامسونگ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)