سلام
من میخوام 5 ساعت اول بازی رو بیخیال بشم و بعد از اونو بازی کنم
اگه سیو اون مراحل بالاتر رو برام بزاری ممنون میشم
سلام
خب عزیز من اینطوری که بدتره شما با بازی آشنا نیستی بعد یه دفعه بازی برات سخت میشهو نمی دونی چیکار کنیسلام
یا از اول برو
یا کلا بی خیالش شو
آقا این فالات چرا اینجوری من به 100 اومد خریدم ی بازی توپ اکشن بشینیم باز کنیم حالم به هم خورد گرافیکش خیلی پایین رزولوشن رو چرا نمی شه از بازی بالا برد؟؟؟؟ اون شخصیتی که درست کردم 19 ساله شده ولی دریق از ی درگیری و صحنهی اکشن توب الانم اونجام که از خواب بیدارت می کنن و همه جا سوسک هست هر جای می رم همیجوری یعنی بازی تا آخر اینجوری؟؟؟؟ گرافیکشو چطور می تنم ببرم بالا ؟ توی قسمت تنظیمات نه رزولئشنی نه ی چیزی فکر کنم پولمو می نداختم توی جوب سنگین طر بودم(بدون شوخی)
گرافیک بازی خیلی قشنگه شک نکن !آقا این فالات چرا اینجوری من به 100 اومد خریدم ی بازی توپ اکشن بشینیم باز کنیم حالم به هم خورد گرافیکش خیلی پایین رزولوشن رو چرا نمی شه از بازی بالا برد؟؟؟؟ اون شخصیتی که درست کردم 19 ساله شده ولی دریق از ی درگیری و صحنهی اکشن توب الانم اونجام که از خواب بیدارت می کنن و همه جا سوسک هست هر جای می رم همیجوری یعنی بازی تا آخر اینجوری؟؟؟؟ گرافیکشو چطور می تنم ببرم بالا ؟ توی قسمت تنظیمات نه رزولئشنی نه ی چیزی فکر کنم پولمو می نداختم توی جوب سنگین طر بودم(بدون شوخی)
رزولوشن رو نمیشه تغییر داد متاسفانه و خود بازی تشخیص میده که چی باشه
بعد هم اینکه این بازی اکشن خالص نیست
بعد الان هنوز از vault خارج نشدی که کسی باشه که بکشیش
Last edited by ali_ranger22; 06-12-2008 at 13:23.
نه میشه ، شما باید بازی رو با فایل fallout launcher شروع کنید و اون فایل قبل از شروع بازی براتون یه صفحه میاره که یه گزینه برای تغییر تنظیمات داره ، میتونید اونجا تنظیمات و رزولوشن رو بالا ببرید
این بازی هم تموم شدو من بسی لذت بردم
ولی خیلی کوتاه بود به نظرم البته من نقشه رو کامل نگشتم یعنی حال و حوصلش نبود ولی حتما بعدا میرم یه گشتی میزنم
داستان بازی هم عالی بود ولی معلومه که ادامه داره و فال اوت 4 میاد با همین حال و هوا
آقا من گیر کردم نم دونم باید کجا رفت اومده فکر کنم طبقه ی پایین پایین
![]()
این بازی چند تا پایان داره؟؟؟؟
یک پایان ثابت داره؟؟؟؟یا این که بسته به عملکرد ما پایان بازی هم تغییر می کنه؟؟؟
کسی چیزی میدونه؟؟؟؟
بله کاملا به عملکرد شما بستگی داره
،
علی جان شما هم اگه وقت داشتی سعی کن کل نقشه رو بگردی ، حتما یه سری به under ground و oasis و vault 108 بزنی چون از جاهای جالب بازین
،
راجع به دوستی که گیر کرده بود :
شما باید اون راهو که سوسکا دارن ازش میان رو مستقیم بری تا برسی به اتاق رئیس vault و اونجا 3 تا انتخاب داری :
1 - با رئیس صحبت کنی و تحدیدش کنی که کلید و پسورد کامپیوترشو بهت بده وگرنه دخترشو می کشی
2 - با رئیس کل کل کنی و باهاش در بیوفتی در نهایت مجبور میشی بکشیش و کلیدارو ورداری
3 - با رئیس اصلا صحبت نکنی و راهرو رو ادامه بدی ، کلید ها و پسوورد همونجا توی اتاق رئیس هست نگران نباش
و در آخر در و باز کنی از vault بری بیرون
من راه سوم رو پیشنهاد می کنم .
Last edited by skhammari; 07-12-2008 at 08:37.
البته یه بدی داره آخرش اگه انتخاب کنی که زنه بره بازم نمی تونی بازی رو ادامه بدی و این خیلی بده
یه چیز دیگه این که بازی ساز ها کلا زحمات خودشون رو از بین بردن می تونستن مراحل رو طوری تنظیم کنن که گیمر همه جا رو کشف کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)